СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 457
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Plovdiv
Една бърза анкета:
Кога бяхте по-нетърпеливи?
А) Преди раждането
Б) Преди излизане резултатите от НВО
Глей ся в случая термина е утре, та още удържам, ама утре почвам стълби, секс, чай от малинови листа, патешко ходене пред МОН, ама тоя път ще включа и бЕло, че и кехлибарено Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чаят от малинови листа що?

Уж помагал за предизвикване на родова дейност. Преносих малко щерката и ги пробвах всичките рецепти, готова съм да повторя утре!:smiley:

И от босилек, и от босилек.Hug

# 1 036
  • София
MTV, няколко пъти започвам да пиша и все се отказвам. Страхувам се, че ще прозвучи лицемерно.
Не вярвам да ви компенсират по някакъв начин, защото рискуват да си навлекат гнева на онези, които ще бъдат изместени.
НВО не е всичко. От все сърце ви пожелавам, въпреки несправедливостта, децата да попаднат в най-доброто за тях училище.

# 1 037
  • София
По информация от служител в министерството, всеки момент щели да ги качат. Astonished
Е, не деее! След един час.
Е с техните темпове "всеки момент" тамън за 15:30 !

Спунк, не съм и аз по пияните бонбони Simple Smile И само шоколад върши работа ! А фигурата ще я мислим после  Blush

# 1 038
  • Plovdiv
Rage
MTV, няколко пъти започвам да пиша и все се отказвам. Страхувам се, че ще прозвучи лицемерно.
Не вярвам да ви компенсират по някакъв начин, защото рискуват да си навлекат гнева на онези, които ще бъдат изместени.
НВО не е всичко. От все сърце ви пожелавам, въпреки несправедливостта, децата да попаднат в най-доброто за тях училище.

Не ми звучи лицемерно.Hug
Но, звучи безнадежно по отношение на компенсация. AnguishedRage

# 1 039
  • София
На мен ми се ще да е по-късно, след работа, за да мога да освободя напрежението спокойно. Което разбира се не ме спира да рефрешвам през няколко минути. Притеснено ми е.

А защо да не ми пука за ДЗИ-то? Simple Smile
Защото, предполагам, няма никакво значение за бъдещият успех на детето, с малки изключения, в които искат диплома 6.00. Някои/ доста западни унита имат обаче изисквания за ДЗИ по други предмети, БЕЛ не ги вълнува.
Е как да не ги вълнува ДЗИ БЕЛ, като то влиза в дипломата, а по нея и някои други индивидуални неща приемат децата в чужди университети. За български не знам, нямам опит.

# 1 040

Ощетени ли са не по тяхна вина (на децата)? - категорично да.
Редно ли е да има механизъм за поправка?
Именно затова, най-логичното е да има втора дата за подобни ситуации. Не е толкова сложно.

Mevka, къде и колко деца са?
При нас изобщо не са дали формулите за целия първи модул на целия випуск от около 100 деца!

# 1 041
  • София
Ако ги компенсират да компенсират и на моята приятелка детето, на което му дадоха 16 от 20 задачи на първи модул. И му казали отгоре на всичко, че това били задачите, нямало други.
И накрая 15 минути преди края като пак настояла се сетили да проверят - повтарям се.

Една приятелка, танцуваме заедно, преподава по школи, пише учебници -та тя каза, че в дългогодишната си практика знае само за един единствен път, когато е свиквана комисия - на едно дете му затрили част от решените задачи.

И аз понеже съм на гугинг (скачане на батути), че и после на народни танци - да вземат да чуят Санака и да ги пуснат, когато тя каза.

Има една ментичка в хладилника в работата, дали да не си сипя 2 пръста.

# 1 042
  • София
Ох, не мога JoyJoyJoyJoyJoy То човек да не отиде да обядва. Никакво ставане вече от компа.
Между 16.40 и 16.50ч ще ги пуснат. Казах! Горе-долу в толкова се събудих днес след кошмара, че са видими резултатите.

# 1 043
  • софия
Момичета, неблагородно ви завиждам. Искам да съм на ваше място. Почти се свърши вашата драма. Следя темата и стискам палци за резултатите.

# 1 044
И аз мисля, че няма да има компенсация. Отличниците със сигурност знаят формулите наизуст. Слабите ученици и с формули пак не биха решили задачите, а и вероятно им е все едно.

# 1 045
  • София
А, свършила тя! Ами класираНИЯТА!!! Joy Още много изтрещяване ни чака, а за бЕло да не говорим.

# 1 046
  • София
MariDi, масово изискване за успех в дипломата имат унитата на острова. В Европа не е точно така! Wink
За БГ пък, съвсем май...

# 1 047
  • София-Младост
Момичета, неблагородно ви завиждам. Искам да съм на ваше място. Почти се свърши вашата драма. Следя темата и стискам палци за резултатите.
И твоето, пардон нашето ще дойде...не бързай и не завиждай:)))
Днес ми излезе спомен от преди 7 години във ФБ...че на тази дата е излязло първото класиране на голямата:)

# 1 048
  • софия
И твоето, пардон нашето ще дойде...не бързай и не завиждай:)))
Днес ми излезе спомен от преди 7 години във ФБ...че на тази дата е излязло първото класиране на голямата:)
Аз съм догодина и за това завистта ми е черна. Изобщо не искам да идва септември. С тази тема почти като да съм минала НВО, но само почти.
Дано имат късмет децата!

# 1 049
И аз мисля, че няма да има компенсация. Отличниците със сигурност знаят формулите наизуст. Слабите ученици и с формули пак не биха решили задачите, а и вероятно им е все едно.
Хайде да спрем с негативните коментари, всички добре знаем, че на чужд гръб и сто тояги са му малко. Говорим за едно от най-силните училища в града, освен това въпросът е принципен и е с нулево значение дали касае слаби или силни ученици. Знам само че не искам да съм на мястото нито на родителите, нито на ощетените деца и пожелавам проблемът да бъде разрешен в тяхна полза. Относно това дали НВО е всичко, задайте го на самите себе си, готови ли сте да сте разделите с близо 15 точки или защо не и с точките от двата теста, щом НВО не е всичко:) Всеки родител иска най-доброто за детето си и предполагам всеки един от нас в тази ситуация би се почувствал много, много зле. Така че, нека ако не можем да подкрепим или помогнем, поне деликатно да замълчим.

Общи условия

Активация на акаунт