Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 550
  • 623
  •   1
Отговори
# 105
А, първите дни на -70% се намира и читаво, вкл. за есента.
Но е вярно, че за по-сигурно може и по-рано

# 106
  • София
Днес бях в Мол България по заместване. Направих едно кръгче и се сдобих с нова рокля, пак Теранова. Онзи ден намазах пак рокля от Бершка. Стана ми традиция след работа да си купувам Grinning В Reserved и НМ в Мол България има бая неща все още. През другия месец сигурно ще е като във втора употреба. На повечето места вече зареждат есенно, в Том Тейлър чак пуловер видях на редовна цена, нова колекция.

# 107
  • Пловдив
Вчера бях в H&M Mall Plovdiv. Детски дрешки ми трябваха..... уж има някакво намаление, но многооо скромно. После отидох до LC Wikiki, на входа им пишеше Sale, добре че видях 2-3 детски неща с червен етикет, иначе няма нааление .... Слаба работа.

# 108
Знаете ли докога продължават намаленията в Orsay във физическите магазини и в сайта?

# 109
  • София
В сайта на Андрюс костюмите са на 50%, дали е така и във физическите магазини?

# 110
Чух, че в HM имало намаления. Дали има хубави неща сега, добре ще дойде за морето..

# 111
  • СОФИЯ
Знаете ли докога продължават намаленията в Orsay във физическите магазини и в сайта?
До кога продължават не знам, но към момента на сайта им има малко артикули и на - 70 %. Сигурна съм, че и в реалните магазини са на тези цени.

# 112
  • Бургас
Днес пазарувах от физически магазин на Orsay. Полата, която исках най-после беше с по-ниска цена. Пишеше, че има ново намаление от 27.06.

# 113
  • СОФИЯ
ОХ, изстрада си палтото, не си струва де, но съм прекрасна с него.

# 114
Търся прилични  слънчеви очила на прилична цена- мъжки и дамски ,къде в софия може да ме ориентирате.

# 115
  • Sofia
Зависи какво имаш предвид под "прилична цена"...

# 116
Здравейте! Имате ли информация дали са започнали намаленията в магазините "Peek and Cloppenburg" в Тhe Mall / Serdika center София?

# 117
От 12.06. до 23.06. бяха обявени намаления в Пийк, не знам дали са ги удължили.

# 118
  • I want it all and I want it now.
И в момента има намаление на определени неща  в Peek

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 18:43 от Syn

# 119
  • Пловдив
В онлайн магазина на H&M има до 60% намаление на определени продукти до 30. юни.

Общи условия

Активация на акаунт