Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 063
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Мами,
Аз съм 35 сед. и 5 дена, имах няколко пъти леки подготвителни, но малко болезнени контракции. Днес около 12.00 ми се появи еднократно жълтеникаво белезникаво гъсто течение (по мое предположения цервикалната тапа). Имате ли наблюдения колко време преди раждането се случва? С предишното ми раждане беше няколко минути преди родилните контракции. Но засега нямам индикации за раждане, освен зачестено ходене до тоалетна.
Терминът ми е на 22.07, малко се тревожа за подраняването на раждането преди 36 сед.

# 136
Аз няма как да се скрия от роднини и близки, свекито и свекъра са на долния етаж, майка ми и баща ми са в съседната къща, която една мрежа ни дели, има баби и дядовци и ме побъркват.... 😤😤😬😬

# 137
Аз няма как да се скрия от роднини и близки, свекито и свекъра са на долния етаж, майка ми и баща ми са в съседната къща, която една мрежа ни дели, има баби и дядовци и ме побъркват.... 😤😤😬😬
Ужас 😂😂😂😉😉😉 при мен дискретно ме " следят" само майка ми звъни и тя предава на всички, свекър и свекървата се чуват с Мм и не ми досаждат на мен! Но, когато ходим при баба ми ( всяка неделя) тя се държи като с бебе с мен, седни не ми помагай, дай да ти сипя, дай да ти помогна, хихи, а баба ми е на 82!!!! По- скоро аз трябва да и помагам 😉
Мен по- скоро ме напрягат някой съседи, който са супер неадекватни, едната онзи ден ми вика " имаш голям корем"! Странно аз какво ли трябваше да отговоря.....
😉

# 138
Ужас 😂😂😂😉😉😉 при мен дискретно ме " следят" само майка ми звъни и тя предава на всички, свекър и свекървата се чуват с Мм и не ми досаждат на мен! Но, когато ходим при баба ми ( всяка неделя) тя се държи като с бебе с мен, седни не ми помагай, дай да ти сипя, дай да ти помогна, хихи, а баба ми е на 82!!!! По- скоро аз трябва да и помагам 😉
Мен по- скоро ме напрягат някой съседи, който са супер неадекватни, едната онзи ден ми вика " имаш голям корем"! Странно аз какво ли трябваше да отговоря.....
😉

„Ами нормално бременна съм”, не не те все едно не са били на същото дередже и не са били бременни, такива пък не мога да ги понасям...... 😥😥😤😤😤

# 139
  • София
Ние името бързо го избрахме, сега се чудим дали презимето да бъде с - ова или само името на ММ и фамилията. По- хубаво ми звучи без - ова, знаете ли дали вече е позволено презимето да бъде без окончанието - ова!?

Да, разбира се, че е позволено. Още преди 11г ме питаха как да запишат дъщеря ми - Петрова или Петър Grinning

# 140
  • София
Момичета, може ли мнение? За първи път имам ниски стойности на тези изследвания, само анемия имах преди, но уж я бях овладяла.
Притеснява ме белтъка и албумина.

# 141
На мен пък никак не ми звучи добре за момиче второто име да е без наставка, все едно я кръщаваш с мъжко име. Но това е лично мнение, важно е на родителите да им харесва.

При нас избора на име беше голяма драма, уж имахме еднакви критерии - да е класическо име, да има имен ден, да има пълна и галена версия, и т.н. Самото име обаче никакви съвпадения. И в крайна сметка ММ изнамери един списък от 3000 имена, почна едно сортиране, класиране, обърнахме го на игра накрая. В крайна сметка се спряхме на име, за което никой от двамата не се беше мислил преди това, а се оказа, че и на двамата страшно много ни хареса.

За тормоза от околните, аз със роднините на ММ и с приятелите се разбрах лесно, с едните се занимава той, а другите знаят, че ще са информирани веднага и не ме тормозят. С майка ми обаче не мога да изляза на глава, карахме се няколко пъти и пак продължава. Добре че поне ММ се успокои, че до скоро и той беше от дразнителите. Нали цял ден съм сама вкъщи и като влязох в 9тия месец почна да ме проверява час през час, все едно няма да се обадя първо на него Grinning Поне той се поуспокои.

# 142
Мамите, които ще раждат секцио - какви колани ще ползвате и колко време след операцията може да се слагат Thinking

# 143
Мамите, които ще раждат секцио - какви колани ще ползвате и колко време след операцията може да се слагат Thinking
Тези колани са за след раждане(нормално,секцио) целта е да се прибере корема по-бързо. Аз не съм ползвала с първото ми раждане, някак не мога да си представя нещо да ме стяга постоянно. Незнам и до колко ще е комфортно лятото с колан.Разгледай и клиновете за след раждане, изглеждат като оформящо бельо, по привлекателни са ми на мен.
 А иначе трябва да е добре заздравяла раната за да го сложиш - сигурно след 20-30 дена. Най-добре да питаш АГ кога е най-подходящо.

# 144
Ние също не сме се спряли на конкретно име. Много сме и всеки иска различно. Малкият се е влюбил в едно име, батко му не го харесва. Аз исках едно, но моя мъж не го харесва. Satisfied
Ама това да е. Нека всичко мине както трябва пък името ще ни дойде като се роди. Само здраве да е.

# 145
  • София
Исайкова,пиеш ли протеин някакъв?Аз съм с белтък 59,албумин33,взимам два пъти на ден протеин,коментирай ги с АГ.Наблягай на яйца,пилешко и телешко месо

# 146
Момичета преподредих си багажа хахахха... 😂😀😀 това моето се нарича, човек без работа 😂 снощи три пъти вадих и слагах неща 😂😂😂

В малката чанта са нещата за родилното, а в сака за престоя.. 🙈😥🙊😂😂

# 147
  • София
Исайкова,пиеш ли протеин някакъв?Аз съм с белтък 59,албумин33,взимам два пъти на ден протеин,коментирай ги с АГ.Наблягай на яйца,пилешко и телешко месо
Не, не пия...
А напоследък и от месото ми се гади. Направо не знам...какъв протеин да си взема?
Коментирах днес с лекарката, тя каза да ям месо само, а така ми е трудно.

# 148
  • София
Аз поръчвам Прегнако от zdravis.com-25.60лв.-два пъти на ден, отвратителен ми е, но ще издържа още малко, но моя белтък беше ударил 53, та се наложиха и вливания на албунорм.Успех!

# 149
Момичета преподредих си багажа хахахха... 😂😀😀 това моето се нарича, човек без работа 😂 снощи три пъти вадих и слагах неща 😂😂😂

В малката чанта са нещата за родилното, а в сака за престоя.. 🙈😥🙊😂😂
Щом си преподредила чантата само 3 пъти, пак добре. Joy Аз ще я преподреждам за пореден път, че днес бях на финални покупки и мисля вече да се спирам.
Най-накрая взехме ваничка, козметика, несесер, още няколко бодита с къс ръкав,  пелена за изписването и повивалник, за който вече 3-ти месец водим спор вкъщи. Rage Само се чудя откъде да взема от пеещите джунджурии с играчки, които се слагат над леглото. Вие ще взимате ли такова чудо и откъде?

Общи условия

Активация на акаунт