Понижаване на наднормено тегло със САКСЕНДА/ SAXENDA

• 231 369
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
За протокола, след спирането миналата година юни месец, вече съм си същите килограми, а така се надявах на чудо и при мен да не дойде обратния ефект… нито ям много нито нищо, едни пари на вятъра и моментно удовлетворение от визия…

# 1 816
За протокола, след спирането миналата година юни месец, вече съм си същите килограми, а така се надявах на чудо и при мен да не дойде обратния ефект… нито ям много нито нищо, едни пари на вятъра и моментно удовлетворение от визия…
Да не би нещо в храненето да е проблем ?
Имам позната между другото която свали около 30 кг преди 2 години и още си поддържа килограмите ,но храненето и е много балансирано и тренира  3 пъти в седмицата . Повечето  пъти се засичаме в залата .

# 1 817
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
magnet_for_happiness, ти беше ли си правила изследвания преди започването и след спирането на Саксендата? Имаше ли промяна в показателите - инсулин, гликиран хемоглобин, липидния профил?
По принцип те се повлияват повече от Оземпик, но предполагам, че ендокринологът е обърнал внимание на това.

# 1 818
  • София
magnet_for_happiness, ти беше ли си правила изследвания преди започването и след спирането на Саксендата? Имаше ли промяна в показателите - инсулин, гликиран хемоглобин, липидния профил?
По принцип те се повлияват повече от Оземпик, но предполагам, че ендокринологът е обърнал внимание на това.
Бях правила да и по време и след саксенда се бяха влошили още повече.

# 1 819
  • Букурещ

Чудесата са само в приказките, в реалния живот е борба до гроба- кардио минимум 3 пъти седмично, минимум, никаква добавена захар и никакво тесто. Всичко останало е вятър, мъгла и залъгване!

# 1 820
За да се задържи тегло след сваляне със Саксенда, трябва да се продължи с режима до живот.
Няма как да се разчита, че човек ще се върне към старите си навици, дори и постепенно, и няма да започне отново да качва.
Не е проблема в препарата, а в човека.

# 1 821
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 1 822

Общи условия

Активация на акаунт