И аз стискам палци по-бързо Борко да се оправи
и да се приберат с Къдрокоска вкъщи,а тая ″педиатърка″ е единствено и само за
.При нас лудницата е пълна.С две деца вкъщи е направо ужас.Ако едното иска да яде,то другото пък иска да спи и все някое си иска по нещо.От 5 дни не съм спала като хората
,защото племенника ми е свикнал да става не по-късно от 7 часа и естествено трябва закуска да му правя и внимание да му обръщам.И вече едвам стоя на краката си и си представям едни легла,едни пухкави възглавници,но... 
Елс,Стени направо ме застреля с неговите подвизи.
Вики,на Дани също му е много кеф да джаса компа.
Заспиването,е голям проблем при нас
.Трявбва да е напълно тихо в стаята за да успее да заспи,но пък навън спи без никакви проблеми.Доверието,тъй като всички близки са доста далече от нас и единствения човек на когото оставям Дани е мъжО.Но като тръгнем на море ще го оставя на мамчето.Тя беше първия месец при нас и много ми помогна.
Работата,докато сме тук в немско,нямам намерение да работя.В началото много ме гонеше ентусиазма да имам няколко години трудов стаж тук,но след като родих,решихме с мъжа ми да си гледам Дани,а живот и здраве след година да си имаме още едно дете.А след две години като си дойдем в Родината тогава искам-неискам ще трябва да се работи
Ами друго сега не се сещам.
Чао
.
Разстройството е спряло,но малко повръщал.Елица звучеше добре сравнение с предните дни.
! Махнали са системите, но сега пък е на инжекции сутрин и вечер
. Не се знае още колко ще ги държат в болницата. Но все пак нещата вървят на добре
!
!
,че иначе не мога да го оставя на Ангел,че той никакво внимание не му обръща.
! имате поздрави от Павчо и Жени. Утре ще кръщаваме Павчо!
Спокойна вечер на всички вас!
))))))
Шегувам се разбира се, ама сега малко си поех въздух.