Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

• 61 450
  • 812
  •   1
Отговори
# 480
Дами, органикъп имат промоция 2 на цената на 1, до 12.11. Код NOV20

# 481
От официалния им сайт ли?

# 482
  • Стара Загора
Да, на официалния сайт, като се вкара кода и изписва 2 items.

# 483
От тази промоция имам 1 излишна чашка, ако някой иска, да пише. Simple Smile

# 484
Да, точно както е написала Sisi_91.

От тази промоция имам 1 излишна чашка, ако някой иска, да пише. Simple Smile
Кой размер е?

# 485
Здравейте момичета. Това с инфото за чалките на органиккъп е супер. Аз най-вероятно ще трябва да си купя една голяма.
Нещо с  Мелуна (Л) не ми се получава първите 2 дни от цикъла.
Сякаш цервикса ми е много нагоре през първите 2 дни, следователно тя потъва навътре, също се сплесква леко(може би защото е по-мека) и общо взето първите 2 дни съм и с полупълна чашка и полупълна превръзка на 3тия час. Затова много се замислям да си взема органиккъп за първите 2-3, а след това ще си карам направо с Мелуна (М), която за по-леките дни ми е супер.
Вие какво мислите, има ли някой с подобен проблем, останал доволен след ползването на няколко чашки в различните дни от цикъла?😁

# 486
И аз не съм много доволна от мелуна за обилен цикъл. Винаги протича, чудя се органикъп дали ще пази по-добре.

# 487
"B" размер е мойта чашка, голямата, но те нямат кой знае каква разлика (смисъл такъв, че ако смятате, че ще ви е голяма). Аз започнах с Мелуна и определено не съм доволна. Доста по-мека е от Органикъп и затова се сплесква, а е и друг материал. Може и да не ползвате две чашки (малка и голяма) в зависимост от обема на цикъла, тя голямата си върши работата перфектно по всяко време. Simple Smile

# 488
  • Стара Загора
Аз съм доволна от Органикъп. От началото на годината я използвам. Първа чашка ми е. Много се радвам, че от първия път нацелих чашката и размера. Моята е Б, макар че не съм раждала. Първите дни използвам ежедневни дамски превръзки, тъй като при вадене и поставяне отново на чашката, колкото и да забърсвам себе си, все остава някакво малко количество. Също така, отново през първите дни, след ставане от сън се е случвало по превръзката да има течност, според мен е нормално заради дупчиците в горната част на чашката и това, че чашката е доста пълна.

# 489
Органикъп е супер вариант и е много по-добра от Мелуна според моя скромен опит от няколко години. Органикъп най-много се доближава до Лунет, която ми е абсолютния фаворит. Мелуна беше първата ми чашка, но така и не се разбрахме с нея, мека е, трудно се отваря без допълнително ръчкане и даже се деформира след няколко носения.

# 490
Може ли да сложите линк към сайта им, че им се чудих от няколко месеца но като не съм ползвала до сега и се отказвах

# 491
  • Бургас
Може ли да сложите линк към сайта им, че им се чудих от няколко месеца но като не съм ползвала до сега и се отказвах
Отнема точно 2 секунди да се напише organicup  в Гугъл и сайтът е на първо място Wink https://www.organicup.com/product/organicup/

# 492
Оф, знам. Търсих по такъв начин но очаквах да има и български сайт Grinning. Иначе видях горепосочения. Не знам как ще е поръчката от чужди сайтове, като никога не съм
Поръчвала от  такива с изключение на алиекспрес Sad
Едит: разбрах как се поръчва Simple Smile, в началото си мислех, че ще е с превозвач.
Другото което ме интересува, може ли два различни размера да се поръчват, защото нещо при мен не се получава, каквото избера за поръчка, това ми добавя като размер и за подарък

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 07:44 от aya_2012

# 493
  • Бургас
За съжаление не може. В условията на сайта пише изрично, че добавянето на безплатната чашка е напълно автоматично и не могат да се миксират различни видове.

# 494
Дами, минавам само да споделя първите си впечатления от чашката, защото темата тук много ми помогна да се реша да я пробвам. Поръчях си тези:
Пристигнаха вчера и днес ги изпробвах "на сухо". Голямата е 20мл, малката 15. Струва ми се, че малката ми е по-подходяща. Аз съм на 32, нераждала, не спортувам особено активно - серия домашни упражнения около два пъти седмично. Не съм сравнявала с други, но мисля, че тези спадат към най-меките.
Поставянето е лесно, направих го права, но разгъването изглеждаше невъзможно отначало. Като легнах по гръб и повдигнах таза, за да и отворя място, се разгъна сама. Поносих я около час, не се усеща. Мисля, че може да се окаже "моето нещо" Simple Smile
Благодаря на всички, които вече са споделили преживяванията си толкова открито и конкретно! Бяхте ми много полезни . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт