СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 089
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
Дунди, намираш дете със сбор 340/2 = 170. Със сбор 170 са деца с резултат 100 т мат и 70 т бел, както и 85×2.
Я сега ги пресметни с утрояване на мат!
Моля те, не подвеждай хората!

Казах ти да гледаш отзад напред. Така средният брой точки на едно и също дете за бал за ЕГ и за МГ ще е различен. Относителното място също ще е различно.
Дали балът за МГ е със 100 МАТ и 40 БЕЛ, или 85 МАТ и 85 БЕЛ е все едно. Все е 340.
Досега не съм подвела никого, и не за първа година.   

# 1 486
На мен като цяло ми прави друго впечатление - всички около мен трърдят, че на НВО-тата децата им са изкарали повече точки от на пробните през годината. Може наистина да се окаже, че тестовете са били "лесни", както казват самите деца.

# 1 487
На мен като цяло ми прави друго впечатление - всички около мен трърдят, че на НВО-тата децата им са изкарали повече точки от на пробните през годината. Може наистина да се окаже, че тестовете са били "лесни", както казват самите деца.

всеобщо мнение на всички познати деца, които са посещавали школи и уроци и са се явявали на ПИ.

# 1 488
  • Пловдив
90 БЕЛ
89,25 МАТ
Момче Пловдив
Предоволни
Браво и на твоето момче! На къде се е насочил?
Мимиска браво и на твоята девойка.Като цяло браво на всички деца! bouquet
Зечова благодаря и браво и на вас! Към Руската с испански. А вие?

# 1 489
Според нашата госпожа от "Образователни технологии" задачите не са били от най-очакваните, т.е. са били трудни.

# 1 490
  • София
Ако някой ми проследи постовете назад ще прочете, че моето момиче освен, че пишеше домашното си от школата по математика за 2-3 часа и за около 1 час домашното по БЕЛ нищо допълнително не правила. Оправяше се с текущите дамошни и в училище.Цяла година ходеше на занимания по танци, театър и пеене. Силно роптаеше , че трябва да ходи на курс по БЕЛ, защото има невероятна учителка по БЕЛ в училище/признавам права беше/ Постигна чудесни резултати без стрес и драма от нейна страна, чак и мен ме успокои последните месеци. Не съм я товарила и аз с очаквания, искам да е щастлива и тя си го направи по нейния начин. Трябва да вярваме на децата ни!
Rady, напълно споделям подхода ти, бих казала, че моя съвпада до голяма степен с твоя подход-моето дете бе само на външна школа по БЕЛ в група, веднъж седмично. Друга специална подготовка за НВО не сме имали. Оставих я на нейните интереси-два пъти седмично китара, два пъти лека атлетика, школи към училището по интереси. По едно време се бях притеснила дали правим достатъчно за прословутите матури, но детето напълно оправда доверието ми и се радвам, че минахме през възможно най-малък стрес специално по въпроса за матурите. Радвам се, че има и други майки и деца със същия подход, човек не трябва да прекалява с натиска заради пустите матури.

# 1 491
Не. В школите им дават трудни задачи за да не се отпускат.

# 1 492
  • Варна
Дъщеря ми на пробните по БЕЛ във Вектор/Варна/изкарваше 93-96 точки, на матурата - 95. Толкова и очакваше.

Разочарована е обаче от математиката - на последните пробни пак там имаше 98 и 97, на матурата - 93. За непростото число 1 си знаеше, че ще е с 3 точки надолу. Обаче са й взели и за това, че е решила 25 задача по различен начин от този, посочен в ключа.
Както и да е... щастлива е, че всичко приключи успешно.

Сега обаче имаме голяма драма. На път е да направи много кардинална промяна в избора си къде да учи...А аз не искам да ѝ се меся и само гледам отстрани през какви терзания минава.

# 1 493
Значи сега се оказва , че НВО мат се очаква да е с по-ниски резултати така ли?
За школите:
Междучасие ПИ 77 и 79. НВО 86,5

# 1 494
  • София

Разочарована е обаче от математиката - на последните пробни пак там имаше 98 и 97, на матурата - 93. За непростото число 1 си знаеше, че ще е с 3 точки надолу. Обаче са й взели и за това, че е решила 25 задача по различен начин от този, посочен в ключа.

Хммм, не мисля, че това само по себе си е основание за непълен брой точки. Със сигурност има някаква друга допусната неточност. Моята дъщеря също е решила 25та задача не по начина, който е посочен в ключа, а има пълния брой за нея. Плюс може би прецизността на проверяващия, но в доста малка степен. И все пак 93 е чудесен резултат според мен. Успех във взимането на крайното решение! Hands V

# 1 495
  • Sofia
И аз имам 11класничка в 9ФЕГ. Влезе с 5,5 БЕЛ и 5,2 Мат. Мисля с Ян@ бяхме заедно на 7 класната тема 2015та година..
Сега сестра й е с 85 БЕЛ и с 86,5 Мат. Иска НПМГ с Мат и НЕ
Според изчислителното й софтуерче стигат й за ФЕГ и за НПМГ.
Относно ФЕГ: Изръчкаха ги да минат В2 зимата (в 11клас). За сравнение, завършила съм 9ФЕГ 1992, така и не го усвоих, работя с английски.
Разчитам на форума да разнищи статистиките!
Може ли линк към софтуера за изчисление ?

# 1 496
Момчето на приятелка е със 78 бел и 54 мат, в училище оценките не са шестици. За София. Може ли пак линка на Междучасие, който показва за къде би стигнал балът? Трудно ви следя, ние се стягаме за догодина. Поздравления за отличните оценки!

# 1 497
  • Sofia
Момчето на приятелка е със 78 бел и 54 мат, в училище оценките не са шестици. За София. Може ли пак линка на Междучасие, който показва за къде би стигнал балът? Трудно ви следя, ние се стягаме за догодина. Поздравления за отличните оценки!
https://izpitai.me/client/school_grades
Но тук са много малко училища.

# 1 498
Според нашата госпожа от "Образователни технологии" задачите не са били от най-очакваните, т.е. са били трудни.

??!?!? Да не би да са били за 10ти клас ?!?
Какво значи "не са били от най-очакваните"?
Тчно очаквани са си били - трудни! Затова и резултатите ще са трудни.
Да не говорим, че точно от тази школа цяла година им говориха, как те давали на децата па ПИ нарочно по-трудни задачи. Пълни глупости ! Ама за това ще пиша в другата тема - пълно разочарование от тази школа!

Нямам думи като цяло за тези школи ! Бълно безумие !
Знаещи и можещи деца да не могат да се справят на НВО без школи и уроци ?!?

# 1 499
  • Sofia
За пробните изпити - по БЕЛ - резултатите от СМГ и Междучасие се доближиха до реалните. В Регалия имаше по 80 точки на последните 2. По МАТ съвпадат и от Регалия и от СМГ (в Междучасие не е ходила).
Не е ходила на платени школи и уроци, има страхотни преподаватели в училище, страшно сме им благодарни! В началото на годината ни посъветваха, че няма нужа и решихме да им се доверим.

Общи условия

Активация на акаунт