СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 125 492
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Отговорникът по четенето на бг-мама в РУО-София да предаде на началниците си, че се сформира група и тръгва към тях! Satisfied Satisfied Satisfied
Та ... да пускат статистиката вече! Голямо чудене, голямо стъкмисване!

# 2 011
Дали да не върнем идеята за патешкото ходене пред РУО София-град Smiley

# 2 012
 В момента обаче, в който жената записа детето в лицея, системата я изхвърли от по-нататъшни класирания.
[/quote]

НУКК не е ли към културата? Същият би бил нашият казус - ако я класират за НГДЕК - записването на 1-во класиране към МОН и към МК е в един и същи ден. Ако между системите има комуникация, след записването ще ни заличат от МОН. Ако не, може да се чака второ класиране в училищата под шапката на МОН и да се изтеглят документите от другото училище. Сметки без кръчмар ли са?

# 2 013
Отговорникът по четенето на бг-мама в РУО-София да предаде на началниците си, че се сформира група и тръгва към тях! Satisfied Satisfied Satisfied
Та ... да пускат статистиката вече! Голямо чудене, голямо стъкмисване!
Май всички там само четат БГ мамма и нищо друго не правят.

# 2 014
  • София
Дали да не върнем идеята за патешкото ходене пред РУО София-град Smiley
Някак си ще изглежда, че сме клекнали пред тях! Laughing
По-добре мечешки стъпки! Animal Bear

# 2 015
  • София
Аз почвам да се отчайвам, че ще видим статистика днес. Петък - ден на майстора в държавните институции в 16:30 предполага скоро да хлопнат кепенците.

# 2 016
  • Sofia
Добре де, как по математика могат да се видят точките, а по БЕЛ - не? Тия да не би нещо да не са разбрали в училището за сверка по БЕЛ ?! Thinking То без точки по математика не знам какъв би бил смисълът да се види работата.

# 2 017
  • София
Аз си тръгвам след 10 минути, значи след 9 ще ги публикуват.
Няма да се пребивам по улиците я!

# 2 018
Сънчо, с червената кола ли? Бий като пристигнеш отбой.

# 2 019
  • София
Има ли шансове да останат след работно време и да я пуснат по-привечер статистиката или да не крепя надежди? Как е било в предишните години?

# 2 020
Спунк, би ли казала мин бал на математическата паралелка за момичета от 2017 или къде да гледам минимални балове от 2017? Предварително ти благодаря!

Сравних софийските класирания в първите гимназии за 2017 и 2018. Ами само СМГ и НЕГ са със значително по-висок бал през 2017. При останалите тенденцията е обратна.

# 2 021
Аз си тръгвам след 10 минути, значи след 9 ще ги публикуват.
Няма да се пребивам по улиците я!

Миналата година е качена в 17.30.

# 2 022
  • София
Сънчо, с червената кола ли? Бий като пристигнеш отбой.

Верно едно време имах червена, сега е синя, но съм с крачкомера Simple Smile
хъмм сега вали - айде на вода да ги пускат тия статистики!
абракадабра цък статистики да има тук (тралала)

# 2 023
Добре де, как по математика могат да се видят точките, а по БЕЛ - не? Тия да не би нещо да не са разбрали в училището за сверка по БЕЛ ?! Thinking То без точки по математика не знам какъв би бил смисълът да се види работата.
И аз не виждам логика, освен да прикрият следите от "резачката" в единствените части от МАТ и БЕЛ, в които субективността може да доведе до недаване на повече точки. Щот по МАТ най-много да свалят 0.5 надолу, кой ще тръгне да се разправя за половин точка. А я ходи спори дали детето е предало смисъла достатъчно точно и изчерпателно, дали е отразило всички опорни точки по тезата или само най-важните и т.н.

# 2 024
Какво е това умуване? За колко време се прави статистика? Тука ще чакаме .....
Някой звънял ли е днес да пита?
То бива, бива..

Общи условия

Активация на акаунт