Търся електронна книга - 24

• 70 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Търся Абажурът на Марк Джейкъбсън Simple Smile

# 376
Здравейте, търся две книги на Джейми Магуайър - Красива забава и Красиво изкупление

nora_com@abv.bg

Благодаря предварително! Simple Smile

# 377
Здравейте, преди време бях питала за "Огън на леда" от Мариана Запата, дали се появи при някой, все още я няма в Рулит...

# 378
Здравейте, нямам компютър, чета на таблет, затова не мога да проверя в mailbox. В другите търсачки гледах... Търся книги за възпитание на детето, чух добри отзиви за "Трениране на успешни родители" и "Твоето компетентно дете". Ще съм много благодарна, ако някой ги има и ги изпрати. 😁
gabrielita_k@abv.bg

# 379
Здравейте! Търса две книги - Донато Каризи "Шепнещият" и Саймън Бекет - "Мъртви води". Форматът не е от значение. Ако някой ги има, ще бъда благодарна да ми пише на лично съобщение, за да дам мейл Simple Smile

# 380
Здравейте! Simple Smile
Търся "Наследницата" и "Короната" на Кийра Кас.Ще съм много благодарна, ако някой ми ги изпрати Simple Smile
iliana_manasieva@abv.bg

# 381
Здравейте! Simple Smile
Търся "Наследницата" и "Короната" на Кийра Кас.Ще съм много благодарна, ако някой ми ги изпрати Simple Smile
iliana_manasieva@abv.bg
https://www.rulit.me/author/kass-kira/bg/1/date

# 382
Здравейте! Включвам се отново в търсене на "Живот в скалите" - Мария Лалева, ще се радвам ако някоя от Вас може да ми я изпрати  и предварително се извинявам, ако някой по назад я е поискал или е даден линк за нея.
Ще се радвам ако някой ми предложи още някоя интересна на Мегън Марч, на един дъх прочетох трите книги, поредицата на Грях Simple Smile Какво мислите за Безмилостен крал?

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 13:16 от eli.baltovaa

# 383
Здравейте! Включвам се отново в търсене на "Живот в скалите" - Мария Лалева, ще се радвам ако някоя от Вас може да ми я изпрати на eli.baltovaa@abv.bg и предварително се извинявам, ако някой по назад я е поискал или е даден линк за нея.
Ще се радвам ако някой ми предложи още някоя интересна на Мегън Марч, на един дъх прочетох трите книги, поредицата на Грях Simple Smile Какво мислите за Безмилостен крал?

Много добра поредица е Безмилостен крал ... една от малкото, която ми хареса Simple Smile

# 384
И съ търся последните три книги . В Рулит ги има ,но са във формати ,които не мога да ги отворя . Моля ви ,ако някой ги има да ми ги изпрати emchi@mail.bg
Здравейте! Simple Smile
iliana_manasieva@abv.bg
https://www.rulit.me/author/kass-kira/bg/1/date

# 385
Здравейте! Включвам се отново в търсене на "Живот в скалите" - Мария Лалева, ще се радвам ако някоя от Вас може да ми я изпрати на eli.baltovaa@abv.bg и предварително се извинявам, ако някой по назад я е поискал или е даден линк за нея.

Още не съм  прочела " Живот в скалите" , но я имам и я изпратих.

# 386
И съ търся последните три книги . В Рулит ги има ,но са във формати ,които не мога да ги отворя . Моля ви ,ако някой ги има да ми ги изпрати emchi@mail.bg
Има всички формати (  FB2, ePub, TXT, RTF, PDF, HTML, MOBI, JAVA, LRF ), но книгите са платени.

# 387
последните 2 ги няма във всички формати и за това не успях да ги изтегля ,но ми ги пратиха вече и след малко почвам да чета . Прекрасен ден на всички и благодаря
Има всички формати (  FB2, ePub, TXT, RTF, PDF, HTML, MOBI, JAVA, LRF ), но книгите са платени.

# 388

Още не съм  прочела " Живот в скалите" , но я имам и я изпратих.

Благодаря Ви много Simple Smile Хубав ден!

# 389
последните 2 ги няма във всички формати и за това не успях да ги изтегля ,но ми ги пратиха вече и след малко почвам да чета . Прекрасен ден на всички и благодаря
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт