ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 700
  • 194
  •   1
Отговори
# 180
  Ето ме и мен Simple Smile
Еличке, мила ,мога да си представя какво ти е било, горкичката CryНо най-важното е ,че Борко е добре и всичко е само лош спомен. Така че, забрави за лошите моменти и мисли за хубавите неща които ви предстоят Peace
lylyth мнооооооооого ти БЛАГОДАРЯ за линка които си ми пуснала ,вече си  свалям програмката и започвам да действам Simple Smile Hug Simple Smileако нещо не ми е ясно, разчитам на теб Wink
  jenymama ЧЕСТИТО! Много хубави снимки Hug Simple Smile

# 181
Баси как се разциврих!
Еличка, няма да те лъжа, че разбирам какво ти е било. Нито мога, нито искам да си го представя!!!
От сърце ти пожелавам това да е било всичкото лошо, което му е писано на детенце, а и на теб и от тук на сетне - само страхотни удоволствия!!!!
Мили момичета, дано никога не ни се случват подобни неща! Дано никоя майчица да не преживява такъв ад!
Ох, простете....

За срещата - хайде всички, които ще идват да ми пуснат телефоните си на Лични. Така ще се намерим 100%

# 182
къдрокоске Егати кошмара значи  ,и как ще те сложат на един стол бе Close...нямам думи.
Моята наи добра приателка която живee в БГ  също беше в инфекциозно в София с дъщеричката и миналата година ,и на нея са и казали да седи на някакъв си стол и да спи там ???? та добре че мъжа и се е разправял и си е бръкнал в джоба та са им извадили разгъваем креват.Еми само в БГ съм чувала подобно нещо,това е пълна гавра с хората при положение че това е толкова тежък момент от живота им вместо да помагат  те мачкат още повече та съвсем да откачиш.

Да бе а Цвети къде е ,откак се появих никаква не се е вясвала?

# 183
  • София
Добро утро!
 Grinning
Мила Къдрокоске! Много съжалявам за случилото се и искрено се радвам, че всичко е приключило по най-добрия възможен начин. Недей да се самопорицаваш - не се знае какво би последвало от евентуални мерки, които ти би предприела за разстройството. В крайна сметка важен е крайният резултат, а обеци на ушите ще си закачаме е-хеее, тепърва. Wink Но че и ти, и Борис сте герои - две мнения по въпроса няма!!!  bouquet  Сега го ударете на възстанояване - и физическо, и психическо. И все пак какво нещо е животът - винаги има две лица. Как иначе би разбрала цялата палитра от чувства, които детето влага в думата "мама"?  Peace

При нас иначе всичко е наред. Растем и хубавеем, дет' се вика. Имаме 2 зъбчета.
Храниме си се както и преди - 5 яденета в следния режим:
6-7: АМ
9-10: АМ
12-13: зеленчуково пюре - ден с месо/риба, ден постно с жълтък
15-16: АМ / каша през ден
19-20: АМ
Тези дни се каня да започна с попарката. Полека-лека замествам шишето с лъжичка. Трудно й се задържа вниманието за цялата порция, но ще му хванем цаката. Седим по малко, голям ни е мерак, ама все още не е стабилна и току се катурне на една страна. Но пък й е много мерак да стои права. Последното също не го умеем още и сме на стадий "забиване на пръсти", ама явно е голям кеф!
Доскоро, буквално до преди месец, спахме на нощна лампа. Сега си спиме на тъмно. Спим в една стая, за мен няма проблем, за нея още по-малко. Wink
Мерки и теглилки на 7 месеца: 8,100 кг., 66 см. Ние май сме от най-нисичките засега...   Thinking  По този повод се сещам - Пачикрак, недей да набеждаваш Маги, какво като е лекичка? Много добре си е детето, пфу-пфу!
Говорим Баба, Тата и всякакви други щуротии, които не мога да спелвам, хехе.
Изследванията на 6 месеца дадоха хемоглобин "на границата", както каза педито, но не ме светна за конкретна стойност. Затова пием желязо - по 10 дена, 3 месеца подред, сега ни е вторият. Вигантола си го взимаме редовно по 1 капка на ден, така ни казаха да правим до края на лятото.
Ми май откъм отчетност се отчетох с лихвите за дългото отсъствие!  bowuu

Приятен ден желая на всички! И хайде да я свършваме тази тема, че се е изпълнила с неприятни случки и да почваме нова - хубава и весела! Дали не може да се заключи тема преди да е достигнала макс от 15 стр?  newsm78 Идеи за ново заглавие?

# 184
Здравейте!
При нас нищо ново, а и аз гледам като спи малкия на обед и аз да спя, та не остава време за форума ...
Ели, не мога да ти кажа нищо друго освен да се повторя, че хубавото на цялата работа е, че вече е спомен и се надявам да остане спомен и повече да нямате такива преживявания. Преживяла си огромно страдание, знам, че аз в такава ситуация няма да спра да плача и незнам дали ще имам твоята сила и кураж, затова предпочитам да не ми се налага да го проверявам. Най-хубавото е, че Борко няма да помни нищо от случилото се! И определено не трябва да си тъжна, че ти е казал "мама" в този момент, а се радвай, защото го е казал осъзнато и защото е знаел какво си ти за него!
Пачи и ние сме беззъби!
А, да похваля Стени - вече седи самостоятелно без никаква подпиране нито на ръце, нито на облегалка някаква! Пускам го от време на време да пълзи по земята, но само под наблюдение, че или тръгва с бясна скорост към стената, или тръгва да се изправя по мебелите, а още никакъв го няма в падането - пада като талпа.
А сега вече изобщо нямам идея какво още щях да пиша...

# 185
добро утро
Ели направо ми тръгнаха сълзи докато четох разказа ти  Cry Наистиниа сте герои с Борката   bouquet Пожелавам ти наистина повече такива неща да не ви се случват  Hug
лилит и аз свалям програмката сега и ще действам да видим какви резултати ще има. С тез мойте кила не се понасям, ма и те не мърдат и не мърдат. Е аз съм по упорита и смятам да ги преборя и да си върна предишната ми стройна фигура  Rolling Eyes
Иначе Мирелата си е добре има си вече и второ зъбче. Отново го усетих след като бръкнах с пръст, иначе изобщо не е била кисела или нещо такова. Дано всички такла му излезат на детенце  Praynig
А за яденето мисля да въвеждам и аз вече попарка, ама се чудя кога. Че мойта щерка яде така
8.00- АМ
11.30-12.00- Пюре месно/зеленчуково
15.00-АМ
18.00- каша
21.00- АМ
та се чудя кое ядене да й заместя с попара  newsm78 Вие какво мислите кое бихте заместили
А утре сме на мерки и теглилки и ще е видим колко е нашишкавяла, а и ще питам кога ще ни правят манту, че нали си нямаме белег от тази имунизация и ми е малко притеснено
ами хайде мацки засега толкова, по късно пак ще надникна
приятен ден на всички, приятни разходки и слушкащи бебоци
Елси тъкмо се чудех къде си и ето докато си пиша ти вече си ме изпреварила  Wink

# 186
  • Добрич
Здравейте, момичета!   bouquet
Благодаря ви за милите и успокоителни думи още веднъж! И се извинявам на всички, че ви причиних толкова притеснения, а с разказа и сълзи!   Hug Heart Eyes  bouquet
Предлагам ви да сложим точка по тази толкова болезнена тема! Стига толкова мъка, страдания и пр. Аз повече нищо няма да пиша по този въпрос! Предлагам и вие да ме последвате!   Hug

# 187
  • София
Бързам да направя някои уточнения. Нали не сте ме разбрали погрешно? Имах предвид да свършим или предсрочно да закрием настоящата тема "ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви".

В никакъв случай не съм имала предвид да се "закрие" темата за премеждията на мамите и бебоците като цяло и на Ели & Борко в частност. В крайна сметка, нали затова е форумът и именно споделянето и ответното изказване на мнения и подкрепа са нещата, които помагат, успокояват и обнадеждават.  yes

Но потвърждавам желанието си и подновявам предложението си да отворим нова тема с надеждата по този начин най-малкото символично да загърбим неприятните случки! smile3513

Какво ще кажете за заглавие:
ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета
ДЕКЕМВРИйчето мило и сладко чудно говори на мама и татко
Мина ми през акъла и това: ДЕКЕМВРИйските хлапета влачат своите дупета, ама то си е за вътрешно ползване, хехе  rotfImao

# 188
съгласна съм. нека започнем нова тема. случилото се с Борко трябва да ни е обеца на ухото.
Декемврийските маймунки искат много цунки-гунки! хаха, е може и не това заглавие.

като оставим настрана емоционалния аспект и погледнем обективно, изводите са два - на чужда помощ, та дори лекарска не можем да разчитаме 100% и може би по-важното е, че каквото и да се случи с децата, дори да ни се струва минорно - да питаме веднага други майки!! все някой ще даде идея. голяма грешка на педито обаче #2gunfire ние имахме разстройство на 2 месеца и ПЪРВОТО нещо, което педито каза е МНОГО течности и веднага ме накара да давам вода за бебета с електролити...

сериозно, нека гледаме напред, всичко е добре вече и Еличка е спокойна Grinning  bouquet Ели, много добре те разбирам колко си страдала, ужасно е, но сега си по-силна от преди, научила си нещо по гадния начин и сега просто ти желая да се радваш на момченцето си без болка!

лилит, с тебе съм....малеее какъв съм перфекционист-терорист...в нормалния работен живот бях голям цербер хаха. кофти е за теб самия като си такъв де. мен малко ми тежи хмм.

мамамая, ако заместиш още едно хранене как ще й докараш 500мл мляко на ден? или плюс мляко? бих го сложила сутринта попаренето:)

накрая се пречупих и купих на рада shade a babe, едно идиотско покривало за количка дето е против вятър, комари и най-вече ултравиолетови лъчи. нали я влача навън постоянно реших, че си струва. чадърът не ни беше достатъчен, уви..

глупавата люлка дето не я харесвахме, сега май повече интерес има, ама не много. чакам с нетърпение и ние да вземем бънджи гащи:)

цунки, горе главата и шантаво гледайте!

# 189
  • Добрич
Мимиска, в никой случай не съм те разбрала погрешно, напротив - аз същото си го мислих днес сутринта, но ти ме изпревари с идеята.  Hug Sunglasses
Напълно съм съгласна за нова тема! На мен ми харесва заглавието - ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета и гласувам за него!  Peace Party

# 190
Аз пък се отказах от попарата Crossing Arms. Предпочетох вместо нея да дам млечна каша с прибавено сиренце, а масълце да слагам в обедното пюре. Че нали и ние имаме проблем с количеството мляко. Но това като идея още само. Даже сега съм решила да пробвам да му го сменя с друго, защото мисля, че Милумил-ът му идва много тежък като че ли newsm78 и затова не може да направи количеството. Докато бяхме с Милумил 1 нямахме проблем, но тази 2-ка май е доста мазна. Колебая се между Нутрилон и Аптамил. Отзиви моля!

Ако сте рекли пък, нека я затворим тази тема. Няма проблем да е предсрочно, така стана и когато стана нещастието с Ани-бани (някой има ли връзка с нея? как са нещата?). Обаче кой ще пусне новата тема? Яни и Мимито са в почивка ... Друг мераклия  newsm78...

# 191
И аз съм за лазещите по паркета  Peace

За спането - някъде на 2-3 месеца започнах да гася нощната лампа и така...
За седенето - седи без никаква опора. Понякога 1 час. Играе си, зяпа... Обаче не се и опитва да се изправи сама. Ни намек от пълзене...
Не говори. Само ако е нервна и/или плаче сеслучва да извика "мамо", но не е много ясно чак...
Компютърът й е много интересен. Блъска по клавиатурата, дзвери се... абе скица...
Хотмаме, хубаво, че си и взела покривалото - по-добре е за обрива... Ама кой знае колко струва  Wink
Хайте мами, обещавайте, че ще присъствате на сборището на 5-ти август. Ланг и Марти обещаха, че ще дойдат. Лилит е първа писта. Предполагам, че Правада и Женимама също ще дойдат.
Нищо не казвате Пачикрак, Ян бибиян, Мимиска, Мамамая, бела дани и т.н.
Срамота - повечето сме в СОфия, а до сега да не се организираме  Naughty

# 192
  • в града на младостта
           мъни, само ако живеех в София  с  удоволствие бих  дошла на срещата,  но уви...........от Димитровград съм. 
Мимиска, в никой случай не съм те разбрала погрешно, напротив - аз същото си го мислих днес сутринта, но ти ме изпревари с идеята.  Hug Sunglasses
Напълно съм съгласна за нова тема! На мен ми харесва заглавието - ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета и гласувам за него!  Peace Party

newsm10          и аз  давам своя вот за тази тема- Харесвами!     Hug

# 193
и на мен заглавийцето на тази тема с лазещите по паркета ми харесва най много
Мирела също от две три седмици седи самостоятелно без да е подпирам и си играе с играчките
Елси аз ти препоръчвам да минете на аптамил аз съм много доволна а пък и нали милумил и аптамил са от една фирма така че няма да му е много голяма разликата
ами това за сега до после

# 194
Момичета ето тук е Новата тема
може някъде да има грешки, за което се извинявам, но се наложи наново да обработвам данните Blush, тъй като Яни и Мимито не са налице да ми ги пратят или те самите да я пуснат 

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 15:47 от Dani_na_Sisi

Общи условия

Активация на акаунт