Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 977
  • 623
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета, има ли намаление в Desigual и ако да, колко процента?
Да, 50% на някои летни. Заредили са и новата колекция

# 226
Намаления на козметика някъде?

# 227
  • Бургас
Sport Vision Outlet - невероятни намаления. На вече намалени цени, добяват и оферта, ако вземеш 3 продукта, получаваш още 30% надолу.
2 неща поръчах преди 2 или 3 седмици от там и ми отказаха след това поръчката... Не мисля отново да поръчвам от този сайт.
И на мен още ми държи влага опита от предишната поръчка - от 5 артикула - 5 отказани поради "уж" липса или лош търговски вид! Сега са ми пратили код за отстъпка от 20лв при поръчка над 100лв по случай рождения ден - хич дори няма да им отварям сайта!

# 228
Намаления на козметика някъде?
Зависи какво търсите. В Лили и ДМ има непрекъснато намаления. В аптеките също.

# 229
TOM TAILER -50%  НА ВСИЧКО*
*Специалната промоция важи от 01. до 06. 08. 2019 г. и се начислява на касата. Отстъпките не са кумулативни, кампаниите са взаимноизключващи се. Отстъпката се начислява при показване на получения имейл.
https://www.tom-tailor.bg/ekskluzivna-ot-stupka
Съдържанието в имейла е същото като в линка.
Аз не съм получила имейл, но имам
 карта    Sportina Group, дали ще мога ползвам намалението.

# 230
Аз пазарувах в Tam Tailer с 50% отстъпка, а не съм  показвала никакви мейли и карти. Навсякъде пише за 50% намаление в магазина.

# 231
Аз пазарувах в Tam Tailer с 50% отстъпка, а не съм  показвала никакви мейли и карти. Навсякъде пише за 50% намаление в магазина.
Благодаря, утре ще намина, дано е останало нещо.

# 232
  • София
TOM TAILER -50%  НА ВСИЧКО*
*Специалната промоция важи от 01. до 06. 08. 2019 г. и се начислява на касата. Отстъпките не са кумулативни, кампаниите са взаимноизключващи се. Отстъпката се начислява при показване на получения имейл.
https://www.tom-tailor.bg/ekskluzivna-ot-stupka
Съдържанието в имейла е същото като в линка.
Аз не съм получила имейл, но имам
 карта    Sportina Group, дали ще мога ползвам намалението.
Том Тейлър вече не работи с клубната карта на Спортина, аз също имам такава, но при последното пазаруване ми казаха, че вече са отделно. Нямат друга карта обаче.

# 233
  • София
Идвам с добри новини от HM! Hug
От утре талоните ни за отстъпка ще могат да се ползват отново по старта програма, за всеки отделен артикул, а не както след промяната- за обща сума на сметка над 40лв.
Отделно ще въвеждат нови карти с отстъпки, които ще се ползват и за онлайн пазаруване. Ще се въвежда кода от талончето.

# 234
От утре талоните ни за отстъпка ще могат да се ползват отново по старта програма, за всеки отделен артикул, а не както след промяната- за обща сума на сметка над 40лв.
Това означава ли, че ако си харесам нещо за 20лв ще ми направят отстъпка?

# 235
  • София
Отделно ще въвеждат нови карти с отстъпки, които ще се ползват и за онлайн пазаруване. Ще се въвежда кода от талончето.

Старите талони също ли ще могат да се ползват за 1 артикул като сметката да не е над 40лв.?
Имам един талон валиден до края на август! Relaxed

# 236
  • София
Да. Така ми казаха. За всеки артикул, без значение от неговата цена.
Независимо какво пише на талоните.

# 237
От Alleop само ми пращат разни e-mail-и за намаления.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 21:21 от rovaru

# 238
# 239
Здравейте. Харесах едни маратонки на Адидас за сина ми в sportvision, но никъде не виждам таблица с размерите, за да се ориентирам кой номер да поръчам. Някой може ли да удари едно рамо.  Ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт