СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 553
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Да бяха сложили уведомяване на сайта си тези МОН,  като излязат резултатите и пинк-пинк телефона цъква.  Не като гламави да рефрешваме я сайт,  я форум. Аааа,  не са модерни никак.
Или да го съобщят по уредбата за бедствия и аварии. Толкоз хора са в психологически стрес. "Говори МОН, говори МОН, дишайте, има резултати....."  Joy
"Говори МОН, говори МОН, дишайте, има резултати..... Луизиана sans changement."

# 841
Цяла нощ сънувах резултатите. Последно имаше по 40 и няколко точки и на двете матури и пресмятах как за нищо не стигат. 😟

# 842
Добро утро!

Някъде из темите се спомена, че има три области от миналата година, които не са публикували статистики. Кои са те?

Другото- последно в училищата-гнезда може или не може да се прави промяна на желанията? Последно се обсъждаше, че натиснал ли си потвърждавам и край.

Нещо ми е криво днес, сънувах лоши резултати, чакат ме много ангажименти и не знам как да си оправя настроението..

Хубав ден на всички  Hug

# 843
Да бяха сложили уведомяване на сайта си тези МОН,  като излязат резултатите и пинк-пинк телефона цъква.  Не като гламави да рефрешваме я сайт,  я форум. Аааа,  не са модерни никак.
Или да го съобщят по уредбата за бедствия и аварии. Толкоз хора са в психологически стрес. "Говори МОН, говори МОН, дишайте, има резултати....."  Joy
"Говори МОН, говори МОН, дишайте, има резултати..... Луизиана sans changement."
Ха-ха, да GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 844
  • София
Joy и аз сънувах резултати тая нощ и се ококорих в 4.30ч от тоз кошмар и сумата и време не можах да заспя пак.
Шарлот, на 29ти беше изпита, нали?
Днес съм разпечатала 50 паралки и да подрежда синковеца
 Дано да стигнат Rolling Eyes

# 845
  • Разпиляна във въображението
И в Плевен по БЕЛ всичко е приключило вчера и изпратено.

Сърцето ми се свива и ми е притеснено. В главата ми е каша и започвам да чета отначало какво трябва да приготвям за записването. За професионалните паралелки трябваше и медицинско, нали? Оф.

# 846
Момичета, как се приравняваха в точки годишните оценки по МАТ и БЕЛ?
Дано днес има много щастливи деца и родители! Но каквото и да се случи, едва ли ще обичаме децата си по-малко. Да са живи и здрави само! 😊

# 847
1. отличен 6 се приравнява на 50 точки;
2. много добър 5 се приравнява на 39 точки;
3. добър 4 се приравнява на 26 точки;
4. среден 3 се приравнява на 15 точки.

Киф, не съм виждала статистика за 2018 за Кюстендил, Смолян и Ямбол. Ако са качвани, значи или съм ги изпуснала, или не съм ги намерила.

# 848
50 точки за 6ца, 39 точки за 5ца, ако не греша.

# 849
  • На планетата Земя
Добро утро!

Знам, че ви се иска, но дръжте още ден, ще излязат на 27.6.

Санака, хващаме ли се на бас? Правим среща, пием бело, губещият плаща  Mr. Green И отбори може да си спретнем, за да затвърдим пиЙньето на наркотика.
Хайде, къде се редите:
 Crazy  26.6
 Whistling 27.6

# 850
  • София
Искам на 27.06. Днес ми е едно такова натопорчено, не ми е до резултати.

# 851
Някой да се сеща за чернови  Joy И те, и всички емоции с тях отидоха в небитието  hahaha

Днес или утре  newsm78 това е въпросът?

Моичкият съсвсем е ударил на живот...искал първи да си види резултатите, как тъй бе, сине майчин, ще знам аз, че има резултати и ще те чакам да се прибереш и да си ги видиш  #Crazy то само да не излязат докато не мога да рефрешвам, че ще се побъркам...изобщо не сме редили нищо, нямам нерви...като видим резултатите тогава..

Възхищавам се на децата, които още са "на педал" и учат в преследване на заветната цел. Успех, милички! Ние се отказахме от този вариант, но и хич не го виждам как щеше "да се събере" и да положи още усилия...

# 852
...
[/quote]
Ако става дума за таблицата на Дидева, то в нея има и статистиката, и първо класиране, и второ класиране, и трето класиране, че и движението на баловете от първо за второ класиране.
[/quote]

Така е, разбира се, но бях с телефон и ми е заредило само второ класиране. И на мен ми се "опъва" статистиката, но "повредата е в моя телевизор".

# 853
  • София
Добрютро, Моята нали скоро стана на 14, взе че и дойде онзи ден и за първи път (клечун е голям) и от снощи вече е мрачен тийнейджър. Но може и да е заради дрехите, мерси за съветите, апропо цветните ги оправих със zoom на Amway. Но понеже имаше и няколко бели, тях най-вероятно и ще изпера с няколко кърпички и ще пробвам да избеля. От едно лежерно 30 минутно изплакване какво чудо стана....

Rady, май съм го казвала, но все едно за моето дете слушам. И тя беше залетяла за приложното да пробва, догодина си е решила вече, че си се връща към рисуването. Тя си има едни мацки дето подготвяха племенницата (завърши архитектура), при тях ходи сигурно 3 години (имат и за мънечки деца занимания).

Дидева, благодаря за таблицата.

Аз съм за утре, по-добре да се уверят, че всичко е както трябва и тогава да ги публикуват.
Спокоен ден днес, май ще вали Simple Smile

# 854
  • София
Добро утро!

Май много хора тази нощ сме сънували резултати. Аз се събудих с гадене и гадното чувство все още свива корема ми.

Дидева, благодаря за таблицата.

И моята девойка иска да си боядисва косата. Беше синьо, после стана сиво, сега пак е на синя вълна. Само се чудя на всекидневно менящият се цвят на лицето коя коса ще стои най-добре.Thinking

Аз залагам на 27ми. Така още ме държи надеждата и отлагам сблъсъка с тежката действителност.

Общи условия

Активация на акаунт