СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 791
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Дидевааа, да се включиш, нещо? Откакто излезе статистиката замълча като партизанин на разпит. Ни екселска таблица, ни дявол. Остави ме сама на къра да смятам позиции и прогнозни балове с елката, братче! Joy
Тя си е допълнила таблицата за скучаещи софиянки със статистиката от днес.

# 2 236
  • София
Не мога да си наглася багажа за гръцкото Черноморие. Frowning1
Ти приоритети нямаш ли? Море пък сега, багажи ще стяга, я смятай Joy

Тя си е допълнила таблицата за скучаещи софиянки със статистиката от днес.
Ау, е това е таблица Heart Eyes

# 2 237
Да речем, че тази година съм решила да си почина. Виж колко ентусиасти има. Simple Smile

# 2 238
  • гр. София
Според вас девойка с бал 420т има ли шанс за ФЕГ паралелките с испански? Ту ми се струва, че няма как да влезе, после пък решавам, че е на границата.........Не мога да преценя! Thinking
За статистиката БЕЛ 93т, МАТ 72,5т. В училище по математика ще има 5, по БЕЛ 6.
И може ли мнение за 35 у-ще и 133 пак за паралелките с френски? Някой има ли наблюдения за учебния процес и тн на двете места? Кое  е по-добро като избор и резервен вариант след ФЕГ?
Благодаря на отзовалите се! Hearts

# 2 239
  • София
Да речем, че тази година съм решила да си почина. Виж колко ентусиасти има. Simple Smile

Точно в най-тегавата година ли ще ни оставиш на аматьори. Joy  Дидева, моля, ти баща ти майка, хайде помагай, че го закъсахме.

# 2 240
  • гр. София
В таблицата на Дидева и на Uprising има леко разминаване в графата Натрупване.
Например, гледайки 165т за момичета в графата с натрупване на Дидева пише 799 деца, а при Uprising са 838 деца. Коя е вярната сега?

# 2 241
И двете. Просто се четат по различен начин. При него на реда на точките е посочен броят на децата с по-висок и равен резултат. При мен - само тези с по-висок.

# 2 242
  • София
дидева, как почивка в такава критична година Blush Стягай се, седем години разчитам на теб... Синът ми на матурата изкара най-ниския си резултат е сравнение с всички ПИ... много ме е яд, честно да си кажа, а си познавам детето и си знаех, че стреса ще му изиграе лоша шега. Сега вече се надявам на... късмет.

# 2 243
  • София
Паралелките във ФЕГ са трудни за прогнозиране, защото към тях има все по-голям интерес. Момиче с 420 има нищожен шанс според мен.

# 2 244
Паралелките във ФЕГ са трудни за прогнозиране, защото към тях има все по-голям интерес. Момиче с 420 има нищожен шанс според мен.
На какво се дължи засиления интерес към ФЕГ?

# 2 245
  • София
И аз се отчаях след статистиката на МОН  за София. Моето момче е с 82,5 т. по БЕЛ и 75.5 т. по МАТ  и силно иска да учи в Първа Английска гимназия. Мислите ли, че има шанс? Нещо се обърках вече в сметките 😭😂
Чисто теоритично има шанс за паралелката с РЕ. Теоритично дори за тази с ФЕ и БЕЛ ви стигат. На практика - никой не знае, може да се класирате и за другите паралелки, а може и тези да се изплъзнат за малко. Стискам палци! Нали е със 100т. от дипломата?
Да - и по БЕЛ и по МАТ има 6-ци!

# 2 246
  • На планетата Земя
На това, че по-горните горните паралелки и училища вече се запълниха.
За мен ФЕГ си е чудесна гимназия, бих учила езика с удоволствие.

# 2 247
Много моля всички майки на бъдещи осмокласници на фег да влезнат догодина в седмокласната и да напишат колко е гадно там! Нещо голям наплив стана. Тамън да хвана цаката на статистиката и догодина не мога да я приложа.

# 2 248
Вижте, госпожо Министър, знаете, че сте незаменима, а ние всички мечтаем да станем членове на групата: С Дидева при нас, лесно ще е в осми клас. Но дотогава трябва да направим още няколко дребни стъпчици! Не ни изоставяйте, моля!!!

# 2 249
  • София
Maria77bg, даже мисля, че трябва да се започне отсега, че като гледам какво е положението, догодина в последния момент може да е късно.  Аз удрям едно рамо и казвам, че имам познато дете там, което изобщо не е доволно. Сега чакам да върнеш жеста за Бузема, още повече че познаваш нещата отвътре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт