Търся електронна книга - 24

• 70 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,
Търся първата и третата книга от трилогиятна Хелен на Престън и Чайлд - Трескави сънища и Два гроба. Дали някой може да ми ги изпрати, моля?

# 421
Здравейте, някой има ли З като закови ме на Алис Клейтън? Това е продължението на О като оргазъм.
Оставите имейл и ще ви я изпратя

# 422
Здравейте, някой има ли З като закови ме на Алис Клейтън? Това е продължението на О като оргазъм.
Оставите имейл и ще ви я изпратя
Много благодаря
Joanna_georgieva@yahoo.com

# 423
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте! Търся "Възлюбена" на Тони Морисън, може и на английски, но предпочитам на български. Ако някой я има, ще се радвам да сподели. Благодаря много предварително! Flowers Hibiscus
Beloved by Toni Morrison

# 424
Търся  книгите:  5. "Не заспивай" и  6. "Запали реката" от Джон Вердън, на български.
Поредицата е за детектив Дейв Гърни.
Ако някой ги има, може ли да ми ги изпрати на:
Скрит текст:
Много, Благодаря!

# 425
Търся  книгите:  5. "Не заспивай" и  6. "Запали реката" от Джон Вердън, на български.
Поредицата е за детектив Дейв Гърни.
Ако някой ги има, може ли да ми ги изпрати на:
Скрит текст:
Много, Благодаря!
В Читанка има само откъс от "Запали реката". Излязла е от печат декември 2018… много е рано още според мен.

# 426
Е, поне 5-тата "Не заспивай".☺

# 427
  • Somewhere in Spacetime
Търся книгата на Ана Бикова-"Самостоятелното дете".Дали някой я има?
Не съм я срещала в електронен вариант, но книгата си заслужава. Купих си я на хартия.

# 428
Е, поне 5-тата "Не заспивай".☺
Само за онлайн четене.

# 429
Веднага я почнах, но нещо се прецаква книгата online - след 4-стр. ми връща на трета, а пише, че може да я четеш безплатно цялата.
П.П.
Ох, оправи се!
Щях да умра, тъкмо се запалих и да спре, а-а-ма-ха!

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 20:25 от criisi

# 430
  • Пловдив
Здравейте! Търся Елинор Олифант си е супер, на български, в epub или друг формат. poliass@abv.bg
Благодаря!

# 431
Веднага я почнах, но нещо се прецаква книгата online - след 4-стр. ми връща на трета, а пише, че може да я четеш безплатно цялата.
П.П.
Ох, оправи се!
Щях да умра, тъкмо се запалих и да спре, а-а-ма-ха!
Дребни съветчета:
Скрит текст:
Ако четеш на лаптоп/РС/таблет през 10-20 страници слагай отметка в браузъра докъде си стигнала и чисти историята /кеш, бисквитки, история на браузване и сваляния, история на търсене.. там както ти е конфигурирано, но кеша и бисквитките задължително/ иначе започва много да се бави при зареждаене.
Ако не иска да зарежда следващата страница:
- или първо презареждаш настоящата (F5 или Ctrl+F5) страница и след това минаваш на следващата
- или директно набираш номера на старицата в адресната лента.
Ако си с рутер, рестартирането на връзката също помага понякога.

# 432
Здравейте, търся няколко книги
Може би някой ден на Колийн Хувър и  Колекционерът на желания Мия Шеридан,  сигурно е още рано, но ако някой ги има ще съм благодарна да ми ги изпрати.
dorakoteva@abv.bg

# 433
Здравейте, търся Джоджо Мойс - Аз след теб и Все още аз. Видях, че линковете от старите теми не са активни и моля за съдействие. Предварително благодаря!

# 434
Здравейте, търся последната книга от поредицата на Рик Риърдън" Героите на Олимп" -Кръвта на Олимп.
aidarova1987@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт