СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 615
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 735
Rady, и аз си го помислих това, даже му го казах, ама на мен все ми се иска за немски език да стане Relaxed Иначе той е готов да са в един клас, снимки е виждал Wink

Обяснявам му, че в някои паралелки, където няма квоти, ще има повече момичета (например в 35-то с профил БЕЛ след езиците) - на него му светят очите Smile

Абе пуберска работа Confounded

Точно се опитвах да редактирам мнението си, че ви пожелавам желания немски в елитна гимназия Two Hearts
Иначе аз заглеждам 133-то и 35-то, и натам вече 18-то и т.н.

# 736

Има ли някаква ориентировъчна статистика за София - колко деца се явяват на НВО тази година. Аз нищо не откривам. Извинявам се, ако е коментирано. Може и да съм пропуснала.

До колкото разбрах статистиката ще излезе, след като излязат резултатите в това число и колко деца са се явили. Пак доколкото разбрах Дидева обеща да копира линк. По-надолу в темата има бройката за последните две години.

# 737
Сигурна съм, че няма да се налага да разчитате на мен. Ще има поне няколко поста с линкове. Joy

# 738
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1041458.1155
Това е миналогодишната тема, в която се пита, обсъжда и обяснява статистиката. Пускам я от страницата, на която се появява въпросната. Има обяснения, можете да се запознаете.

# 739
  • София
От сайта на РУО-София:

Запознаване с оценените изпитни работи на учениците от 7 клас, явили се на НВО

Изх. № РУО1-19279/25.06.2019 г.

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА

СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА, ПРОВЕЛИ НВО В 7 КЛАС

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР/УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

Уведомявам Ви, че запознаването  с оценените работи на учениците от 7 клас, явили се на НВО по БЕЛ и по математика, и които желаят да видят сканираните си и оценени изпитни работи (по електронен път в системата за запознаване), ще се осъществи на 28 юни, 1 юли и 2 юли, както следва:

БЕЛ – в сградата на ПГЕА, кв. „Овча купел“, бул. „Овча купел“ № 1  от 8:30 – 12:00 ч. и 13:30 – 17:30 ч.
    Математика - в сградата на СПГЕ „Джон Атанасов“, кв. „Изток“, ул. „Райко Алексиев“ № 46 от 8:30 – 12:00 ч. и 13:30 – 17:30 ч.

Съгласно чл. 46 на Наредба № 11/01.09.2016 г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците, оценките от външното оценяване не може да се променят.

Моля да създадете необходимата организация, като уведомите желаещите да се запознаят с оценените си изпитни работи ученици за датите, времето и училищата, където могат да го направят.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

# 740
  • София

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА

Уведомявам Ви, че запознаването  с оценените работи на учениците от 7 клас, явили се на НВО по БЕЛ и по математика, и които желаят да видят сканираните си и оценени изпитни работи (по електронен път в системата за запознаване), ще се осъществи на 28 юни, 1 юли и 2 юли, както следва:

което би трябвало да означава, че ще има резултати на 27ми?????

# 741
По календар отдавна е посочена дата 27ми за обявяване на резултати.

# 742
  • София

ДО

ДИРЕКТОРИТЕ НА

Уведомявам Ви, че запознаването  с оценените работи на учениците от 7 клас, явили се на НВО по БЕЛ и по математика, и които желаят да видят сканираните си и оценени изпитни работи (по електронен път в системата за запознаване), ще се осъществи на 28 юни, 1 юли и 2 юли, както следва:

което би трябвало да означава, че ще има резултати на 27ми?????
Да, аз така го разбирам и мисля, че ще си излязат на 27.06. Не вярвам да смогнат по-рано. Но може би още от сутринта на 27.06., надявам се...
Ако решим да гледаме и двете работи, голяма разходка ще му ударим, половин работен ден замина...
Слънчева, благодаря за линка.
Mileto, и на теб благодарим за разясненията, бяха ми полезни.

Мартеа, пише до 27.06., което винаги дава надежди и за по-рано, но едва ли...

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 16:56 от Jiema

# 743
  • София
Е на много централно място са сложили разглеждането на работите. И защо в двата края на София и защо само на две места!!??

Ха, ще вали!

# 744
Е на много централно място са сложили разглеждането на работите. И защо в двата края на София и защо само на две места!!??
За да ни откажат Laughing
Аз например вече се отказах, а и не съм искала.

# 745
  • София

...

Точно това се питах и аз?!
Май целта е колкото може по-малко хора да си видят работите...
А преди определяха по-централно разположени училища.

# 746
Защото там са центровете за оценяване. Вероятно изборът на училища има нещо общо с проверката в електронна среда.

# 747
Някой може ли да каже, ако подам електронно заявление за участие в първото класиране, но сме направили някаква грешка или пък искаме да променим нещо, в какъв срок най-късно трябва да се отиде до училището-гнездо, за да се коригира заявлението?

# 748
  • На планетата Земя
В срок до приключване подаването на заявления за първо класиране, на място в училище се прави корекцията.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт