Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 371
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Ех, че хубаво! Много здрави да са бебешоците.
Аз утре влизам в 39г.с. Нямам никакви признаци, че ще е скоро събитието. Засили ми се единствено едно течение, което леко жълтее. Утре съм на преглед да видим.
По-назад в темата четох за имената. Щерка ми я кръстихме 30мин преди крайния срок за записване - аз избрах красиво и непопулярно име, родата на мм си мисли, че е кръстена на свекъра (Тя е Теодосия, той Тошко) и всички са доволни. С второто мисля съм казвала, че не знаехме какво ще е бебето, когато дъщеря ми заяви, че ще има сестра Яна. Та, вероятно ще е Яна. Освен ако не се роди на Петровден - тогава може би ще е на празника, аз искам да е Павлета, но мъжа ми не го харесва и може би ще е Петя. Но не искам да раждам на Петровден, защото аз съм родена тогава и искам детето да си има неговия си ден!

# 181
Аз утре влизам в 39г.с. Нямам никакви признаци, че ще е скоро събитието. Засили ми се единствено едно течение, което леко жълтее. Утре съм на преглед да видим.
По-назад в темата четох за имената. Щерка ми я кръстихме 30мин преди крайния срок за записване - аз избрах красиво и непопулярно име, родата на мм си мисли, че е кръстена на свекъра (Тя е Теодосия, той Тошко) и всички са доволни. С второто мисля съм казвала, че не знаехме какво ще е бебето, когато дъщеря ми заяви, че ще има сестра Яна. Та, вероятно ще е Яна. Освен ако не се роди на Петровден - тогава може би ще е на празника, аз искам да е Павлета, но мъжа ми не го харесва и може би ще е Петя. Но не искам да раждам на Петровден, защото аз съм родена тогава и искам детето да си има неговия си ден!

Ха и аз съм на Петров ден Wink

# 182
  • Сандански
Може пък бебка да си избере Еньовден (24.06), тогава праснуват Янко, Яне, Яна, Янислав и т.н. 😊 и баш да си е Яна

# 183
Може, даже ще стане най-добре. Но няма никакви изгледи да е утре Joy

speedka, Предполагам си Петя Simple Smile Аз много вярвам в това детето да си дойде с името си.

# 184
Някоя мама с наближаващ термин!? или насрочено скоро секцио? Моя термин е 05.07., но насроченото ми секцио е от 01.07 - 05.07. доки ми каза, че колкото по към термина,по- добре, даже ако всичко е наред ще ме реже на 05.07!

# 185
  • Пловдив/София
Честита Лора!
Не знам вие как сте, но аз едвам ставам сутрин. Дори да съм спала добре, малкият като дойде към 7-8 не мога да членоразделя нищо :Д с часове се разсънвам, слабо кафе не помага особено... дсли е от бременността или чист мързел като спрях работа? :Д

# 186
Може, даже ще стане най-добре. Но няма никакви изгледи да е утре Joy

speedka, Предполагам си Петя Simple Smile Аз много вярвам в това детето да си дойде с името си.

Ами всъщност съм Виктория 😁 незнам дали през 88 г. е било Петровден

# 187
Честита Лора!
Не знам вие как сте, но аз едвам ставам сутрин. Дори да съм спала добре, малкият като дойде към 7-8 не мога да членоразделя нищо :Д с часове се разсънвам, слабо кафе не помага особено... дсли е от бременността или чист мързел като спрях работа? :Д
От време на време и аз съм така, но малкия , които също е на 7-8 г. се научи да идва тихо, поглеждаме и ако съм в кондиция само тогава ме разпитва за закуска и други неща. Иначе, казва едно " опа" и ме остава да се донаспя! Не знам като се роди бебо, как ще изкарвам без сън, особено сега както съм си свикнала да си поспивам 😉😂😂😂

# 188
Моето насрочено секцио е за 08.07 първо бебче! Желая успех на всички които вече тръпнат в очакване Blush

# 189
Някоя мама с наближаващ термин!? или насрочено скоро секцио? Моя термин е 05.07., но насроченото ми секцио е от 01.07 - 05.07. доки ми каза, че колкото по към термина,по- добре, даже ако всичко е наред ще ме реже на 05.07!

Моят термин също е 5ти, но аз ще раждам нормално. Колкото повече приближава, толкова повече се паникьосвам 😀

# 190
4та вечер се събуждам с нетърпими болки в кръста и яйчниците и супер стегнат корем.От 03:00 до 06:30 не беше пиене  на магнезий,Но шпа,Спазмалгон от нищо не минава Sad и доки като каже нормално е ,аз лично  не намирам нищо нормално в тези нечовешки болки,а цял ден лежа...и пак нищо...не знам вече какво да правя Sad

# 191
  • Варна
И аз снощи бях с болки мн ниско, дори не мога да ги определя точно какви са...., втвърдяване на топка.., едва ставах до тоалетна 😔 И др ми прави впечатление от няколко дни- като сложа утрогестана мн бързо изтича сякаш..., въобразявам ли си, не знам... АГ каза до сряда и да го спирам, без  да го намалям. Тези, които също слагате, ще го намаляте ли или направо го спирате..?

# 192

Моят термин също е 5ти, но аз ще раждам нормално. Колкото повече приближава, толкова повече се паникьосвам 😀

И моят термин наближава, 4ти, надявам се и аз нормално. Паниката като че ли от няколко дни отстъпи място на нетърпението и вече просто искам да идва момента.
Дори днес четох какво може да "подпомогне" процеса - чистене, миене на прозорци, танци, стъпала, люто... Никак не ми се преносва и мисля да се пробвам Simple Smile

# 193
Още от началото на бременността имам бяло течение, лекарката каза че било нормално и сега като чета за жълтеникавото Ви течение и се стряскам. Снощи имах леки менструални болки, но след известно време раминаха....

Моя термин е на 26.07, но онзи ден като бях на лекар и доктора каза за планово секцио на 19.07, дано не тръгне по рано..😬😬

# 194
Тя природата си знае работата. Жените ги е страх от раждането по принцип. Но в 9ия месец вече ти е толкова тежко, боли те, подуваш се, не можеш да спиш, не можеш да ядеш, такава мъка е, че неминуемо страха отстъпва на огромно желание да раждаш по-скоро и да се приключва. 🤣🤣🤣 За тези, които ще раждат нормално, това е изключително важно. Големия страх, притеснение и стегнатост водят до повече болка. Ако сте сравнително  спокойни и отпуснати болката е по-слаба. Има и дишане за релаксация след контракция, докато правите разкритие. Вдишва се през носа, със същия ритъм се задържа и после се изпуска през устата докрай, колкото можеш, да останеш без въздух до такава степен, че да поемеш силно и рязко през устата. Трудно се обяснява така, но дано да сте ме разбрали 🙄😁

Общи условия

Активация на акаунт