СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 876
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Много моля да ми обясните как да ползваме статистиката. Гледам там само оценки , а не точки , както са получили на матурите.

# 1 696
  • Варна
Много моля да ми обясните как да ползваме статистиката. Гледам там само оценки , а не точки , както са получили на матурите.

Сега ако ни обясниш и къде точно я гледаш тази статистика, ще е прекрасно. Щото цял ден тръпнем тук да видим такава.

Аз предлагам да завъртим набързо едно залагане утре дали и кога ще благоволят да ни я пуснат пустата статистика.

# 1 697
Статистика с оценки? Може би не гледаш на правилното място! За кой град и кое точно гледаш?

# 1 698
  • София
И за коя година?

# 1 699
  • Варна

Виж сега, годината няма значение, важно е да е нечетна!
 Joy

# 1 700
  • София
Искам да ви попитам, има ли сред децата ви някое, което след изпита по математика е сметнало приблизително какъв брой точки да очаква, а резултатът да е с огромна разлика надолу? Става въпрос за около 25 точки по-малко. Все си мислех, че 5-10 може да се намалят от лошо описание във втората част, но толкова голяма разлика?

При моя приятелка има такъв случай. Оценката по МАТ е с около 20 т. под очакваната и детето няма обяснение. Утре ще ходят да видят работата с надежда поне да разберат къде е проблемът. Дано, ако е допусната някаква техническа грешка от проверяващите, нещата да подлежат на корекция, но надежда особена не хранят... Много неприятна ситуация. Sad
[/quote
А с какъв документ се гледаха работите и може ли ученикът да не присъства (само родител да отиде)?

# 1 701
  • София
Гледам статистиката на Стара Загора 2019 , но ние сме от София. Само исках да@се ориентирам, но нищо не разбрах. Родена съм в четна година Simple Smile
[url]http://www.ruobg.com/news/read/id/508/url]

# 1 702
Е, значи ние със съпруга ми - двама тъпанари (родени четни години), отглеждаме банда умници ( 2005, 2011 и 2017)!
Е, няма начин Rolling Eyes

# 1 703
  • пловдив/дряново
може ли статистика за пловдив?

# 1 704
  • София
може ли статистика за пловдив?

мисля, че трябва да помолиш РУО - Пловдив, не нас. Stuck Out Tongue

Шегувам се. Още няма.

# 1 705
  • София
Гледам статистиката на Стара Загора 2019 , но ние сме от София. Само исках да@се ориентирам, но нищо не разбрах. Родена съм в четна година Simple Smile

С това трябваше да започнеш. Joy
И аз я гледам, но оценки не виждам. Или на мен ми е много бЕлото, или на теб. Joy

В най-лявата колона са точките - от 0 до 200. След това имаш колони, показващи съответно брой деца, изкарали съответните точки /общо, мъже, жени, по предмет или сборно/. Ако например имаш момиче със сборен резултат по бел и мат 160, отиваш на последната колона и броиш колко момичета имат по висок резултат от 160. Така се ориентираш на коя позиция е твоето дете. Ако нямате квоти, гледаш бройките в четвъртата колона "бел+мат" и виждаш колко деца има преди твоето.

# 1 706

И аз днес я гледах и пресмятах. От Стара Загора съм. Оценки няма. Има точки, съответно от двете матури и сбор. Събирате вашите точки, засичате реда, на който се позиционирате. Всички надолу в статистиката, са с по-добър резултат. Трябва да се сметне броя на децата. В зависимост от колоната, може да пресметнете общия брой деца или отделно момичета/момчета. Дано съм полезна!

# 1 707
  • София
Днес съм зла.
В друга тема скастрих една потребителка (заметоха ме бързо), обаче последните страници така ме сърби клавиатурата.
Определено трябва да си дам почивка от форума и от НВО, ама дали ми стиска.

# 1 708
  • Варна

Там оценки няма, всичко са точки. Няма да се притесняваш в четната година е проблемът явно/извинявай, но не се сдържах/
Сега сериозно
Първи ред показва колко човека имат О точки съответно само по БЕЛ, само по МАТ , едновременно по БЕЛ и МАТ и т.н другите колони.
Втори ред - същото, но колко имат 1точка  и т.н.
Ако искаш да разбереш колко деца има преди твоето по БЕЛ сумирай броя на децата, които имат повече точки. Примерно ако детето ти има 97т. - има още 16 деца с толкова + 13/с 98/ + 9/с 99/ + 7 / със 100/ т.е има 16+13+9+7=45 деца с вашите или повече точки по БЕЛ

# 1 709
Не знам защо, но никой нищо не казва за ТУЕС. Няма ли мераци за там? Само перални и коне и какви бяха там се чува тука. Къде сте бе туесари?

Общи условия

Активация на акаунт