Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 558
  • 623
  •   1
Отговори
# 120
И в момента има намаление на определени на в Peek

Колко процента намаление са пуснали Smiley?

# 121
Зависи какво имаш предвид под "прилична цена"...

До около 100лв. за 1 очила....,оф ,дори не знам към какви да се насоча,много ще съм благодарна ако някой ме насочи къде и какви да търся.

# 122
  • I want it all and I want it now.
На витрината пишеше до - 30%.

За очила в Мола има няколко магазина с оптики и имат намаления на стари колекции.

# 123
В Seven Seconds има до 90% намаление https://www.sevenseconds.bg/zheni/spetsialni-oferti?p=1

# 124
Зависи какво имаш предвид под "прилична цена"...

До около 100лв. за 1 очила....,оф ,дори не знам към какви да се насоча,много ще съм благодарна ако някой ме насочи къде и какви да търся.

Миналият месец си взех 2 чифта от Леонардо. От намалените им модели, понеже аз НЕ  държа да супер-ултра нова колекция, а просто да ми стоят добре.
Модела, който харесах бяха на промо цена, и ми направиха и допълнителна отстъпка(виждам, че и сега имат такава) и така очилата за чифт ми излязоха 75лв. Взех модел на  Polaroid, поляризирани. Супер доволна съм, а и момичетата в оптиката, която аз посещавам са супер готини. За Варна става въпрос.

Не е реклама(да кажа) , че много хвалебствено прозвуча. Просто съм доволна от тях.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 11:06 от deede

# 125
Благодаря ви,deede,на нещо такова и аз искам да попадна.утре  ще изляза да търся

# 126
Благодаря ви,deede,на нещо такова и аз искам да попадна.утре  ще изляза да търся

Успех, и да се похвалиш после 🥰

# 127
Аз също винаги съм била доволна от Леонардо и винаги са ми правили отстъпка - с половинката си взехме двамата слънчеви очила преди години, дадоха ни почти 40 процента отстъпка. И аз да кажа, че не е реклама Grinning Но винаги съм била доволна там.

# 128
  • Пловдив
И аз щях да препоръчам Леонардо, но съм от Пловдив и не знаех имате ли ги в София. Два чифта очила Vogue си купих от тях и не са мръднали поне 3-4 години, а живях 2 години в Дубай, т.е. носех ги нон-стоп. Доколкото помня, единият чифт беше с много висок фактор на UV защита и струваше около 120 лв. Има сладка котешка форма, която ми отива и още си ги нося Sunglasses

# 129
И аз пазарувам от Леонардо Пловдив и винаги при поискване дават 30% отстъпка от цената, която не е обявена първоначално....

# 130
Привет! Някой питаше за Андрюс, валидно в намалението и в магазините Simple Smile

# 131
Някой има ли допълнителен промо код за отстъпка за спорт депо? Ще съм благодарна да сподели 💗

# 132
Благодаря за препоръките,да ме насочите къде има оптика на Леонардо в София

# 133
Почърах от сайта на Зара няколко тениски с щампите на Дисни и тази с Фреди Меркюри... еми пълна трагедия, още като отворих пратката и тениските бяха раздърпани около врата, на едната имаше даже малка дупка, като ги изпрах - още повече се развисиха. Хубави модели, но с потресаващо качество, чисто нови тениски приличат на такива, все едно съм ги използвала за пижама поне една година. Определено прекратявам поръчките си от тях.

# 134
  • Street of Dreams
А вместо да ги переш, защо не им ги върна обратно?

Общи условия

Активация на акаунт