СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 012
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Варна
  Лопнаха кепенците в РУО-то вече, оттук нататък как пък ще качат статистика, те нямат зор никакъв. И утре е ден, ще чакаме. Лошото е, че отникъде взорът пресконференция не види...
Утре ги почвам от сутринта с въпроса с какво са по-добри РУО БУргас и Стара Загора,че успяват да си публикуват статистиката, а пък нашите не могат.

# 1 636
  • густо майна Филибето
Ако правилно съм разбрала, тези статистики, които гледаме, може да ги използваме за класация само в идеалния случай - всички с отличен по М и БЕЛ. На мен по-скоро ми вършат работа, сравнявайки сегашната с миналогодишната, съчетано с минималния бал за миналата година в определена паралелка.
Все пак не сме всички за езиковите и МГ Wink
Тоест: виждам хипотетично, че миналата има 200 човека преди него, а тази 250. Това би значело, че бал 400 (включващ удвоени, утроени, от училище и т.н-) няма да ми свърши същата работа, както миналата година. И по това се ориентирам какви са ни шансовете.

# 1 637
  • София
Появиха се и точките от олимпиадата. Почти денонощие след като другите ги виждахте. Добре, че не се вълнувах от тях.
Резултата от математиката ми го показаха час и половина след като почти всички вече бяха информирани.

Сега да очаквам ли и класирането да го разбера ден след останалите  newsm78

# 1 638
Здравейте дами! Аз съм една доста неориентирана майка от София, която иска да ви попита за статистиката! Въобще не мога да разбера какво означава всичко това,но главният проблем е, че не разбирам как да разбера този бал.....Та мога ли да попитам как преценявате средния бал?

# 1 639
Здравейте дами! Аз съм една доста неориентирана майка от София, която иска да ви попита за статистиката! Въобще не мога да разбера какво означава всичко това,но главният проблем е, че не разбирам как да разбера този бал.....Та мога ли да попитам как преценявате средния бал?

аз пък не съм сигурна, че разбирам въпроса. Какъв всъщност е той?

# 1 640
Съжалявам, че толкова неясно, но и аз малко се чудя как да го питам... Като цяло как се гледа статистиката? Не разбирам самия формат, например какво означава ''с натрупван'' при графата ''общо''

# 1 641
  • burgas
С натрупване показва "конкуренцията"т.е.децата с повече точки.

# 1 642
  • София
Относно ниските резултати. Моят тийн ходеше на курсове. Всеки месец правеха пробни матури. Към края на курса ни събраха на род. среща за насоки, съвети, отчет и т.н. Та там ни казаха, че нивото тази година е много ниско спрямо миналата. Съдят по пробните матури. Миналата година са имали успеваемост (говоря за много добри резултати) над 75-80%. Тази година нивото е паднало едва до към 35-40%. Това според преподавателите. Според сина ми положението е същото, от гледна точка на заинтересованост на учениците - идвали са редовно без домашна работа, закъснявали са, кой пропуснал час, кой два...

Даам, две последователни поколения с коренно различно ниво. Joy А тази година резултатите са по-високи, защото пък този набор, макар и с по-ниско ниво, е много по-умен от предишния. Това ще да е, няма каква друга причина да има. През година се раждат по-тъпи - на четна година - тъпи, на нечетна - умни. Внимавайте кога забременявате. Joy Ей, като изтрещи някой така! Rolling Eyes

Katjushka, не към теб. Школата иронизирам. Wink

# 1 643
  • София
Ако детето ви е на 500 място, то обикновено първите 200 са а СМГ, вторите 200 в немската, следващите в Испанската/2 Немска и т.н.

Гледате колко бройки има в училищата пред вас и се ориентирате, за къде ще ви стигне бала.

# 1 644
  • София
Това ще да е, няма каква друга причина да има. През година се раждат по-тъпи - на четна година - тъпи, на нечетна - умни. Внимавайте кога забременявате. Joy Ей, като изтрещи някой така! Rolling Eyes

А тези идиоти, това не можаха ли по-рано даа го кажат??? Малката е 2010. Прецаках детето...Sweat Smile Rolling Eyes

# 1 645
  • Sofia
  Моята дъщеря е с ниски резултати, но така или иначе тя се е насочила към училища по изкуствата, където НВО няма никакво значение...Simple Smile
  Във връзка с предните постове за това колко са умни децата...много смешно ми стана Simple Smile
  Аз реших задачите след матурата по математика и наистина за мен те бяха много по-лесни от миналата година. Това е мнение на един родител, който не се занимава с математика и има познания от обща култура, които е поопреснил последния месец Simple Smile

# 1 646
  • Пловдив
Скрит текст:
Относно ниските резултати. Моят тийн ходеше на курсове. Всеки месец правеха пробни матури. Към края на курса ни събраха на род. среща за насоки, съвети, отчет и т.н. Та там ни казаха, че нивото тази година е много ниско спрямо миналата. Съдят по пробните матури. Миналата година са имали успеваемост (говоря за много добри резултати) над 75-80%. Тази година нивото е паднало едва до към 35-40%. Това според преподавателите. Според сина ми положението е същото, от гледна точка на заинтересованост на учениците - идвали са редовно без домашна работа, закъснявали са, кой пропуснал час, кой два...

Даам, две последователни поколения с коренно различно ниво. Joy А тази година резултатите са по-високи, защото пък този набор, макар и с по-ниско ниво, е много по-умен от предишния. Това ще да е, няма каква друга причина да има. През година се раждат по-тъпи - на четна година - тъпи, на нечетна - умни. Внимавайте кога забременявате. Joy Ей, като изтрещи някой така! Rolling Eyes

Katjushka, не към теб. Школата иронизирам. Wink
А, няма проблем! Simple Smile
Това им бяха думите. Но аз основно на сина се доверявам в случая - от всички деца в неговата група, само той и още едно-две са били изрядни. Което не говори за капацитет, естествено, а за не/желание да се постигне нещо. Въпреки че на много от децата изобщо не им е ясно какво точно искат, визирам възрастта им. Други неща ги вълнуват. Wink

# 1 647
Аз пък, докато си чакам Пловдивските РУта да се настатискуват си сметнах прогнозно къде ще сме по бал.. По 2 различни методики Simple Smile) 196 място по едната 202 по другата.. Т. Е. нейде 200 деца с по-добър бал бел+мат..
И при 52 бройки в паралелката / 150 в у-щето би трябвало да се получи някак си, щото ЕГтата и те са в кюпа нейде в тоз бал...
Мда, разсъждавам на глас и се надъхвам пред-статистично хахаха

# 1 648
  • София
Това ще да е, няма каква друга причина да има. През година се раждат по-тъпи - на четна година - тъпи, на нечетна - умни. Внимавайте кога забременявате. Joy Ей, като изтрещи някой така! Rolling Eyes

А тези идиоти, това не можаха ли по-рано даа го кажат??? Малката е 2010. Прецаках детето...Sweat Smile Rolling Eyes

Ти пък! Аз 2 от 3 прецаках - едно 2004 и едно 2010. Joy

# 1 649
  • Sofia
Еййй второто съм го прецакала, горкото Grinning

Спокойно, от вътрешен източник знам, че децата от СМГ искат най-много да си останат там Simple Smile Поне по-голямата част.

mimeto79  не мисля, че имате защо да се притеснявате с тези резултати.

Общи условия

Активация на акаунт