Търся електронна книга - 24

• 70 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
последните 2 ги няма във всички формати и за това не успях да ги изтегля ,но ми ги пратиха вече и след малко почвам да чета . Прекрасен ден на всички и благодаря
И съ търся последните три книги . В Рулит ги има ,но са във формати ,които не мога да ги отворя . Моля ви ,ако някой ги има да ми ги изпрати emchi@mail.bg
Има всички формати (  FB2, ePub, TXT, RTF, PDF, HTML, MOBI, JAVA, LRF ), но книгите са платени.
Скрит текст:

# 391
kratos84, изглежда не сте наясно със сайта РуЛит. Това, което сте снимали са форматите на достъпните файлове за сваляне на запознаващ откъс от книгата. Не с цялата книга.

п.п. Дали ще е проблем да пишете след цитата, а не преди него?

# 392
Всеки ден тегля от там ,по вашата логика не знам ,как съм успяла да дръпна предните части от там.Пробвайте дa изтеглите книга 5 от поредицата в ePub формат тогава ,защото аз лично не мога . Щом съм писала тук ,значи има за какво , а не защото ме мързи да я изтегля . И честно казано ,тази цялата кореспонденция взе много да ме напряга и едвали всички тук горят от желание да четат спорове. Така,че както написах преди два кометара - Приятен ден !

# 393

Вижда се какво се опитвате да свалите.

Всеки ден тегля от там ,по вашата логика не знам ,как съм успяла да дръпна предните части от там.Пробвайте дa изтеглите книга 5 от поредицата в ePub  тогава ,защото аз лично не мога . Щом съм писала тук ,значи има за какво , а не защото ме мързи да я изтегля . И честно казано ,тази цялата кореспонденция взе много да ме напряга и едвали всички тук горят от желание да четат спорове. Така,че както написах преди два кометара - Приятен ден !
Искате аз да платя книгата, да я сваля в  ePub  формат и да ви я пратя безплатно? Няма да стане. Приятен ден.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 20:28 от Аниш

# 394
Здравейте, търся Виновни като греха на Меган Марч. Дали някой може да ми я изпрати, ако я има?

mari_h1@abv.bg

Благодаря предварително!

# 395
  • Бургас
Дами, спрете. Книгите в рулит са качени целите!!! обикновено в няколко формата. Свалянето е безплатно! Понякога файловете са компресирани /zip, rar.../ и когато ги свалите директно на телефон и се опитате да ги отворите през програма четец тя не ги разпознава. Удобно би било да ги свалите първо на компютър, да разархивирате и да си ги прехвърлите на телефона. Ако не можете да са справите сами, моля обадете се на чинка, стринка, дедо, детето и който и да е друг с достъп до компютър и интернет и го ПОМОЛЕТЕ да ги свали и да ви ги изпрати. Моля, не ангажирайте цял форум непознати. Те не са ви длъжни! Темата не е за компютърно ограмотяване, а за взаимопомощ чрез безплатно и доброволно споделяне на книги в електронен формат!

Сега ако някой търси серията Грях на Мегън Марч да ми пише на лични. Има я споделена поне 18 пъти на последните 2 страници, ама нейсе ... чукча писател ... пък уж и чукча читател.

п.п. междувременно Mariankaa ги поискала. Е, имаш поща.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 15:53 от . Яна .

# 396
  • ту тук, ту там
Не всички книги в Рулит са качени целите! За безплатни не знам, не съм попадала май на платени, но на откъси от книги само - да!

# 397
За да налея и аз масло в огъня, цената в български лева в РуЛит за книгата, към която качих линк е 2.75 лв. или 100 рубли.
Има книги, които са платени, но са нищожна част от всичко, което има там.
Както и Аниш каза по-рано, ако някой очаква да платим книга, да я свалим, за да я препратим на някого, няма как да стане. Ако искате, продават се и в книжарниците, книжно тяло, но не са и за 2.75 лв.

# 398
  • Бургас
Не всички книги в Рулит са качени целите! За безплатни не знам, не съм попадала май на платени, но на откъси от книги само - да!
Без да искам да споря, но би ли ми дала линк към книга която е качена само частично? Както и платена българска книга не съм виждала, но .... Може да има издателства, които качват и искат заплащане.

# 399
Така ,виждам че все има още и други не разбрали . Аз попитах дали някой има книгата , а не че искам някой да я закупи вместо мен. Ако искам да плащам за книга ,ще отида да си я купя в книжен вариант . И аз мислих,че са безплатни всички и може би , заради това не разбрах ,защо не ми излиза цялата книга , а само откъс от нея . Става дума за книга 5 на Изборът,мисля че беше Короната . Та,както и да е . Лично аз не виждам ,защо продължава да се дъвче едно и също нещо ,след като може да се продължи напред Rolling Eyes

# 400
  • ту тук, ту там
По една случайност се сещам за пример:

https://www.rulit.me/books/oskar-i-rozovata-dama-download-free-419161.html

# 401
  • Бургас
Изненадана съм, но наистина книга 4 и 5 са качени само частично. За първи път виждам платени книги на български, а съм изчела доста от този сайт.

# 402
  • Somewhere in Spacetime
Ами не знам кой не е разбрал, но първоначално искате книгата в различен формат, защото имате проблем с отварянето на файла. Аниш Ви е отговорила точно и ясно, но Вие спорите.
Никъде не споменахте, че търсите цялата книга, тъй като в сайта е платена.
Освен това има толкова програми за конвертиране, че можете и сама да си направите предпочитания формат. Дори от pdf се получава приличен текст, без да е необходима допълнителна обработка.
И още една вметка - има програми за архивиране/деархивиране на файлове за телефона, в случай че изтеглите компресиран файл, а сте само с таблет/телефон.

# 403
Да,помислих че ми излиза само откъс от книгата ,защото телефона ми не поддържа този формат,та за това питах за ePub формат . Не знаех,че има платени книги в този сайт  ,тъй като постоянно тегля от там и не бях попадала до сега на платен файл. Определено не съм искала някой да ми я купува , а и още след първия ми коментар получих няколко имейла с книгите,така че и спора беше изключително безмислен и честно казано още не мога да повярвам ,че задръстваме темата с тези коментари .

# 404
  • Somewhere in Spacetime
Коментарите са намясто по няколко причини:
1. Не се чете заглавната страница на темата - искат се книги, които лесно се откриват, но в повечето случаи хората не си правят труда и искат наготово;
2. Искат се книги в точно определен формат, като всеки може да си конвертира файла, както желае;
3. Не се чете какво пише в сайта за теглене (който не знае руски, може да ползва Google Translate и да разбере за какво става въпрос, и да зададе адекватен въпрос).
Следя темата от дълго време и това ми прави впечатление. Момичета са толкова любезни, въпреки че не са длъжни никому, и се отзовават на искания, в разрез с правилата на първа страница.
Затова се заформи спорът, не е персонално, а ескалация.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 17:31 от Black Hole

Общи условия

Активация на акаунт