СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 911
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София

А тези идиоти, това не можаха ли по-рано даа го кажат??? Малката е 2010. Прецаках детето...Sweat Smile Rolling Eyes

И моето е прецакано малкото. Аз се чудя то защо малко по-глупавичко върви, сега вече си обясних хаххах
Скрит текст:
В кръга на шегата. мамин златен си е най-умният той

# 1 651
  • София
Относно ниските резултати. Моят тийн ходеше на курсове. Всеки месец правеха пробни матури. Към края на курса ни събраха на род. среща за насоки, съвети, отчет и т.н. Та там ни казаха, че нивото тази година е много ниско спрямо миналата. Съдят по пробните матури. Миналата година са имали успеваемост (говоря за много добри резултати) над 75-80%. Тази година нивото е паднало едва до към 35-40%. Това според преподавателите. Според сина ми положението е същото, от гледна точка на заинтересованост на учениците - идвали са редовно без домашна работа, закъснявали са, кой пропуснал час, кой два...

Даам, две последователни поколения с коренно различно ниво. Joy А тази година резултатите са по-високи, защото пък този набор, макар и с по-ниско ниво, е много по-умен от предишния. Това ще да е, няма каква друга причина да има. През година се раждат по-тъпи - на четна година - тъпи, на нечетна - умни. Внимавайте кога забременявате. Joy Ей, като изтрещи някой така! Rolling Eyes

Katjushka, не към теб. Школата иронизирам. Wink
Санака, Joy
Ще се копирам, че не мога да се цитирам от лани:
"На база всичко изписано в темата, особено от последните дни, може да се направи следният извод:
Може да се сметне за абсолютно верен изводът, че набора не е толкова умствено надарен, колкото предишните.
Най-важното, както се знае от отколешни времена, е семейната среда.
Какви деца, питам аз и отговор не искам, растат в семейства на спиртосани майки, с нездравословни плодови диети? Незаинтересовани жени, дори в най-напечените моменти, гонят собствените си интереси и развиват обсесивно поведение към непознати мъже.
Може да се заключи, че деградацията на нацията се дължи именно на тях! Тези, които иначе пред обществото се изписват, като много загрижени, отговорни и амбициозни.
Използват градивната държавна политика, в сферата на образованието, за да оправдаят низките си страсти и да ги прикрият зад напрежението."

# 1 652
  • София
Не се шашкайте. Току що ги опровергаха. "Умната" дойде и каза, че иска да мята водни бомбички от терасата... То мисъл, то интелект... направо да потънеш в тях.

# 1 653
  • София
И така, представям ви средния бал на споделените във форума до момента резултатi - 78 броя. Не съм включвала резултатите на съученици или други групи деца, само по 1 резултат на потребител.

# 1 654
  • София
А така! Направи сега и от миналогодишната седмокласна тема и направо да правим прогнози за бала. Няма какво да ги чакаме МОНчовците да се правят на важни. Joy

Какви деца, питам аз и отговор не искам, растат в семейства на спиртосани майки, с нездравословни плодови диети? Незаинтересовани жени, дори в най-напечените моменти, гонят собствените си интереси и развиват обсесивно поведение към непознати мъже.

Е, де! Joy

# 1 655
  • София
А тези идиоти, това не можаха ли по-рано даа го кажат??? Малката е 2010. Прецаках детето...Sweat Smile Rolling Eyes
Ти остави, аз и сина сме четна година, дъщерята и ММ - нечетна. Те отдавна го играят в един отбор, но не исках да е отборът на "умните", а нашият на тъпаците.

# 1 656
Отварям сергията за залагания. Коефициент 1.8 за 2019 спрямо 2018 Stuck Out Tongue Winking Eye
Става дума за статистиката и "високите" балове. Да се преброим комарджиите сред пиещите наркомани.

# 1 657
Бошкееййй, прецакала съм малкото дете. Всички други сме от умните.

# 1 658
Голямото и аз и ММ сме от тъпите. Само малката ми е умничка. /Наборът всъщност не е никакъв набор, ами 2006 януари/. Затова така той с тия ниски резултати.
А не може ли форумната статистика и по пол и брой деца от пол? Колко са младежите от тази бройка?

# 1 659
  • София
 Аз реших задачите след матурата по математика и наистина за мен те бяха много по-лесни от миналата година. Това е мнение на един родител, който не се занимава с математика и има познания от обща култура, които е поопреснил последния месец Simple Smile
Joy Joy Joy

# 1 660
То реално кой набор кандидатства сега. Дъщеря ми и тя е януари 2006, но май тръгна по-рано на училище. .
А, между другото, писане с молив на чернова по БЕЛ не се оказа проблем относно анонимността

# 1 661
  • Sofia
 Аз реших задачите след матурата по математика и наистина за мен те бяха много по-лесни от миналата година. Това е мнение на един родител, който не се занимава с математика и има познания от обща култура, които е поопреснил последния месец Simple Smile
Joy Joy Joy
  За смях си е наистина...ама като сме луди майки /аз съм, за вас не знам/ Simple Smile
   Дъщеря ми е с дислексия и ми се наложи да премина отново през цялато това обучение до седми клас /това нарекох обща култура Simple Smile/...Надявам се наистина да я приемат в училище по изкуствата, за да мога и аз малко да си почина... За всичките тези години НИКОЙ не ни помогна с нищо, въпреки че знаеха за проблема...напротив, правеха така, че да я подтискат. Говоря за учителите, съучениците и се оказаха много по-мъдри...Аз не исках да учи в "специализирано" училище и не съжалявам. Справихме се добре, аз съм и благодарна.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 18:38 от Жана /bg_paint/

# 1 662
  • софия
Ама,моля ви сЪ! Пощадете ни, недейте да ни вменявате вина от сега  newsm50 Родили сме по грешка бъдещите седмокласници, набор 2006, глупавички по подразбиране.  newsm43 И с тези лесни матури тази година, догодина на тях се падат трудните. Хем глупавки, хем трудни. И за всичко пак майките виновни. Joy

# 1 663
Анализ на статистиката за Бургас - спрямо миналата година, резултатите са почти двойно по-добри, но само при по-високите балове.
От 150т. МАТ + БЕЛ надолу започват почти да се изравняват, с лек плюс за 2019г.

Изводът за мен е следният - учещите и амбициозни деца са имали възможност на по-лесните тестове да постигнат по-високи резултати. За по-малко усърдните е било все тая дали е труден тестът - от първата част, ако им върви тотото, е напълно възможно да изкарат някакви прилични резултати  Grinning
Т.е. за елитните гимназии конкуренцията става двойно по-жестока, докато за останалите - спокойно могат да приемат за ориентир баловете от миналата година.

Примерно:
2018, дете с БЕЛ+МАТ=190 е 1 по ред
2019, дете с БЕЛ+МАТ=190 е 13 по ред

2018, дете с БЕЛ+МАТ=180 е 28 по ред
2019, дете с БЕЛ+МАТ=180 е 72 по ред

2018, дете с БЕЛ+МАТ=170 е 114 по ред
2019, дете с БЕЛ+МАТ=170 е 173 по ред

2018, дете с БЕЛ+МАТ=160 е 237 по ред
2019, дете с БЕЛ+МАТ=160 е 294 по ред

2018, дете с БЕЛ+МАТ=150 е 384 по ред
2019, дете с БЕЛ+МАТ=150 е 405 по ред
......................................

2018, дете с БЕЛ+МАТ=100 е 1303 по ред
2019, дете с БЕЛ+МАТ=100 е 1345 по ред

# 1 664
  • Бг-мама
Ама,моля ви сЪ! Пощадете ни, недейте да ни вменявате вина от сега  newsm50 Родили сме по грешка бъдещите седмокласници, набор 2006, глупавички по подразбиране.  newsm43 И с тези лесни матури тази година, догодина на тях се падат трудните. Хем глупавки, хем трудни. И за всичко пак майките виновни. Joy
Еми сори , изтеглихге късата клечка.Да сте мислили гат раждахте. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт