Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 360
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
момичета вече се изумявам какви хора има на тоя свят...преди малко както си вървях по улицата, видях дърво с много хубави кайсии..откъснах си и собственичката като ме видя така ме "офули", че чак се разревах после..ест. че не и останах длъжна, но изхвърлих кайсията.. незнам какви са тез хора..

Аз днес бях на басейн и отидохме в заведението на басейна да хапнем, така хубаво бях се настроила за таратор и сервитьорката ми казва, че е свършил, викам еее жалко, бях с доста широка рокля и не можа първоначално да ме види, но после забеляза и каза „ооо ще попитам да ти направят, да да ей сега ще ги накарам, спокойно”. Толкова много пъти и благодарих, има и хора.... 👏👏❤

Супер, добре че има и нормални хора! Аз също се радвам на такива жестове, следователно и се опитвам да ги правя!
Много е топло момичетаааааа 😁😂😂😉🍻

# 211
Винаги съм почитала възрастни хора и бременни жени.. От човек до човек разликата е огрооомна..
При мен няма подуване има само разширени вени, много ми е жега, а и на сичкото отгоре навън не може да се пъкне от комари. Днес по обяд чак ми притупа сърцето. Не се издържа вече, от една страна си искам тялото, от друга искам бебчо да се роди по-близо до термин за да си порасне и всичко да му е наред. От два дни сякаш по-малко шава по муден е и не знам защо

# 212
Защото вече му е тесничко вътре и няма много поле за изяви. Иначе и моята бебка ако единия ден е по-активна то на следващия си почива повечко!

# 213
  • София
Някоя мама с наближаващ термин!? или насрочено скоро секцио? Моя термин е 05.07., но насроченото ми секцио е от 01.07 - 05.07. доки ми каза, че колкото по към термина,по- добре, даже ако всичко е наред ще ме реже на 05.07!

И моето е насрочено за тази седмица 1.07-04.07 Simple Smile
Дано устискам.
От къде си и къде ще раждаш?
От София, ще раждам във Вита.

# 214
Някоя мама с наближаващ термин!? или насрочено скоро секцио? Моя термин е 05.07., но насроченото ми секцио е от 01.07 - 05.07. доки ми каза, че колкото по към термина,по- добре, даже ако всичко е наред ще ме реже на 05.07!

И моето е насрочено за тази седмица 1.07-04.07 Simple Smile
Дано устискам.
От къде си и къде ще раждаш?
От София, ще раждам във Вита.
И аз съм от София, но няма да се засечем 😉поне не в болниците!
Момичета на бебоците им става тясно и спират с активната гимнастика, а и да не забравяме и на тях им е горещооооо,....моя стомах се мести, а на дясно, а на ляво, а когато лежа на една страна, сякаш не и е удобно и само ме ръчка....сякаш когато се обърна на другата страна ще и бъде по удобно 😂😂😂

# 215
  • Сандански
Аз съм с термин 01.07 но още нямам дата за секциото. В понеделник съм на преглед и ако пак нямам признаци за раждане ще си чакам термина. Ако има признаци ще ме режат тази седмица. Много ми е шантаво хем искам вече да ми правят секциото, хем искам да е на термин. Не мога да реша какво искам 😁
Да се похваля днес майстора монтира всичко и утре ще чистя и съм готова да посрещам бебо 😊
И аз се подувам даже единият крак повече, за сега е търпимо нямам изтръпване, но ми е много грозничко да не мога да си видя кокалчетата на краката. Как сте с килограмите? Аз съм 38+5 г.с и съм 14кг, искаше ми се да съм по малко но уви 😓 с каката бях 11кг.

# 216
  • София
Исайкова,при Богословова ли си?

# 217
Аз съм с термин 01.07 но още нямам дата за секциото. В понеделник съм на преглед и ако пак нямам признаци за раждане ще си чакам термина. Ако има признаци ще ме режат тази седмица. Много ми е шантаво хем искам вече да ми правят секциото, хем искам да е на термин. Не мога да реша какво искам 😁
Да се похваля днес майстора монтира всичко и утре ще чистя и съм готова да посрещам бебо 😊
И аз се подувам даже единият крак повече, за сега е търпимо нямам изтръпване, но ми е много грозничко да не мога да си видя кокалчетата на краката. Как сте с килограмите? Аз съм 38+5 г.с и съм 14кг, искаше ми се да съм по малко но уви 😓 с каката бях 11кг.

Честит край на ремонта ( де такова щастие и у нас) от две седмици ММ не е пипнал нищо.....
Аз също за термина/ секциото съм по същия начин. Хем искам по- ранно да се случва, хем да си чакам 05.07. но, каквото каже доки!
За подуване, никъде не се подувам, но съм качила много килограми. Когато, забременях бях 48 кг.сега съм 80 кг. Интересното е, че докторът нито веднъж не ми направи забележка, каза само, че всеки различно понася бремеността. Единственото ми оплакване е, че почна да ми тежи, доста. Кръста ме боли мноооого и краката. След като родя почвам диета и се надявам в рамките на шест месеца да си обличам мойте дрехи 😉

# 218

Моят термин също е 5ти, но аз ще раждам нормално. Колкото повече приближава, толкова повече се паникьосвам 😀

И моят термин наближава, 4ти, надявам се и аз нормално. Паниката като че ли от няколко дни отстъпи място на нетърпението и вече просто искам да идва момента.
Дори днес четох какво може да "подпомогне" процеса - чистене, миене на прозорци, танци, стъпала, люто... Никак не ми се преносва и мисля да се пробвам Simple Smile

Освен всичко, което изброй подпомага за бързо и нормално раждане и секс 😉😊😊😊😉в случая секс ще е с медецинско предписание...истина е, но аз по скоро в кръга на майтапа го написах, но все пак 😊😉😂
аз съм за 02.07 ще раждам нормално и вече нямам търпение

# 219
момичета СПЕШНО! ОТ снощи имам болка в кръста и сякаш в яйчника беше слаба..сутринта се усили..и така само отслабва и се усилва но не спира пих но-шпа но само отслаби болката. двоумя се да звъня ли на АГ. дайте съвет

# 220
Опита ли да ги засечеш, да не са родилни контракции щом отпускат и почват пак? Според мен звънни на АГ за да си спокойна.

# 221
Снежи, ако много се притесняваш звънни, нека те види за разкритие. А ти засича стяганията. Ако са под 2 за 10 мин задължително звънкай. Всеки човек е с различен праг на болка.

# 222
Опита ли да ги засечеш, да не са родилни контракции щом отпускат и почват пак? Според мен звънни на АГ за да си спокойна.
на 20мин болката се засиилва и после постепенно отслабва

# 223
Браво за ремонта и от мен, че ние не сме се спирали от има няма година и знам колко е неприятно.
С килограмите съм зле, почнах 55, сега съм 73... Краката спряха да ми се подуват, но какви вени имам, майко мила. Не знам как ще се оправям и с разширените капиляри, че вече ги откривам на доста места по краката и не е красива гледка, но си ми е наследствено и няма бягане. Общо взето гледам да не се ядосвам на тези дреболии и да се радвам, че бебето е добре, пък оттам нататък ще опитам да възстановя щетите след раждането. Wink

# 224
на 20мин болката се засиилва и после постепенно отслабва
Щом си ги засякла е много вероятно раждането да е започнало. 🤗 Следи и може да тръгнеш към болницата като станат контракциите на 4/5мин.

Общи условия

Активация на акаунт