Понижаване на наднормено тегло със САКСЕНДА/ SAXENDA

• 231 399
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 770
Аз ходих при ендокрилог Томова, но и дума не обели за някакъв препарат.Взе да ми дава съвети за хранене, да вечерям салата, да пия чайче, изреди ми няколко диети,които давали резултат??От уважение я изслушах.Честно казано,ако някой може да ми каже как да ползвам Саксенда и откъде да си я купя -ще го направя. Предварително благодаря.
Запиши си час за д-р Евелина Златанова.

# 1 771
  • София
Една писалка може да ти даде такъв проблем веднъж в началото и после никога да не го направи, не е дефектна.
Искам да благодаря за съвета, някак си се оправи писалката.

# 1 772
Здравейте дами! 🌸
Включвам се с едно питане- някоя от вас приема ли колаген? Невроложката ми го препоръча по други причини, но също каза, че би могло да се отрази добре на отпуснатата кожа след отслабване, както и имал положително влияние върху метаболизма. Интересно ми е дали някоя от вас е приемала и ако да видяла ли е положителен ефект върху себе си. Благодаря Ви предварително!

# 1 773
  • Sunshine state
Аз взимам течен такъв от година почти. Не знам точно дали има ефект, но и лошо не съм видяла. Нямам кой знае колко отпускане, а свалих 40кг., та явно има някакъв ефект.

# 1 774
Аз взимам течен такъв от година почти. Не знам точно дали има ефект, но и лошо не съм видяла. Нямам кой знае колко отпускане, а свалих 40кг., та явно има някакъв ефект.

По колко мг. дневно взимате?

# 1 775
  • Sunshine state
5000mg 👍🏻

# 1 776

Може ли снимка на колагена,който приемате и правите ли пауза?

# 1 777
  • Sunshine state
Едва ли ще съм от помощ, понеже не живея в България, но ето този взимам без паузи: 

# 1 778
Здравейте, има ли от вас някой на Саксенда и антидепресанти? Съвместими ли са?

# 1 779

Аз бях на Оземпик и антидепресанти. Оземпикът изобщо не ми подейства. После попаднах на статия, която обяснява, че антидепресантите неутрализират действието му . Успех!

# 1 780
Здравейте,

Имали някоя от вас, която да забременяла по време на приема на Саксенда? Правихте ли аборт? Нали не трябва да се забременява по време на приема? Има ли изследване че вреди нещо на плода или няма данни за приема на Саксенда и как влияе на плода?

# 1 781
  • Sunshine state
Има много забременяли жени по време на приема. Просто се спира медикамента и толкова. Аборт чак да се прави не виждам защо.

# 1 782

Две години на Саксенда, една от тях плюс антидепресанти, които сега спрях. Свалих 30% от общото ми тегло. Не мисля, че има изследвания за някакво взаимодействие междуд двете.

# 1 783
А на какво се дължеше теглото Ви?

Две години на Саксенда, една от тях плюс антидепресанти, които сега спрях. Свалих 30% от общото ми тегло. Не мисля, че има изследвания за някакво взаимодействие междуд двете.

# 1 784
Здравейте!Имам изписана Саксенда от ендокринолог за 10 месеца по 1 опаковка.Рецептата е от юни месец.До кога е валидността и?Трябва ли да закупя останалите опаковки наведнъж?Попитах в аптеката-не знаят.Дали има някой запознат как стоят нещата с тези рецепти.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт