Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 011
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
kasi23, честито бебче! Да е жив и здрав Атанас и да расте щастлив! Relaxed

# 676
Момичета, а има ли някой с плоски/вдлъбнати зърна? Как се справихте с кърменето? Купих си силиконови зърна, но въобще нямам идея дали с тях ще станат нещата.. Също така да кажем, че станат и в болницата започнем да ги ползваме, необходимо ли е да се стерилизират преди всяко ползване Въобще не ми е ясно.

# 677
kasi23, честито бебче! Да е здрав и много щастлив Gift Heart

# 678
Честит да е Атанас! Да е жив и здрав, много да ви радва! 🎈🎈🎈

# 679
Kasi23, честито момченце!💐💐💐 Да е жив и здрав и много да ви радва!

Аз имам чувството, че докато дойде време да родя вашите бебета ще проходят. Дните ми не минават от една седмица насам.
Относно помпата бях говорила с една консултатнтка по кърмене преди 2-3 месеца, тя ми каза че Медела са с по-анатомична фуния от Авент(на фунията има едни като издутини). Аз с първото ми дете ползвах Медела мини електрик, сега си купих Медела Суинг. Хубаво е че Медела има 3 размера на фунията, в пакета мисля че е средния.
Днес бях на преглед 36+0(преизчислен термин) девойката е 2800 гр., точно един килограм за един месец.

# 680
40 + 3- никакви знаци при мен за излизане. Вчера навътрях 7км с мъжа ми, изкачвах стълби, изчистих цялата къща, изядох 1 ананас- нищо и пак нищо. Днес ме разходиха с колата, да се подрусам малко, все още няма резултат. Не ми се стига до системи с предизвикване 😞😞

# 681
40 + 3- никакви знаци при мен за излизане. Вчера навътрях 7км с мъжа ми, изкачвах стълби, изчистих цялата къща, изядох 1 ананас- нищо и пак нищо. Днес ме разходиха с колата, да се подрусам малко, все още няма резултат. Не ми се стига до системи с предизвикване 😞😞

Ще тръгнат нещата,имай търпение и продължавай с тези дейности,аз родих два дни преди термин,а също нямах индикации...в събота щяха да ми предизвикват раждане.Бебето си чака рожденната дата,която си е избрало.Успех!!!

# 682

Ще тръгнат нещата,имай търпение и продължавай с тези дейности,аз родих два дни преди термин,а също нямах индикации...в събота щяха да ми предизвикват раждане.Бебето си чака рожденната дата,която си е избрало.Успех!!!

Благодаря ти много! Обнадежди ме 😀🤗🌸

# 683
  • София
Момичета, а има ли някой с плоски/вдлъбнати зърна? Как се справихте с кърменето? Купих си силиконови зърна, но въобще нямам идея дали с тях ще станат нещата.. Също така да кажем, че станат и в болницата започнем да ги ползваме, необходимо ли е да се стерилизират преди всяко ползване Въобще не ми е ясно.

И аз съм така и се чудя как ще се случат нещата. 🙄

# 684
Janet9310 същата работа е и при мен. Днес ми е термина. Клякания и 1000 глупост и нищо. Вчера ме хвана малко кръста, но побързах да се зарадвам предварително Sad

# 685
Janet9310 същата работа е и при мен. Днес ми е термина. Клякания и 1000 глупост и нищо. Вчера ме хвана малко кръста, но побързах да се зарадвам предварително Sad

Ох, направо не знам вече.. на теб ще ти го предизвикват ли скоро?

# 686

Ох, направо не знам вече.. на теб ще ти го предизвикват ли скоро?

Вика ме в петък с багажа, защото плацентата е почнала да се калцира и водите са намалели. Надявам се до петък да тръгне само, но няма изгледи

# 687
Каси23, честит Атанас!

И при мен третия път нямаше окситоцин, нито каквито и да е медикаменти. Като че ли по-леко мина. Обаче предните два пъти кърмата ми дойде след броени часове, направо шуртеше. Сега още чакам, а родих на 1ви. Мисля, че системите окситоцин са повлияли за бързото идване на кърмата. Предположение де Simple Smile

Слеодбяда се прибрахме. В стаята бяхме 5 жени с бебетата, отделно мъжете на всички висяха буквално цял ден. А на една китайка и майка й. Навалица, безспирен шум. Хъркане.... С една дума голяма цигания. Днес следобяд нервите ми не издържаха и изпросих да си ходя Simple Smile

# 688
  • Варна
Здравейте, Мами 😇❤  Влизам да се похваля и аз с Голямата новина! ❤❤😇😇 Налите дългоочаквани ангелчета се появиха на бял свят вчера, 10:23ч Дилян 2.840кг., 49см. и в 10:24ч. Анабел 2.900кг, 49см. (сами си избраха датата) , в 37г.с. Много, многоо съм щастлива... Безкрайно❤❤🤗😇😇 Всичко си им е наред, дишат си нормално, изплакаха си ❤😘☺🐻

# 689
Прекрасни новини! Да са живи и здрави и само да ви радват ❤️

Общи условия

Активация на акаунт