СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 933
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Отварям сергията за залагания. Коефициент 1.8 за 2019 спрямо 2018 Stuck Out Tongue Winking Eye
Става дума за статистиката и "високите" балове. Да се преброим комарджиите сред пиещите наркомани.
според мен по-вероятно е коефициентът да е 18, а не 1,8, само като гледам бала на СМГ

# 1 666
  • София
А не може ли форумната статистика и по пол и брой деца от пол? Колко са младежите от тази бройка?

Може, защо да не може. Simple Smile Но не всички са посочвали пол, така че има 3 групи: момчета (34), момичета (28) и непосочили (16).

Ето по групи:

# 1 667
Интересно ми е, дали наистина са проверявали и черновите. Ако е така, е голям плюс за децата, които са допуснали грешка при пренасянето чернова-белова. Още повече, че на много места не позволиха разделянето.

# 1 668
  • София
Интересно ми е, дали наистина са проверявали и черновите. Ако е така, е голям плюс за децата, които са допуснали грешка при пренасянето чернова-белова. Още повече, че на много места не позволиха разделянето.

Според мен тук също е подходено субективно. На едни са проверявали, на други не. Според както дойде.
На дъщеря ми не са или поне не са отчели, че е направила техническа грешка на 22зад и вместо с 6 е смятала всички лица с 9. Ако й бяха погледнали черновата, можеха да й дадат някоя точица, но й липсват целите 6т.

# 1 669
И на мойто чадо не са. Оценено е само според беловата.
А съкровищата в черновата си останали неоткрити.Joy

според мен по-вероятно е коефициентът да е 18, а не 1,8, само като гледам бала на СМГ
СМГ не е поникнало тази година, нито балът му - той си е традиционно такъв*. Гледаш го само мижейки.Sunglasses
*и може да бъде сравняван единствено набор с набор, ама техен такъв. Искам да кажа Don't panic

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 19:38 от Nara

# 1 670
  • софия
Ама,моля ви сЪ! Пощадете ни, недейте да ни вменявате вина от сега  newsm50 Родили сме по грешка бъдещите седмокласници, набор 2006, глупавички по подразбиране.  newsm43 И с тези лесни матури тази година, догодина на тях се падат трудните. Хем глупавки, хем трудни. И за всичко пак майките виновни. Joy
Еми сори , изтеглихге късата клечка.Да сте мислили гат раждахте. hahaha hahaha
Нов изпит за вас! Баща ти ти каза.

# 1 671
Според мен тук също е подходено субективно. На едни са проверявали, на други не. Според както дойде.
По неофициална информация черновата е проверявана само ако по дадена задача нищо не написано в беловата.

# 1 672
  • София
Искам да ви попитам, има ли сред децата ви някое, което след изпита по математика е сметнало приблизително какъв брой точки да очаква, а резултатът да е с огромна разлика надолу? Става въпрос за около 25 точки по-малко. Все си мислех, че 5-10 може да се намалят от лошо описание във втората част, но толкова голяма разлика?

# 1 673
  • София
Искам да ви попитам, има ли сред децата ви някое, което след изпита по математика е сметнало приблизително какъв брой точки да очаква, а резултатът да е с огромна разлика надолу? Става въпрос за около 25 точки по-малко. Все си мислех, че 5-10 може да се намалят от лошо описание във втората част, но толкова голяма разлика?

При моя приятелка има такъв случай. Оценката по МАТ е с около 20 т. под очакваната и детето няма обяснение. Утре ще ходят да видят работата с надежда поне да разберат къде е проблемът. Дано, ако е допусната някаква техническа грешка от проверяващите, нещата да подлежат на корекция, но надежда особена не хранят... Много неприятна ситуация. Sad

# 1 674
  • Бг-мама
Ама,моля ви сЪ! Пощадете ни, недейте да ни вменявате вина от сега  newsm50 Родили сме по грешка бъдещите седмокласници, набор 2006, глупавички по подразбиране.  newsm43 И с тези лесни матури тази година, догодина на тях се падат трудните. Хем глупавки, хем трудни. И за всичко пак майките виновни. Joy
Еми сори , изтеглихге късата клечка.Да сте мислили гат раждахте. hahaha hahaha
Нов изпит за вас! Баща ти ти каза.
Joy Joy Joy
Сакън , чака ме догодина 10 то класно НВО . Трябва да оцелея. Joy Joy

# 1 675
  • София
Аз мисля, че по-високите резултати се дължат на факта, че в пети клас нямаха учебници. Не са успели да ги увредят, един вид.

# 1 676
Значи у нас аз, мъжа ми,баткото и наборката неувредени, а малкото за малко да отърве, ама го родих на 01.01.2016,така ще си расте милото:confused:

# 1 677
  • София
Значи у нас аз, мъжа ми,баткото и наборката неувредени, а малкото за малко да отърве, ама го родих на 01.01.2016,така ще си расте милото:confused:
Леле Ради, новогодишно бебе, ама имало ли е кой да те изражда 😂
От нашето семейство всички сме умни, само мъжа ми се цепи от колектива 😂

# 1 678
  • София
Стига сте се фукали с тези нечетни години ама-ха

# 1 679
Леле Ради, новогодишно бебе, ама имало ли е кой да те изражда 😂
От нашето семейство всички сме умни, само мъжа ми се цепи от колектива 😂
Голям смях беше това раждане, ама мина за час.

Общи условия

Активация на акаунт