СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 940
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 1 620
  • София
Край. Гася се, та да я пуснат.

# 1 621
  • София
Най-накрая успях на тел на РУО София! Статистиката - "в утрешния ден".
ЕЕЕ Jiema, ти уби всичко детско у мен  Laughing

# 1 622
  • София
Сега съчиняват речта за пресконференцията сигурно и търсят положителната посока на представяне на резултатите.

# 1 623
Има време. Миналата година е излязла след 17ч.
Нали си знаете - щом не мога да рефрешвам и публикуват.
Спункче, сигурно вече не може да рифрешваш, нали?
Щото е време  Joy

Може ли линк , за да може и аз да рифрешвам Simple Smile

# 1 624
Тези деца от СМГ са извънземни..
Адмирации за труда и за учителите им!

Резултата на дъщеря ми (96/84) е 3-ти в класа. Има два много високи и още два равни на нейния. Учи в МГ.
Имам инфо за кварталното училище. Положението се припокрива с написаното в поста на xxxxx - средни към ниски резултати.

# 1 625
  • София
Съжалявам, реших, че по-добре да се знае. Поне ще зарежем рефреша.

# 1 626
  • София
Най-накрая успях на тел на РУО София! Статистиката - "в утрешния ден". Не искаха да уточнят часови диапазон Joy

Да са ........ Живи и здрави  Mr. Green

# 1 627
  • София
Съжалявам, реших, че по-добре да се знае. Поне ще зарежем рефреша.
Шегувам се, наистина.  Hug
Няма да избяга и статистиката,  дишаме спокойно, с или без бЕло, кехлибар, червено и пр.  Grinning

# 1 628
  • Бургас
До 11.07 ще ям сладолед с мастика - поне да съм весела. Не ми върви работата.

# 1 629
  • София
От публикуваното до момента - Weary Sob. Никакъв шанс за СМГ. По бал за там, сред съучениците си е 145-и.
Хораааа - СМГ е много гадно училище! Не кандидатствайте там, спукват ги от учене.... Sob
Някой върза ли се? Wink /А дано, ама надали/

# 1 630
  • Sofia
Здравейте Simple Smile

Не съм коментирала от 100 години във форума, ама тая седмокласна треска така ме затресе Simple Smile
Девойката е с резултат 92 БЕЛ и 97.5 МАТ, борим се за 91 НЕГ, дано успеем. Simple Smile

Значии от моята егоистична позиция се изказвам: Да са живи и здрави СМГ-ейците и там да си стоят, особено момичетата Wink

Рефрешвам си и аз за статистиката, ама ще си рефрешвам явно утре. Стискам палци на всички!

# 1 631
  • София
mimeto79 това е чудесен резултат и не мисля, че имате основание да се притеснявате.

Аз най-важната статистика я видях. Чакам утре и другата от РУО, София, но горе долу се ориентирах къде сме и за какво се борим.
Сигурна съм, че всяко дете ще намери своето място и нашите терзания сега, след години ще ни се струват глупави и смешни.

Моята се затръшка да си гледала работата по БЕЛ и май ще я водя. Дано на sanaka човекът е там, поне да не ми отиде ходенето напразно. Heart Eyes

# 1 632
Направих час за консултация в Междучасие за вторник сутринта. Да видим те какво ще кажат за статистиката тази година  (ако е излязла дотогава! )

# 1 633
  • Пловдив
Относно ниските резултати. Моят тийн ходеше на курсове. Всеки месец правеха пробни матури. Към края на курса ни събраха на род. среща за насоки, съвети, отчет и т.н. Та там ни казаха, че нивото тази година е много ниско спрямо миналата. Съдят по пробните матури. Миналата година са имали успеваемост (говоря за много добри резултати) над 75-80%. Тази година нивото е паднало едва до към 35-40%. Това според преподавателите. Според сина ми положението е същото, от гледна точка на заинтересованост на учениците - идвали са редовно без домашна работа, закъснявали са, кой пропуснал час, кой два...

# 1 634
Като за всяко важно събитие, много добре си спомням къде бях когато излязоха резултатите на по голямата ми дъщеря преди 5 години.  Ще има да помним няма начин. И тази кампания още не е завършила! Гледам бал момичета 445 2017 , 426 2018 за паралелката, нейния бал е 443.. Буквално за една бройка разлика

Общи условия

Активация на акаунт