СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 541
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 825
  • София
А аз си мислех, че само моята е такава откачалка. А то било масово ... да не е от розмарина? Joy

# 826
Да се мацат щом искат. Това да им е пуберският бунт.
С омбре сме от миналата година , сега пък имаме оформени вежди. За ноктите съм твърдо Не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 827
За скучаещите софиянки. Тъй като обичайно се появяват различни коментари ( и добри, и лоши), приемам всяка добронамерена корекция. Човек съм, и аз греша.
Имам нужда от разяснения за ползване Sunglasses

# 828
А аз си мислех, че само моята е такава откачалка. А то било масово ... да не е от розмарина? Joy

Абе при нас е от К-попа, да ти кажа.

# 829
  • София
Ами, горчив опит. Помниш какво стана като пуснах онази, която показваше за коя паралелка би ти стигнал балът.
Дидеваа, искаме и тази година такава табличка, аз от миналата година я помня и беше супер готина да разцъквам, още повече че ми беше далечко..
Е, сега малко по-тегаво ще е разцъкването 😂

Между 16:45  и 18:30 ще излязат. В този интервал не мога да рефрешвам.
Спунк, кога още ме може да рефрешваш, да дебнем? Нещо сутринта рано😂

# 830
        Тази сутрин се ококрих рано, рано в 5.30.Там наскоро въртяхте палачинки, кафе, някой да почерпи!
          Девойката заминава днес на театрален фестивал в Благоевград за няколко дни, ще имат участие пак. Не се спря това дете, в неделя беше с 40.5 градуса температура. Сега е здрава, но малко отпаднала. Поне в компания няма да ги мисли резултатите.
     Подготвили сме и документи за кандидатстване в приложното в "Свети Лука" и ми е заръчала щом и ако излязат резултатите да и звънна и решим дали да ги нося, че е план Б. Днес е последен ден за подаване на документи за кандидатстване, изпита е в събота. Ако се е справила добре на НВО предпочита езикова гимназия, защото щяла да си учи език в училище и рисува извън него. Размечтахме се и двете за добро езиково училище с арт насоченост.
     Прогнозата ми за резултатите е да излязат днес в 16.18.

# 831
  • Варна
Да бяха сложили уведомяване на сайта си тези МОН,  като излязат резултатите и пинк-пинк телефона цъква.  Не като гламави да рефрешваме я сайт,  я форум. Аааа,  не са модерни никак.

# 832
Да бяха сложили уведомяване на сайта си тези МОН,  като излязат резултатите и пинк-пинк телефона цъква.  Не като гламави да рефрешваме я сайт,  я форум. Аааа,  не са модерни никак.
Или да го съобщят по уредбата за бедствия и аварии. Толкоз хора са в психологически стрес. "Говори МОН, говори МОН, дишайте, има резултати....."  Joy

# 833
  • София
И аз в редиците на изтрещелите .... Събуждам се през нощта, гледам часовника, не свети - няма ток. Спокойно се завъртях на другата страна с мисълта - "А, те сега качват резултатите от матурите, затова е спрял тока...". Сутринта се сетих за това и първата ми работа беше да рефрешна. Satisfied

# 834
Момичета, пратете и на мен паролата за тая поща, ако ще ми свърши работа.
Ние ще се борим само за Пловдив.

# 835
  • София
И на мен ще ми трябва упътване за работа с таблицата на Дидева. Натрупване какво ще трябва да значи?

# 836
  • София
И на мен ще ми трябва упътване за работа с таблицата на Дидева. Натрупване какво ще трябва да значи?

Натрупването е общия сбор деца, които са с по-добър резултат от вашия.

Ако вземем резултат 185, то като вас има още 14 деца, а 83 деца имат по-добър резултат от вас. Значи ще трябва да се съревновавате с тези 97 деца при липса на квоти.
И в другите графи е дадено разпределението по полове - това е важно за училищата, където има квоти.
И ето как са разпределени по полове:
Тези 14 деца са съответно 5 момчета и 9 момичета, като 32 момчета са с по-добър резултат за момчета и 51 момичета са с по-добър резултат за момичета. 

Поне аз така си разтълкувах таблицата. Simple Smile

# 837
Таблицата е с максимален и минимален резултат на осъществения прием. Не е статистиката, за която обясняваха как да се ползва. Благодаря на Дидева за пригледността, но си мисля, че във високия сектор тази година ще сме нагоре и баловете от 18 г. ще са ни груб ориентир. Най- важна ще е статистиката.
       Моята мързелка се спазари при добри резултати да си спести историята, но изпитът ще бъде преди статистиката и, сори, още един изпит за каляване на психиката я чака!

# 838
  • No Line On The Horizon
Миналата година статистиката за Пловдив, която гледах е без натрупване и е доста неудобно. Дано тазгодишната да е с натрупване.

# 839
  • София
Таблицата е с максимален и минимален резултат на осъществения прием. Не е статистиката, за която обясняваха как да се ползва.
...
Ако става дума за таблицата на Дидева, то в нея има и статистиката, и първо класиране, и второ класиране, и трето класиране, че и движението на баловете от първо за второ класиране.

Общи условия

Активация на акаунт