Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 630
  • 623
  •   1
Отговори
# 345
  • 1st floor
И във Фантастико са намалени джапанките Ipanema. Взех си за 13 лева.

# 346
И във Фантастико са намалени джапанките Ipanema. Взех си за 13 лева.
Във Фантастико са от евтината серия с по-меката и равна подметка и не са толкова качествени. По-качествените са тези, които са леко вдлъбнати по извивката на стъпалото.
Скрит текст:
Тези са равните и много бързо се протриват, както отгоре, така и подметката отдолу
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 12:05 от tanitkata

# 347
Трябват ми хубави домашни чехли и пантофи, със хубава дебела мека подметка, която не се степва за отрицателно време, дайте идея за марка и къде да ги търся? Няма значение дали са или не са намалени, искам нещо качествено.
Само за Де Фонсека се сещам и че ги има в Метро.

# 348
Трябват ми хубави домашни чехли и пантофи, със хубава дебела мека подметка, която не се степва за отрицателно време, дайте идея за марка и къде да ги търся? Няма значение дали са или не са намалени, искам нещо качествено.
Само за Де Фонсека се сещам и че ги има в Метро.
По моловете имат щандове с Де Фонсека, в Парк Центъра и в Парадайса се сещам, че съм виждала, на долните нива.

# 349
И в дъ мол има de fonseca.

# 350
  • Стара Загора
Имам джапанки Ipanema на около 10 години, на всички морета съм с тях, не са вдлъбнати,  по-дебели са от някои модели, които виждам да продават сега, иначе не са с платформа. Единствено забелязах тази година леко сцепване там, където минава каишът между пръстите, иначе съм много доволна. Може би бих си взела нови, но сега малко скъпички ми идват, а и не се знае дали ще са толкова качествени.

# 351
  • 1st floor
И от двата модела има във Фантастико. Аз моите по цвят си ги избрах  Mr. Green и са от "по-некачествените" явно. Ама, все тая, защото ги нося само на морето.

# 352
  • Пловдив
+1 за De Fonsecca. И в момента са ми на краката. ☺️ Ако си знаете размера, може и онлайн да поръчате. Аз така правя.

# 353
+1 за De Fonsecca. И в момента са ми на краката. ☺️ Ако си знаете размера, може и онлайн да поръчате. Аз така правя.
От къде?

# 354
  • 1st floor
И Дефонсека имаше намалени във Фантастико. 😃 Но инфото ми е от преди една седмица. Сега не знам. Ипанемата доста поснояха на тази цена, може и тези да чистят. Краят на лятото е все пак.

# 355
Мисля, че в сайта на runners имаше пантофи де фонсека,  погледнете.

# 356
Намалени Ипанема си взех юни от Спортвижън за 25 лева май бяха. Сигурно не са от този по-висок клас (за първи път чувам, че има разлика, а ги нося от много години), но пък цената им беше страхотна. Цяло лято ги нося, не са мръднали.

# 357
Намаление 20 процента на всичко в The body shop, при покупка над 20 лв. ти дават ваучер за 20 лв., който може да се използва при тях и в още 2 магазина, когато направиш сметка 80 лв. Аз имам 3 ваучера, честно казано, не знам дали ще ги оползотворя всичките.

# 358
  • Пловдив
Ипанема нося целогодишно от 15 г. За това време съм сменила 4 чифта. Любимите ми и най-удобни! ХодилАта са 2 вида - анатомично и равно. Предпочитам първите, а цена под 30 лв. за такива си е много добра сделка. Със сигурност ще следя споделения сайт, благодаря!

# 359
  • Пловдив
Аркадия вече писа за онлайн поръчка на Де Фонсека - от https://www.runners.bg/marka-defonseca. Даже сега като отворих видях 30% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт