СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 750
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 355
Даме, добре че си изтри последното изречение! Повечето пишещи тук сме имали една много особена година, ...

Ааааа, нищо не съм трила, поправих си една запетайка само. Laughing

Иначе аз чудесно разбирам защо хората говорят така. Дори и аз съм го преживавала това, че и на всичкото отгоре и аз чат пат така се изразявам. Просто не смятам, че е правилно.

# 2 356
Точно това си мислех днес. Уж беше само да минат изпитите, после стана докато видим резултатите, сега докато наредим и мине класиране... имам чувството че край няма. А септември ще е също толковя емоционален... аз поне до нова година си мисля, че ще се вихрят емоции

# 2 357
А някаква прогноза за Варна няма ли да има? Например като тази за 2018 г., която се оказа доста точна.

# 2 358
]Поне до Нова година, защото дотогава ще даваме толеранс за опознаване на ситуацията и обективна оценка, а след това илюзиите ще започнат да се сриват. Дай Боже да не е така. Сугестирана съм от "гмуркането" в темите на отделни гимназии. Майко мила!

# 2 359
Ние не можем да измислим толкова паралелки. Изреждаме тия в желаното, после в нежелано езиково по местоживеене. Ако не се класира какво правим?

# 2 360
Оставате за четвърто, което е "риск печели - риск - губи". Снижете летвата и напишете още паралелки, за да не следвате вие събитията.

# 2 361
Оставате за четвърто, което е "риск печели - риск - губи". Снижете летвата и напишете още паралелки, за да не следвате вие събитията.

Шарлот, не е ли за трето, когато  се кандидатства за свободните места?

# 2 362
Не иска друго. Ще се местим в провинцията. Някой от Варна, Бургас, Русе, ако ще идва в София, да си трампим жилищата. Поне наем да не плащаме. И бобец еж, водица пий. И пак поглеж, ай мъжо дий.Joy

# 2 363
Скрит текст:
Привет!

+1 момиче, което не иска СМГ и НЕГ.

С 95,5 по МАТ и 94,0 по БЕЛ първото й желание е Първа АЕГ с втори език испански и математика. 6-ци по БЕЛ и МАТ от училище. Гледах статистиката тази година, както и миналага, отчитам, че момичета с такъв и по-висок резултат главно ще се целят там, където моята не ще, та... май сме вътре на първо желание, а?

Вътре сте със сигурност

И щерката, беше така миналата година, след 8г. немски, категорично отказа немската Simple Smile))))

С тази разлика, че искаше паралелката с немски, да и е лесно което сега отчитам като грешка  Mr. Green

Година по-късно, щерката е супер доволна, английския и за половин година стана по-добър от немския, а не го беше учила до сега. Аз обаче съм със смесени чувства. Английски и Литература на добро ниво, всичко останало е абсолютна пародия, дано в 9ти клас не е така.

Ако сте в Първа АЕГ мага да ви кажа че става само още по- зле. Не знам на какво точно се базира славата на това училище, но моето впечатление от него хич не е положително. За 5 години, в които голямата беше там мога да издам книга. А аз съм от доста небрежните и непретенциозни родители, които съдбата ги е дарила с амбициозни, ученолюбиви, оправни и умни деца (подозирам че не са от мен🤣😅)

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 10:52 от bubanka

# 2 364
Шарлот, не е ли за трето, когато  се кандидатства за свободните места?
За трето, разбира се. Избират се училища от обявените незаети бройки, като се подава ново заявление.
Чак след това идва ред на четвъртото.

# 2 365
Какъв е шансът за момче с 410 точки да бъде прието с немски в 35-о?

# 2 366
  • София
Ако сте в Първа АЕГ мага да ви кажа че става само още по- зле. Не знам на какво точно се базира славата на това училище, но моето впечатление от него хич не е положително. За 5 години, в които голямата беше там мога да издам книга. А аз съм от доста небрежните и непретенциозни родители, които съдбата ги е дарила с амбициозни, ученолюбиви, оправни и умни деца (подозирам че не са от мен🤣😅)
Там е, но лично аз алтернатива за моето дете не виждам, нивото на Английски, което дава 1АЕГ го има май само в АК.
Испанската е страхотно училище, но испанския за професионално развитие, освен да работиш в кол център не виждам за какво може да се използва.
Аз съм завършила СМГ и за мен по-добро училище няма, но щерката е друга бира и искаше ЕГ, различна от немска.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 10:52 от bubanka

# 2 367
  • София
Какъв е шансът за момче с 410 точки да бъде прието с немски в 35-о?
Как какъв !?! Винаги е 50%: или ще бъде приет или не. Шегата на страна, редете желанията от най-желаното надолу, без много да се съобразявате с проценти и вероятности, а бъдещето ще си покаже и нека да е най-доброто за момчето Simple Smile

# 2 368
Горните постове ми напомниха как едно приятелско дете, което е в лайстунг на НЕГ убеждаваше сина ми, ако искал да има живот да отидел в Първа английска. Там бил купона, а в немската било само учене. Simple Smile

# 2 369
  • София
Това според мен изобщо не е така. Купонът си е на всякъде, където се "надушат" магаренцата и класа/групата са на една вълна и важи с пълна сила за НЕГ, вкл. и за Лайстунг.

Общи условия

Активация на акаунт