ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 716
  • 194
  •   1
Отговори
# 120
  • в града на младостта
             Току  що  прочетох  за  Борко    на  Кадрокоска, представям  си какво и е на мама  Ели, и на малкия юнак на тези гадни системи, на които е подложен. Пожелавам им бързо въъзстановяване и на двамата! Мисленно сме с тях и им стискаме  палци!   newsm17 newsm10  Галакси, ще  чакаме  да ни информираш за  състоянието на Борко и предай Поздрави  на Ели!                                                                                                                                           Браво  на Стени,  smile3501 ,  ама това човече  е голямо щураче! Елс, да ти е жив и здрав! Peace                                                                                                                            за водата, и аз ползувам Девин- розов етикет  без да я преварявам. Днес се измъчих  да взема  урина на Марти за изследване , но без резултат. Утре мъките продължават...........До скоро!  и  без болести............... Hug

# 121
здравейте мами, ето ни пак  Hug
ние малко се бяхме позатрили, поради пътувания, после нямахме нет и т.н..........
вчера на разходка в южния видях правда с калина. калината е велик образ с много зъби, много пипа, много сладка и любопитна - направо да я изяде човек!!!!!!!!!!

ние още зъби нямаме - един ни мъчи от няколко месец а, е сега просто е върха на мъчнито, но все още не излиза. иначе адрианата е голям звяр, в буквалния смисъл на думата, щото на 3.7. тежеше 7.100 кг  #Crazy аз, явно щангистка ще ставам.
яденето - напоследък не ни върви много защото отказа да яде с лъжица, явно на зъбите й пречи твърдата лъжица, отказа доста зеленчуци и месото (които иначе лапаше с кеф) отказва и всичко сготвено от мен, както и прясното - яко плюене и крещене пада
физически изпълнения - явно ни тежи доста дупето и за това чак сега почна да се върти и то само от гръб по корем. пълзене няма - дига дупе и забива главата надолу и нещо мърда крачета и пъхти като локомотив. иначе се научи да си седи на дупето и вече си играе в разтегнатото легло в хола, а като й писне си поляга и почва да си яде краката.
говорене - най-добре казва НЕ,иначе по много на-на, да-да, ние-ние, отвреме на време и нещо като ма-ма, но не съм сигурна дали е мама или ам-ам  newsm78
аз сега толкова, че звяра иска да яде

цунки & гунки

# 122
Ох, много съжалявам за болното детенце Борко CryДано бързо да се оправя, а мама Къдрокоса да е много силна Praynig

То след такава новина какво да ви занимавам... ама сложих 2 снимчици в общите албумчета, ако ви е интересно да ни видите...

# 123
Моля предайте специални пожелания за здраве и скорошно оздравяване и късмет на Елица и Борко(който говори с тях или ги смс-ва)! Просто е отвратителна тази лекарска практика на конвейер!!! Не самона големи грам внимание няма, ами на новородени дечица, срамота! Не мога да си представя колко е тежко за малкото със ситемата...Само като се сетя как я бучиха Рада във вените на 2 месеца и ми се свива сърцето за Стени.
целувки от нас

# 124
  • В центъра на Вселената...
И ние с Нефи стискаме палци за скорошно оздравяване на Борко и търпение и сили на Ели!!!  Praynig
С нетърпение чакаме да се приберете вкъщи и пак да ни пишите  Heart Eyes
  bouquet

# 125
Хич не ми су включваше, но не мога да отмина Ели и Борко!
Стискам палци да мине бързо!
А тая джиипка  #Cussing out #2gunfire

# 126
  • Пловдив
Много ми е мъчно за сладкото Боренце.Дано да му минава бързо!Който говори с Къдрокоска да и предаде поздрави и от мен и да и каже ,че се молим Борко да оздравее бързо. Praynig

# 127
  Аууу боже боже каква лоша новина,и от мене пожелания за много бързо възстановяване на малката душичка Борко и много кураж за къдрокоска - това да не стигнеш до доктори в БГ-пууу няма оправия и това е Close .

Хотмам...абе изчезна ми ти и тъкмо щях да те издирвам а ето защо-работа си почнала значи А?-редовно ли ?,кои гледа Рада сладурана? и ние все още си чакаме бисерите,развитие никакво и при нас. Rolling Eyes

Кокита...мерсиме много за мини поздрава Hug Heart Eyes

Ние проблеми със заспиването нямаме в къщи ,на всяка дрямка си я слагам в кревата ,тя се обръща на една страна захлупва си главичката с една кърпа и така заспива,е разбира се понякога си говори и пee но не реве изобщо-много се надявам да не се промени по нататъка.Проблема ни е само ако сме на вънка,е как мрази да заспива в количката не е истина,днес излезнахме сутринта до един магазин и като почна едно хленчене в магазина ,е аз друсках и клатих тая количка та щеше да се разглоби ама не -значи отне ми  1 час за да я преспя в магазина и точно като заспа аз вече нямаше какво да правя там та се насилих да поседя още 20 мин и след това си бих камшика и като излезнахме от него тя се събуди,ного ми е лоша на заспиване на вън ама ще гледам да я тренирам да свиква и това-само да имам нерви де Confused .

елс...вие продължавате да ме разбивате с вашите подвизи Laughing,ами да почвай да разчистваш наоколо и сваляи нивото че глей кво става,Стени явно е навлезнал в стихията Laughing.

Елла пък ми е много смешна ,като ме гледа и мене и баща си че седиме все на тея компютри  и тя такъв интерес надава че първата и работа е да провери компютъра и като я взема в скута ми на моя комп тя почва яко да блъска по клавиатурата,много често телевизора работи и вместо него да го гледа седи и се взира в екрана на компа като че ли кои знае какво става ,падам от смях като я видя Laughing. Сега почвам да разбирам защо хората казват че децата са огледало на родителите. Confused

# 128
вики, не е съвсем насериозно работата ми още. ако имах някой да помага с гледането щях и аз да докарвам семеен доход понеже има много търсене за таквиз кат мен, но сега водя класове предимно вечер като бащата поеме щафетата.
аз имам проблем, че съм маниак, контролиращ и критичен елемент - е, не мога да я оставям още и това е. то бива бива, ама не е хубаво да се залепи така човек за детето си, че то за малкото е кофти. аз не ща да чуя да я оставя някъде като идем в бг...да му мислят по-нататък и учителки и всички - само нещо да не е по моите представи и ще се шамарим. не съм си мислила никога, че ще съм такава майка?!
рада също има проблем понякога да спи навън, но повечето пъти успяваме. днес обаче беше много жега и горкото висеше като парцалче в количката, та се наложи да добавя един сън привечер и то си заспа като къпано. а пък напоследък не я кефи къпането, реве?!?
иначе се хили само пръст да й покажеш, но бих се радвала, ако тая нощ не вземе да кукне пак да пее песни по никое време:)
целувки от припадналата мама

# 129
Здравейте!
Всички поздрави за Ели и Борко са предадени!  PraynigДано това, че толкова хора мислим за тях им помогне! Борко има подобрение - спряло е разтройството, но пък още повръща и пак е на системи! Милата душичка, какво трябва да изтърпи!  Praynig
При нас какво ново ... Ами вчера усъвършенствахме изправянето. Така е, всички нива ще се свалят, даже най-добре вече по земята да сме и без друго от кога се каня да го пускам там да лази.
Хотмаме, какво работиш (извини ме за любопитството Blush)? И да те успокоя - не си само ти така! Аз доверие да оставя Стени имам само на майка ми, но тя беше с нас целия първия месец след раждането му, живеем в една къща и го познава добре като мен. И на никой друг! Всъщност донякъде на мъжа ми, но той пък сам си няма достатъчно доверие да остава за дълго сам със Стени.
Ами това е ... Дано днешния ден носи добри новини!

# 130
Добро утро!
Моята дивачка ме побърка тази нощ,то не беше въртене,ревови и какво ли още не.Снощи и сложихме кошетка,(досега бяхме с люлка) и се надявах нещата около приспиването да се управят,но нъц  Crazy
за приспиването,много,много.................трудно е при нас  #Crazy Толкова трудно,че понякога ме хващат лудите!Иска само в количката да спи и ако е навън още по добре.Иначе мятането,люшкането,кривенето продължават близо час.Ако някой има идея как да и променя навика и да мога да я приспивам в кошетката да казва.А най-лошото е че аз не съм я учила така,като малка сама си заспиваше.Откакто разбра че возилата количка и кола съществуват никъде другада неиска да спи  ooooh!
за нощната лампа,ние спим на нея откакто се е родила.А за преместването в друга стая,май няма да стане скоро.Ние сме в гарсониера и просто няма къде да я преместим,а и на мен все още не ми се иска.
Хотмаме,аз съм същата към Анна-Мария  Embarassed Така съм я обсебила че не може да диша без мен,а и аз без нея.Толкова ме е яд на себе си  #Cussing out Не мога и минута без нея,дори когато някой друг я държи откачам.Все си мисля че никой не може по-добре от мен да се грижи за нея.А само като си помисля че един ден ще тръгне на ясла и ще сме разделени презденя ми идва да рева пет часа  Cry
Елс.Стенли си е истинско дяволче,само мама да я няма и започват щуротии.Много ме кефи това дете  Peace
Я едно въпросче да ви задам  Grinning Мислите ли да имате по още едно дете(към майките с две:мислите ли за трето  Mr. Green )Каква разлика бихте искали да има между децата?
ЗА ЕЛИ И БОРКО,не знам нищо за тях.Снощи и звънях,но тя ме отхвърли.Писах и sms,когато има възможност да ме прозвани и ще и се обадя.но тя не звънна.Мисля че ситуацията е доста деликатна и не и се говори(разбирам я) НЕ СПИРАМ ДА СИ МИСЛЯ
ЗА ТЯХ
Дано всичко мине по-бързо  Praynig
Вчера звъннах на кръстницата си и се оказа че и нейното буби(на 10 месеца) е болно от тази епидемия.Направо вече  #Crazy  #Crazy  #Crazy В целия град е плъзнала и умирам от страх за Анна-Мария.Добре че тяхната са я открили на време и не се стигна до крайни мерки.
Ако на Борко джипито беше проявила малко загриженост нямаше да са в болница  #Cussing out
Лек и слънчев ден от мен и моята дивачка   bouquet   bouquet   bouquet

# 131
Елс,писали сме заедно.Много се радвам че поне разстройството е спряло.Но тези системи  Cry .дано днес е по-добре и вечи да му ги махнат.Ти кога се чу с нея?

# 132
Преди малко се чухме, но за много кратко, защото Борко плачеше (ох,  Cryскъса ми се сърцето като го чух, миличкото). Само колкото Ели да каже, че вече няма разстройство, но още повръща и е на системи. Тя е доста притеснена, но няма и как другояче да е. Ако бях аз представям си как щях да се скъсам от рев. Дано бързо отминава този вирус и никое детенце да не се мъчи!

# 133
И аз минавам само транзит, но като прочетох за Борко ми се сви сърцето... Ох, дано да се оправи бързо...
Поздрави на Ели от мен и и кураж. Колкото е гадно да звучи, в такива ситуации винаги си мисля и че и нас това ни чака (не знам болестите да са подминали някого  Sad) Така се почувствах и като прочетох за премеждията на Мади и Данидо.
На всички искам да кажа: момичета, дръжте се, трябва да сме силни в такива ситуации, защото ако и ние се предадем и се оставим на страховете и паниката, няма кой да помогне и да се грижи за децата. В такива моменти на мъжете са им много слаби ангелите.   bouquet
И така и така съм се включила:
Зъби - тц.
Мерки и теглилки: 6450 гр. на 67.5 см. Дребла. Днес чакам резултатите от ПКК и урина.
Хранене: 6-7-8 кърма
9-10 - попара или кърма с бисквити
13-14 - зеленчуково или месно пюре
17-18 - каша с плод или кисел
21-22 - кърма и в леглото. Ако сме някъде на гости нося от кашите в кутийки на Нестле и й давам по 100 мл, а я кърмя като се приберем.
Кърмата ми съвсем намаля, но не страдам от този факт - когато се налага додавам от фризера.
Апетитът на всяко хранене е доста променлив - има дни, в които кльопа по 200 гр. пюре/каша (вчера изяде 100 мл кърма с бисквити Плазмон и след това 1 бурканче плодово пюре  newsm78), а има дни, в които се борим с 50 гр.
Спане - сутрин спи около 2 часа, следобед - 2 пъти по 1 час, нощем не се буди. Спи на тъмно, на телевизор, на епилатор - както дойде. И ние мислим да я отделим в друга стая, но няма кой да боядиса новата ни спалня  (това го пиша, ако случайно мъжа ми чете какво пиша по форумите Mr. Green).
Доверието - аз ли съм най-безотговорната майка, която оставя детето си на всеки? Баби, дядовци, приятели - всички са я гледали и много ми радват, че им имам доверие. Но е важно да се отбележи, че Маги и много кротка и че оставям 1 списък с инструкции  Mr. Green Свива ми се сърцето, де, но все си мисля, че след като тези хора са отгледали нас, значи ще се справят и с Маги  Mr. Green
Работа - и аз поработвам, и има дни в които направо откачам, защото трябва да разнасям по цял ден детето с мен и съвсем му разбивам режима и съня  #Cussing out Защо ли не се ожених за милионер?  Трима ме искаха, ама аз "не, льобофта била важна" Mr. Green Като е важна, сега ще ходя да работя  Mr. Green
Лек ден на всички, и който чуе Ели да предаде моите специални поздрави   bouquet

# 134
здравейте пак мами,
дано борко да се е оправил, че е още мъничък за толкова дупчене. стискам палци на ели да се държи, че аз ако бях на нейното място да съм откачила до сега.

колко е хубаво човек да има интернет Simple Smile

за работата - от 1-ви септември съм решила да се връщам и сърцето ми се къса само при мислата, че ще излизам сутрин в 7:30 и ще се прибирам вечер към 7, ще се занимавам с идиоти вместо да си гледам детето, но какво да се прави - такъв е животът. с мъж ми правим някакви планове да работим за себ си, но за сега всичко е толкова неясно, че повече няма накъде. а за колко е несигурно да не говорим.
и както каза пачикрак - ако се бях оженила за милионер........, ама любоффф, кво да правиш. мама така ме е възпитала, че дъшата е по-важна от парите.
и говорейки за мама, добре че е тя, защотот на нас само моите родители ни помагат. и от тук доверието към гледачки е минимално. на какви съм се натъквала докато търся такава за адрианата не е истина. сега съм отново е кампания по издирване на гледачка, така че момичета ако знаете за някоя - свиркайте.
имам някакъв спомен, че някоя от вас живее близо до южния парк - и понеже и ние на там се мотаме поне 2 пъти в седмицата може да се позапознаем.
софийски мами - напоследък не съм от най-сериозните, но много ми се иска в малкото ми свободно време преди да тръгна на работа да запълня максимално програмата, за това какво ще кажете за една срещичка? примерно началото на следващата седмица.
на последната среща за която занм в борисовата градина не можах да дойда, но този път ще се старя!!!

понякога напоследък се сдухвам много лесно и бързо, защото все нещо не мога да смогна да направя, все нещо остава несвършено. какво да се прави, като гледам да съм максимално навън с детето, а къщата прилича на берлин след бомбардировките, добре че от време на време осевн зеленчуци и плодове забърквам и някоя и друга бърза манджа, че иначе съвсем щяхме да се превърнем в зайци. а когато детето спи, което при нас не е много често сядам или да почета нещо или игря гимнастика, ако се сещате правда беше пуснала един линк към датата с множество гимнастички Hug. и да живй пиратството се мъча да спортувам в домашни условия, защото се бях превърнала в едно желе с огромно дупе, провиснало нацепено от стрии шкембе и подтиснатостта ми беше във върховна форма.
и още нещо - откакто родих имам чувствотот, че целия ми мироглед се е променл, а това не прави живота ми по-лесен. сега искам повече емоция, повече дух и ентусиазъм в ежедневието си, а като се върна на работа ме чакат костюми, обувки на среден ток и работа с хора без особено въображение. и се питам защо не станах някой писател или художник, или велик откривател, или прост бохем (за което се връщам към казаното пт пачи, защо не се ожених за милионер). занм, че ме разбирате, защото децата ни дават много и ние искаме да продължи все така.

много се радвам на всички постижения на малките човечета, като стени май води ласацията по екстремни спортове.

беблата заспа в кошарата, отивам да я преместя в леглото и да се потрудя малко над мусколите си.

цунки & гунки

Общи условия

Активация на акаунт