СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 449
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Не сме да консумирам, ще изпонатръшкам доста народ на път за фитнеса. Joy

# 1 021
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се ще да е по-късно, след работа, за да мога да освободя напрежението спокойно. Което разбира се не ме спира да рефрешвам през няколко минути. Притеснено ми е.

А защо да не ми пука за ДЗИ-то? Simple Smile

# 1 022
Еее, не може да е точно когато трябва да тръгвам от работа...Grin

Ама те за качени, трябва само да ги направят достъпни...

# 1 023
  • София
Ощетени са децата от Стара Загора без формулите, ощетени са децата от цялата страна, на които не са им разрешили да разделят черновите, ощетени са децата на които квесторите не са позволили спокойна работа, а са говорили на висок глас, заплашвали са децата търсещи си правата, съветвали са се, отваряли, затваряли врати...
Въобще доста ощетени деца има за съжаление, не са само старозагорските. И пак за съжаление не очаквам нищо да се промени.
Ами ако всички тези деца, заедно с тези, които не бяха допуснати до изпит напишат по едно писмо - четете шестокласната тема, може и нещо да се промени. Но според мен, цялото НВО е порочно и не трябва да има такава тежест при определянето на бал за кандидатстване в гимназии.
Но това няма да се промени, докато не започнат масови протести в цялата страна.

# 1 024
Аник, да се яви веднага, че ми е на кадем. Заедно мрънкахме дни наред, че ни се ражда вече и хоп на следващия ден случайна среща в родилния дом. Не разваляй традицията, имаме да раждаме Smiley Two Hearts

# 1 025
  • София
На мен ми се ще да е по-късно, след работа, за да мога да освободя напрежението спокойно. Което разбира се не ме спира да рефрешвам през няколко минути. Притеснено ми е.

А защо да не ми пука за ДЗИ-то? Simple Smile
Защото, предполагам, няма никакво значение за бъдещият успех на детето, с малки изключения, в които искат диплома 6.00. Някои/ доста западни унита имат обаче изисквания за ДЗИ по други предмети, БЕЛ не ги вълнува.

# 1 026
  • София
По информация от служител в министерството, всеки момент щели да ги качат. Astonished
Joy Joy Joy Joy Joy
Е сега вече изгърмя сървъра  hahaha hahaha
Почнаха ме и родилни болки нещо...
Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile
Веднага спирай чая.

Ами то като е тръгнала родилна дейност вече, няма спиране. С чай, без чай

# 1 027
  • Sofia
Аник, да се яви веднага, че ми е на кадем. Заедно мрънкахме дни наред, че ни се ражда вече и хоп на следващия ден случайна среща в родилния дом. Не разваляй традицията, имаме да раждаме Smiley Two Hearts

Тук съм, тук съм, но не мога да сваря да напиша пост - само следя от всякакви усторйства. Малките ги сложих по-рано да спят, викам си тъкмо през това време може да излязат резултатите, но не би. Ради, ами 26-то число - и то си ни е едно такова съдбовно Grin Дано не оставят за утре обявяването  - 27ми ми е никакъв Satisfied !!!

ММ се впрегнал - вика давай парола да влизам и да рифрешвам. Отрязах го - той пък къде е тръгнал да товари сървъра Confounded

# 1 028
Матурата беше на 19-и, ние, родителите разбрахме на 21-и..просто децата бяха под стрес и едва като започнаха да се разпитват кой какво е направил стана ясно.
22 и 23-и бяха събота и неделя - в понеделник - 24.06 изпратихме писма до всички институции, и репортаж по БНР, днес вече го отразиха и битиви и нова..

# 1 029
  • Бг-мама

ММ се впрегнал - вика давай парола да влизам и да рифрешвам. Отрязах го - той пък къде е тръгнал да товари сървъра Confounded

hahaha hahaha
Горкият. bouquet

# 1 030
  • София
Пък после пишат, че татковците не били съпричастни.

# 1 031
  • На морето!
petenka1983 - нямали такъв механизъм. Tired Има предпоставки за ощетяване, и на практика такова, а нямат за компенсации..какво да кажа, не знам вече. Над 20 квестора как разбраха неща, които не ги пише - напротив, пише какво как и кога се дава, и какво се прави в случай на липса..и накрая заявиха "ще има административни наказания за виновните". Ок, ама това децата не ги топли! На тях все едно казват "пийте една студена вода, мили деца". Адски сме ядосани!
Гледах ги сутринта по някоя ТВ и се ядосах страшно много! Стоят двете организаторки и си прехвърлят вината, едната навела виновно глава и мънка оправдания. Вместо да се самосъжаляват да вземат да оглавят протеста и да бягат в Сф да търсят решение. Дори и да ги уволнят /което не вярвам да стане/, това пак по никакъв начин няма да компенсира децата. Както каза едната майка- Подготвени са от частни уроци, въпреки училището и накрая пак училището ги прецака.
Не си представям какво ви е на вас, дано успеете да създадете прецедент и да ви компенсират.

Това НВО е страхотна глупост.

# 1 032
  • София
За ДЗИ в повечето случаи децата вече са приети и няма кой знае какво значение резултата. Почти навсякъде има възможност за явяване на изпит за ВУЗ, ако нещо се издънят. Въпреки това преди две години, когато тръгвах със сина ми да го карам на първата матура, слизайки по стълбите след него просто ми потекоха сълзите и по никакъв начин не можех да му обясня защо. А просто се сетих как отивахме за първия учебен ден в първи клас, времето си отлетя и май най-ярките ми спомени бяха около НВО - подготовка, изпити, резултати, класиране.... И сега след седем години си спомням всеки момент около НВО.

# 1 033
petenka1983 - нямали такъв механизъм. Tired Има предпоставки за ощетяване, и на практика такова, а нямат за компенсации..какво да кажа, не знам вече. Над 20 квестора как разбраха неща, които не ги пише - напротив, пише какво как и кога се дава, и какво се прави в случай на липса..и накрая заявиха "ще има административни наказания за виновните". Ок, ама това децата не ги топли! На тях все едно казват "пийте една студена вода, мили деца". Адски сме ядосани!
Ако това изобщо ще успокои някого, ще ви кажа, че не само в Стара Загора са забавили формулите. Дали са им ги към края на първи модул. Аз вече споменах във форума. И не разбирам как се е случило това, защото май по новините казаха, че ще бъдат на разположение на училищата ден по-рано.

# 1 034
Поради създалия се проблем в Ст.Загора, - ощетени близо 100 деца, имахме среща и с шефката на РИО-СЗ, та тя каза, че резултати може да очакваме утре..:

С какво са ощетени?

Общи условия

Активация на акаунт