Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 544
  • 623
  •   1
Отговори
# 90
Има черна, на гърба е снимка на кръсника на Хари, забравих му името в момента и още една черна с надпис отпред Wink
Порови, те са на едно място всички

# 91
  • Sofia, Bulgaria
В English home също имаше хубави промоции до 70%, ако не се лъжа. Взех си много готин комплект чаршаф, 2 калъфки и 'лятно одеало' както те го наричат, 200х220, за 55лв. което е доста добра цена спрямо качеството им

# 92
Привет, благодаря, че информирате, от сайта ли пазарувахте или от физически обект? И аз се интересувам от чершафи и спални комплекти. Намирате ли ги за качествени?

# 93
  • София
Чаршафите на English home са много качествени. Турски, независимо от заглавието.  LaughingНо миналото лято имаше повече сделки от сайта на ЕХ. Peace

# 94
В H&M на Витошка имаше еспадрили и разни обувки по 5,99 лв ! За цената си са перфектно попадение.

# 95
Пепко в The Mall днес беше направо опоскан. Почти нищо не беше останало, но не се и учудвам, цените им са много добри.

# 96
  • София
Къде  в  София  останаха  магазини  Bata ?

# 97
В The Mall има, днес минах покрай него Simple Smile

# 98
  • София
И в МОЛ София.

# 99
  • Sofia, Bulgaria
Според мен трябва да се изчака още малко, за да дойдат хубавите намаления. За момента смятам, че има неща в Reserved, които си заслужават. В останалите магазини намаленията са просто символични.

# 100
Според мен трябва да се изчака още малко, за да дойдат хубавите намаления. За момента смятам, че има неща в Reserved, които си заслужават. В останалите магазини намаленията са просто символични.

И в Reserved не е кой знае какво.
Мъжките дънки са намалени от 34,99 на 29,99.

# 101
Аз днес съм на вълна мъжки боксерки 😄 във forever 21 има по 3 лева бройката (има размери) и от H&M взех 3 чифта за 10.99лв (също имаше размери).

# 102
Голямото намаление за м.г. в Reserved беше след средата на юли. Мисля, до 70 процента.

# 103
  • I want it all and I want it now.
Аз ще изчакам 70% 😉

# 104
Но пък към края на намаленията, почти нищо читаво не остава, малко на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт