Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 952
  • 623
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Преди да поръчате каквото и да е от Фешън Ъп , проверете добре цената на същото нещо в момента по другите сайтове.
От опит го казвам.
Аз съм приключила с този сайт.

# 211
  • София
Преди да поръчате каквото и да е от Фешън Ъп , проверете добре цената на същото нещо в момента по другите сайтове.
От опит го казвам.
Аз съм приключила с този сайт.
Благодаря за съвета! И без това се чудя, не съм поръчвала още от тях (или нямам спомен поне), та се разколебах.

# 212
свършили са ми кремовете, някой засичал ли е намаление на виши?

# 213
  • София
И аз не съм поръчвала от FashionUP , но се загледах в очилата. Поръчвали сме очила от FashionDays.
По съвета на Happy Mijjj загледах цената на един продукт в друг сайт:
https://www.fashionup.bg/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0 … %BE-p-855017.html  - 90.69лв
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B … iesel-p2104736-1/ - 68.99лв
Определено май трябва да се внимава и сравнява.

# 214
Здравейте, да ви попитам дали през българския сайт на New Yorker се показват наличностите в магазините и дали може да се поръчва от него. Тъй като влязох да проверя, но ми иска регистрация, да знам, ако така или иначе няма тези услуги, да не си правя.

# 215
Не може да се поръчва, не ми излиза поне.

# 216
  • гр.София
Sport Vision Outlet - невероятни намаления. На вече намалени цени, добяват и оферта, ако вземеш 3 продукта, получаваш още 30% надолу.

# 217
Търся дамско яке от естествена кожа.  Погледнах намалението на Масимо Дути, но цвета не ме устройва. Някъде другаде?

# 218
  • Popovo
Sport Vision Outlet - невероятни намаления. На вече намалени цени, добяват и оферта, ако вземеш 3 продукта, получаваш още 30% надолу.

Сложих три артикула, нищо не ми намали.Да няма код за това намаление?
Или не важи за онлайн поръчки май?

# 219
  • на земята
И аз не видях намаление онлайн явно няма.

# 220
Да не стане като миналия път със Спортвижън - големите намаления и после отказани поръчки. Маратонките, които ми отказаха тогава още си седят налични на сайта.

# 221
  • София
2 неща поръчах преди 2 или 3 седмици от там и ми отказаха след това поръчката... Не мисля отново да поръчвам от този сайт.

# 222
TOM TAILER -50%  НА ВСИЧКО*
*Специалната промоция важи от 01. до 06. 08. 2019 г. и се начислява на касата. Отстъпките не са кумулативни, кампаниите са взаимноизключващи се. Отстъпката се начислява при показване на получения имейл.
https://www.tom-tailor.bg/ekskluzivna-ot-stupka
Съдържанието в имейла е същото като в линка.

# 223
Не може да се поръчва, не ми излиза поне.
Благодаря, а дали се показват поне наличностите в магазините?

# 224
  • София
Момичета, има ли намаление в Desigual и ако да, колко процента?

Общи условия

Активация на акаунт