СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 537
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 855
Дидева, благодаря за таблицата. Сега вече всичко се изясни Blush

Хайде, да им върви на децата по вода!

# 856
Хмм, мисля, че ще е днес, но имам търпение да изчакам утре. Някак съм приела крайната дата. До сега 2-3 пъти съм проверила за резултатите.

# 857
  • София
Уф, преди малко ми се подкосиха краката. Заредила съм страницата с резултатите от ДЗИ и се опитвам да вляза. Ами не ме пуска естествено и аз ScreamFearfulCold Sweat

# 858
Добро утро!
Имате ли идея какво трябва да бъде медицинското свидетелство за професионалните гимназии? Издадоха ни карта за предварителен медицински преглед, която е за започване на работа. Струва ми се, че лекарят нещо не е разбрал.

# 859
Нашето е същото. По-назад в темата са обяснили, че е като медицинско за работа.

# 860
  • Plovdiv
Joy
Да бяха сложили уведомяване на сайта си тези МОН,  като излязат резултатите и пинк-пинк телефона цъква.  Не като гламави да рефрешваме я сайт,  я форум. Аааа,  не са модерни никак.

То, ние сме като уведомление, Joy цъкаме повече от телефона, Joy
Както каза Дидева, перефразирам, че не помня точно: Още не е довършена фразата/ А-то и вече има поне 3 мнения във форума. JoyJoyJoy

# 861
  • Бг-мама
Добро утро!
Имате ли идея какво трябва да бъде медицинското свидетелство за професионалните гимназии? Издадоха ни карта за предварителен медицински преглед, която е за започване на работа. Струва ми се, че лекарят нещо не е разбрал.
Това е. bouquet

# 862
  • Пловдив
Ходи ли се по различни кабинети или само личния доктор го издава?

# 863
  • София
Според мен сега дишайте, че като се изкажат МОН по уредбата за бедствия и аварии ще спрем да дишаме.
И аз залагам на 27ми, ама няма да мога да рефрешвам следобед та ще видим дистанционно как ще го преживея.

# 864
  • Бургас
Нека да се подсладим с по един сладолед, а пък каквото такова. Да ни се живи и здрави децата.

# 865
Ходи ли се по различни кабинети или само личния доктор го издава?

Ние днес ще ходим за медицинско. Личната лекарка каза,че тя ще го издаде, тя ще провери зрението и цветоусещането.

И аз сънувах на разсъмване, че има вече резултати и балът му е 386 - ни повече, ни по-малко  Laughing.

Нашият твърди, че резултати ще публикуват днес между 14 и 17 часа. В училище така им казали вчера.

# 866
  • София
За медицинското трябва ли да осигуря бланка или ЛЛ ще принтира?

# 867
  • София
Нека да се подсладим с по един сладолед, а пък каквото такова. Да ни се живи и здрави децата.
Отдавна вече сме в друга категория.

# 868
  • София
Резултати няма, а до 9:00 ч. са се събрали няколко страници за четене.
Нямате никаква милост към тези, които трябва и да работят. Joy

# 869
Спомням си, че 2013 бяха изпратили списъци с оценките в училищата и децата научиха резултатите първи. Как ще е сега нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт