СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 552
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 810
За скучаещите софиянки. Тъй като обичайно се появяват различни коментари ( и добри, и лоши), приемам всяка добронамерена корекция. Човек съм, и аз греша.

# 811
  • София
Дидева, много ми хареса забележката в началото на таблицата. В стила на любимия ми Оскар Уайлд - "Моля, не стреляйте по пианиста! Повече от това не може." Joy

# 812
Ами, горчив опит. Помниш какво стана като пуснах онази, която показваше за коя паралелка би ти стигнал балът.

# 813
  • София
Помня, помня! Даже те обвиниха, че създаваш излишен стрес. Joy

# 814
Тук обвинения няма да има. За пореден път се питам какво щяхме да правим без вас?!! БЛАГОДАРИМ, безценни сте!

Подминах поста на Санака с пророчеството за часа на обявяване на резултатите. Стигнах до следващия й пост, че предната година е познала да минута...И какво направих? Върнах се да видя предречения час :/ Трещим, момичета, ама сме много и сме заедно!

# 815
  • София
Дидева, Благодаря!

Ех, човек и добре да живее, все някога излизат резултатите от НВО.

# 816
  • София
Мдаа, може преди раждане или забременяване да подписваш декларация, че си съгласен да минеш с детето през НВО.

Аз да се оплача - на седмокласното му купих разни дрешки и направих върховната глупост като ги изпрах да мушна и една моя нова рокля. Не каква да е, а червена. И въпреки че не очаквах да пусне, турих и една ЦУК (да се чете цветоулавяща кърпичка).
И познайте сега - мъкааа. Амчи и детето видя и бая тъжно и стана. Една част преборих със зуум, утре продължавам с вениши и белини (ох, има едно италианско питие Белини, доста вкусно).
Ако имате мъдри съвети за къдрава Овца  и оцветеното и пране - благодаря.

# 817
  • Wonderland
Минавам набързо да пожелая високи оценки на бъдещите осмокласници. Тези дни хвърлям по едно око на темата и се сещам, че миналата година тръпнех в очакване на класиране по това време. Чак изпитвам носталгия и ми се приисква да се върнат матурите.....хаха. Каквито и да са резултатите, най-важното е децата да здрави и да намерят училище, в което да са спокойни и щастливи.

# 818
  • София
Сънче, има кърпички за оцветено пране. Изчистват го, но може да променят някой цвят. Повечето сини станаха бежови при мен.

Между 16:45  и 18:30 ще излязат. В този интервал не мога да рефрешвам.

# 819
  • Бг-мама
Цитат на: Спунк
[/quote
hahaha hahaha

# 820
  • София
Устройва ме. За 27 ми иде реч нали?

Сънчо кофти. Но сега ги пери на ниска Т с нови ЦУК. В никакъв случай на висока, че ще фиксираш цвета. Уви правя го и аз този номер. Един пуловер пепел от рози превърнах в хубаво син Grinning
Заделила съм си въпросната синя дреха и една червена и знам, че боядисват хубаво при нужда Wink

А девойката вече е с розови омбре кичури.

# 821
  • София
Честита ви прическа!
Щерката от миналото лято има четири кичура. През месец - два им сменяме цвета. Голяма фръцня беше в началото.

# 822
  • София
И моя хубавец е решил да се разкраси утре за изпращането  С червен спрей.Пак добре че е само един цвят,че искаше да са поне 5 на главата му.Позволих му,дано се отмие лесно,че ще ми омаже всички възглавници..  Приятелите му ще са в зелено и синьо... Абе съвсем изтрещяха

# 823
  • София
Да се мацат щом искат. Това да им е пуберският бунт.

# 824
И моята ще се прави червена утре. Приятелката й - синя.

Общи условия

Активация на акаунт