ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 709
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте и от мен.
И аз стискам палци по-бързо Борко да се оправи  Praynig и да се приберат с Къдрокоска вкъщи,а тая ″педиатърка″ е единствено и само за  #2gunfire.
При нас лудницата е пълна.С две деца вкъщи е направо ужас.Ако едното иска да яде,то другото пък иска да спи и все някое си иска по нещо.От 5 дни не съм спала като хората smile3507,защото племенника ми е свикнал да става не по-късно от 7 часа и естествено трябва закуска да му правя и внимание да му обръщам.И вече едвам стоя на краката си и си представям едни легла,едни пухкави възглавници,но...  smile3516
Елс,Стени направо ме застреля с неговите подвизи.
Вики,на Дани също му е много кеф да джаса компа.
Заспиването,е голям проблем при нас ooooh!.Трявбва да е напълно тихо в стаята за да успее да заспи,но пък навън спи без никакви проблеми.
Доверието,тъй като всички близки са доста далече от нас и единствения човек на когото  оставям Дани е мъжО.Но като тръгнем на море ще го оставя на мамчето.Тя беше първия месец при нас и много ми помогна.
Работата,докато сме тук в немско,нямам намерение да работя.В началото много ме гонеше ентусиазма да имам няколко години трудов стаж тук,но след като родих,решихме с мъжа ми да си гледам Дани,а живот и здраве след година да си имаме още едно дете.А след две години като си дойдем в Родината тогава искам-неискам ще трябва да се работи Mr. Green.
Ами друго сега не се сещам.
Чао   bouquet.

# 136
Мамета, някой има ли новини от Ели и Борко - как са? Цял ден си мисля за тях и все надничам дали няма някакви новини. То знам, че никак не е удобно да я притесняваме Ели, но все пак ако някой знае нещо нека да пише. Моля се за бързото оздравяване на Борко  Praynig .

# 137
  Дано да се оправи малката душичка по-бързо.
 Сетих се по повод зъбите,един бабешки съвет-цяла глава лук,отрязана само откъм корените,за да изтича сока-Ицо си умираше от кеф да я ръфа и съвсем очевидно му облекчаваше сърбежа и болките.Другият вариант е студен морков,като го стиска със венци,да пробият по-бързо зъбята,но това май е вариант за съвсем беззъби деца,иначе ще си отхапе от него.
   За второто дете-много ми се искаше и сега да е,но уви,е невъзможно по съвсем тривиални причини.Поне за второто трябва да се погрижа да живее в нормални условия,че все още сме в дядовата ръкавичка.
     Иначе детенце спи където му падне,но все по-малко през деня и заспива по-рано вечер.В количката стои седнал с изправен гръб като глътнал бастун,скоро май ще иска и да ходи.
     Лилит,за какви килограми говориш,ние днес ошашкахме софийските мами дето не ни бяха виждали от месец с нашите 9.250.Не е дебел,но е набит и си има мръвка по него.
   Лека нощ засега,който има новини за Борко,да пише

# 138
   Здравейте момичета!
Някакви вести от Ели и Борко?(дано са хубави) Praynig Все за тях си мисля.
За друго бебоче не мислим(поне за сега) и как да мисля, като малката маймуна ни разказа играта Mr. Green направо не ми се мисли Ако всичко отново трябва да ми се случва направо окончателно ще изперкам:crazyeyes: Sick

# 139
  • Пловдив
Здрасти!
Никой ли не се е обаждал на Къдрокоска ?И аз все надничам да видя няма ли новини.
Ако някой знае нещо да казва ,че се притесняваме!Дано Борко да е по-добре newsm17

# 140
мдааааааааааааааааа, вчера писах мърди мисли 1 час, след което се оказа, че сайта е в поддръжка и ми затри нещото. ама много дълбокомислено писание беше ей!!

сега по-кратко:

елси, предавам класове по йога. занимавам се от 6 години и ми носи огромно удовлетворение сравнено с предишната ми работа във финансовия сектор, която ненавиждах. имам много идеи за бизнес, но за момента се концентрирам върху рада и затова водя класове спорадично. бих остявала дуда и на други хора, както ти на майка си, но ние имаме само свеки, а тя я е виждала само 1.5 дни в софия. малко се чудя как да я "обуча" за 2 дни като идем при тях в плевен, та да оставим рада и да идем на море. и тъй като естествено не става, ще си ходим с рада и това е.

пачи, не си безотговорна, глупости - аз в щатите имам много приятели и доброжелатели и всички са я гледали, но в англия няма на кого, не са ни така близки и близо приятелите, та затова съм се привързала страшно и свикнала сама да си я гледам. а мъненката е много фина мацка. ние сме 68-69см и над 8 кила, от там й викаме дунда или дуда:) права си, че майките не бива да се плашат и гледат негативната страна на нещата...

галакси, муцунката ти със сигурност е много обичана, ама то е ясно че и други хора могат да ни гледат децата добре. май сме по-обичливи и обсебващи мами просто. едно време как мразех майка ми да ме мачка и целува, а сега - аз съм същата кукувица:)

вики, на стар твой въпрос - ние сме със светло маслинено зелени очи и ние като теб се стараем да има дисциплина и време за спорта и разходките.

лилит - къде е линка за гимнастика??? лятото помага за килата щото жега, ама ако си стегна гъза да не удря тротоара като слизам от него нама да е лошо преди морето:)! какво работиш, ако мога да питам без да нахалствам? така е, офис и деловите среди за скучнички, но като имаш детенцето е друго, носи ти радост. Кофти е с гледачките, не е лесно да намериш съвестна, но иначе няма как...Ако си в София втората половина на август да се видим??

Марти, много жалко, че не можеш да спиш...Колко още си с двете хлапета? Ами догодина като родиш второто хаха, тренирай сега, че баш така ще бъде - двете всичко на обратно правят. Имам приятелка, която съзнателно забременя като пръвото беше на година и сега е стой та гледай у тях...Няма нито един месец откакто е родено малкто да не са болни и тримата понеже баткото ходи на градина...Ни така, ни така.

хубав слънчев ден мамета!

# 141
Ще излизам и затова набързо:вчера говорих с Елица,Борко е по-добре.Преливаха му третата банка,иначе започнал да хапва и да си връща цвета  Peace Разстройството е спряло,но малко повръщал.Елица звучеше добре сравнение с предните дни.
Довечера заминаваме на село и затова няма да мога повече да ви информирам за тях.Ако някой друг и се обажда да пише как са,че както виждам всички сме притеснени за тях.
Dani_na_Sisi ,Анна-Мария поплака малко като и пробивахме ушите,но бързо забрави всичко.Не е чак толкова страшно,а сега ме кефи страшно много с тези обечки  Hug
Весел и слънчев уикенд  Hug

# 142
Като видях, че няма никакви вести от Ели, реших да й звънна. Тя първо ми отхвърли повикването, но после й писах смс и сега ми отговори, та бързам да ви докладвам: Борко е по-добре newsm44! Махнали са системите, но сега пък е на инжекции сутрин и вечер Sad. Не се знае още колко ще ги държат в болницата. Но все пак нещата вървят на добре newsm10!
Хотмаме, завиждам ти благородно за работата! И аз бих искала да си измисля да работя нещо толкова приятно, че и на мен ми е писнало от бюрокрация, нерви и т.н. в работата.
Пачи, не се безотговорна! И аз бих искала да съм така, обаче мога само на майка ми да разчитам, а тя ходи на работа. Свеки не работи, обаче един ден не е гледала Стени. Как ще го разбере кога да го приспи, кога да спре да настоява за изяждане на цялото ядене и т.н. Нали знаеш - всеки цирк с номерата си. Та затова не й го оставям на нея, а и тя не се натиска. Близките ни приятели пък са още много далече от етапа с децата.
Галакси, аз не съм спирала да мисля за още деца! Това, че Стени сега ми пийва тока не ме разубеждава. Винаги съм искала 3 деца, но дълго време като не се получаваше нищо, взех да си казвам, че ако Господ ми даде поне едно и за него ще съм цял живот благодарна. А мъжът ми за момента не ще и да чуе за друго дете, то и аз не искам веднага де, нека минат две-три години. Обаче пък на моменти като се разговорим ме пита съвсем направо дали ще му се сърдя ако не иска повече деца. При всички положения - ще поживеем, ще видим! Но както казах и със Стени само да си останем пак съм благодарна!
Марти, съчувствам ти мила! Но нищо, както ти е казала Хотмамето - тренирай newsm63!

П.П. Опа, Галче, писали сме заедно!

# 143
  • София
Здравейте  Hug.
Много се радвам,че Борко е започнал да се подобрява.Дано скоро съвсем да се възстанови напълно Praynig.Снощи споменах на мъжа ми за него и той независимо,че не го познава така се разстрои и ми вика,че не е чесно толкова малко бебче да е болно.Не знам дали съм ви казвала,но Дани се роди със стрептилококова инфекция и се наложи 7 дни да бъде на системи и тогава мъжа ми  много страдаше.
Мдаа с две деца и то едното не е много малко,в понеделник става на 11 год. специално на мен ми се вижда по нанагорнище.В другата събота летим към България,така че дотогава ще трябва да се справям с чаветата.А по отношенеие на второто дете,ми се иска,ако е рекъл Господ да е по-скоро,защото ЕГН-то си казва думата.Септември ставам на 29.
Дани заспа и аз ще ходя да се   bath ,че иначе не мога да го оставя на Ангел,че той никакво внимание не му обръща. 

# 144
марти, срам нямаш!! какво егн бе булка - тая година ставам на 33, ама хич ни най-малко не се имам за стара кошница! да сте живи и здрави, ще си имате още хлапетии, ма не се притеснявай от дъртост мола та Stop
лек път към бг с мъненките!

# 145
Момичета, и аз днес се чувах с Къдрокоса. Борко, както каза Елси и много по-добре, вече си играе и се закача, Къдрокосчето каза, че заприличва на стария Борко. Но не иска да ги изписват скоро, за да го излекуват докрай. Благодари на всички ви за подкрепата, и каза, че и е било много по-леко(доколкото това е възможно) като е знаела, колко много хора мислят и се молят за бързото оздравяване на милото и детенце!
Ние с Калина сме добре, нищо ново не ни се случвало, освен, че ходим по детски рожденни дни! Много богат социален живот има това дете! Joy   ! имате поздрави от Павчо и Жени. Утре ще кръщаваме Павчо!  bouquet
Поздрави и лека вечер на всички!  bouquet

# 146
  • в града на младостта
          Марти, и аз като  Хотмама, да ти се скарам, какви са тези приказки за възраст и  тем подобни,  изобщо не си  ''стара''- Напротив! Аз  родих първото си дете на  22год., и сега  Марти, когато съм на 35г.   Joy Peace   Трябва да ти кажа, че ми е много хубаво сега, че родих на тези години . Усещането е невероятно!!!                                                               Много се радвам , Борко се подобрява с всеки изминал ден и  мама Ели  е по-спокойна.   GrinningСпокойна вечер на всички вас! 

# 147
ето ни по нощите, като за лека нощ

newsm44 за борко и браво на мама къдрокоска!!!

хотмаме - август с най-голяма радост ще се видим. работя в отдел връзки с обществеността в райфайзенбанк. но си държа едното очо отворено за други възможности, или същотот на друго място. ето линка и приятно спортуване, аз съм фен на budokon и йогизмите Simple Smile))))))
http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

дияна - твойто дете е момък, нормално е да е по-едър, ма ние нали ужким сме госпоици, а не бизони

уф, нещо исках конкретно да кажа, ама умората си казва думата

цунки & гунки

# 148
Хей Ланг, защо не спиш:)? как е Николушка???
Лилит, не е ли интересно да си на таз работа?? Нали е добра банка поне? Мерси, но линка не се отваря:( Иначе Бадокон е готино, ама младежа ми е малко улав и не мога да се концентрирам хахаха. Айде, ще идем на йога заедно в Малееви, ако искаш!!
Пльоснахме се в конкурса за кърмещи, айде мацки слагайте се!!!
Фотоконкурс за снимки на кърмачески снимки
по случай 1-7 август, Световна Седмица на Кърменето

Център за бременни жени и радио FM+ по повод 1-7 август, Световна Седмица на Кърменето - обявяват Конкурс за любителска снимка на кърмеща майка. Краен срок за подаване на снимките – 28 юли 2006г. Всички снимки ще бъдат поместени в уеб-сайта на радио FM+. Ще има много наградки.

Снимките изпращайте на електронна поща: friendshipbg@yahoo.com
и едновременно с това на електронната поща на радио ФМ+ studio@fmplusplovdiv.com
И не забравяйте да напишете как се казва бебето ви, вие, пък и от къде сте.
Ако са на хартиен носител, пращайте на адрес:
Пловдив 4000, пл. 'Понеделник пазар' 5, ДКЦ 1, ет.4, каб. 84, Фондация 'Приятелство', Център за бременни жени

За повече информация: Център за бременни жени, ДКЦ-1 (бившата поликлиника на Понеделник пазара), четвъртия етаж, 84 кабинет, тел 032/651 152: 0888 895 026

лека нощ
пп само да потвъря - мериха ни днес и сме 8кг и 70см, гигантка и половина hahaha

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 01:05 от hotmama73

# 149
Ами да попиша малко и аз.
То срам не срам доста време не съм се вясвала, ама ми беше така  криво, че нищо не ми се искаше, най-малко пък с някоий да споделям. Ама ка да е, то моите ростотии на фона на Ели и Борко нищо не са. Дано са по-добре, стискам палци и желая най най скорошно приклчючване на тази история.
Толкоз много сте изписали, че ми е трудно да вляза в час, но да речем каквото съм зпаомнила.
Николушка е добре вече смея да кажа. До преди 1-2 дена разстройството си го имаше, абе това беше прияината да се сгъбясам така. Педито даваше неадекватни съвети. Аз се ошашках и залутах и благодарение на 1 дама тук от форума, положението се стабилизира постепенно. Наблягахме на ориза няколко дена, абе като при възрастен човек, разкарваш раните, изклчючваш дразнителите и дет' се вика мориш бацила с глад Simple Smile То не случайно ги има тия системи " Целебният глад" и тн. гладуваници- или мориш проблема или в краен случай себе си Stuck Out Tongue  Шегувам се разбира се, ама сега малко си поех въздух.
Спане-на тъмно още от началото (изключение първият ден в къщи)
Зъби-2 все още
Хранене - 4 - 5 пъти.
И сега за болната тема- работа. Напуснахх предишната и сега съм в търсене. Драмата ще е голяма, защото не желая повече да правя тоя предпечат, пак ще се почва от нулата:( А Никсъна - само мисълта да го гледа друг ме дразни, ама знам, че е някаква безпочвена лудост, с коята трябва да се сборя и ще го направя, когато се наложи.
Ех да ви споделя- днес гледах снимки на едно новородено- така м се прииска пак да си имам едно малко безпомощно варзопче, което вече няма да ме плаши и ще гушкам постоянно. Че синковецът хич не е по любвеобвилностите, сакън да не го цункаш.
Поздрави най-сърдечни

П.П. Хотмаме много ме освежаваш, тенк ю Stuck Out Tongue Кога ще ходиш в Плевен, че мъжът ми е от там и теоритично имаме път. Бих се радвала за среща.

Общи условия

Активация на акаунт