СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 444
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Mrs Jan, и аз, но тогава рифрешвах на осем компютъра в един интернет клуб.
И само от един от осемте пробихме в системата. На кумата детето влезе с номер 1, аз 1 час по-късно с номер 8.

# 1 066
  • Sofia
Някои днес си спомнят деня на раждането на децата.

Е, аз с този постоянен рефреш, си спомням 2008 г. и кандидатстването за прием в ДГ в София. А тогава бях и бременна и също толкова изнервена.
И аз си го спомням. Системата още сутринта при пускането беше претоварена . От на не можах да вляза и помолих брат ми да регистрира детето от неговия комп на работа , че беше с по-бърз интернет.

# 1 067
И аз си го спомних наскоро, само че рефрешвахме февруари месец, а юни - сутринта в 6 часа събудих цялата къща с радостен вик...беше такова щастие...ех, дано и сега...побъркаха ни родителите от този набор...
 15.30 мина...
Кой беше следващият залог?

# 1 068
  • На планетата Земя
излизат
излязоха
излезли са
бяха излезли
ще са излезли
щяха да излязат
щяха да са излезли
били са излезли
щели са да излязат
биха излезли

....
Мина 15,30. Казвам ви, че утре ще излязат.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 069
  • София
Вие къде следите резултатите, гледам в сайта на мон няма поле за резултати, само  основна информация, изпити... календар

# 1 070
  • На планетата Земя
Ако има данни в системата, ще активно поле ОЦЕНКИ.

# 1 071
MTV, няколко пъти започвам да пиша и все се отказвам. Страхувам се, че ще прозвучи лицемерно.
Не вярвам да ви компенсират по някакъв начин, защото рискуват да си навлекат гнева на онези, които ще бъдат изместени.
НВО не е всичко. От все сърце ви пожелавам, въпреки несправедливостта, децата да попаднат в най-доброто за тях училище.

Ощетени ли са не по тяхна вина (на децата)? - категорично да.
Редно ли е да има механизъм за поправка?
Именно затова, най-логичното е да има втора дата за подобни ситуации. Не е толкова сложно.

Mevka, къде и колко деца са?
При нас изобщо не са дали формулите за целия първи модул на целия випуск от около 100 деца!

Не зная дали на целия випуск, предполагам, но в стаята на дъщеря ми със сигурност са им дадени в края на първи модул. Аз споделих тук скоро след изпита.
Просто си трябва по две дати. Не вярвам да компенсират по някакъв начин децата от Стара Загора.

# 1 072
  • София
Ако има данни в системата, ще активно поле ОЦЕНКИ.
т.е. трябва да се появи поле ОЦЕНКИ, защото при нас няма такова в момента, така ли?

# 1 073
  • София
Mileto,  моля не спрягай този глагол, а някой по-лежерен, че получавам сърцебиене.

# 1 074
Утре вероятно ще има продължение в сутрешния блок на битиви; довечера предполагам ще излъчат и нова:
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/narusheni-pravila- … hSa6qMh6YollMPQqw

# 1 075
  • На планетата Земя
Да, EVVA.

jenap, виж какво е хубаво спрежението. Тук в последните дни можахте да използвате почти всички форми.

Още малко ... само още един ден без няколко часа.  Peace Heart Eyes

# 1 076
  • София
Такааа, днес съм отговорила в 14:15 ч. на мейл получен в 14:24 ч. (според информацията в мейла), а го прочетох поне половин час преди да отговоря.
Дали няма да е така и с чаканите оценки? Повреда в часовниците?

# 1 077
Оффф топик, който иска може да пусне Дарик радио, представят песента ,на която  дъщеря ми е  написала текста Simple Smile Интересното е , че е много тематична за днешния ден.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 15:53 от Rady

# 1 078
  • София
MTV,  разбирам вашето огорчение, съчувствам искрено, но за жалост също съм на мнение, че няма да има компенсация за децата, както и за тези, които се явиха болни, с температура, счупени крайници, неразположени, с болки и много други.

Спасението е нова дата. Ние вече сме бита карта, но поне дано за наборите след нас се реши този проблем.

# 1 079
  • София
Оффф топик, който иска може да пусне Дарик радио, представят песента ,на която  дъщеря ми е  написала текста Simple Smile
https://darikradio.bg/section-0-50.html
Направо давай линка.

Общи условия

Активация на акаунт