Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Ами нали съм го написала, 85 G, абсолютно си отговаря на размера, по-горе съм писала за един минимайзър на Триумф, абсолютно същият размер, няма разлика. За първи път купувам сутиен, без да съм го видяла. Все едно е шит за мен. Отзад има 3 закопчалки, но е малко по-тясна лентата от Триумф-а.

# 406
Аз виждам какъв негов размер си написала, но равнявам всичко към размера на Триумф, който аз нося. Например на Ulla Popken трябваше да взема по-голяма обиколка и по-малка чашка. Затова питам как е като размер, а не е, че не съм видяла какво си написала. 🙄 С това обяснение сега, ми е по-ясно какво би следвало да поръчам.

# 407
Сега и аз те разбрах, явно общуването във форума не е като наживо, трябват си обяснения.

# 408
Момичета и аз съм с по-голяма обиколка - 95 и чашка Д. Как си купувате сутиенти от интернет ? Има ли някъде на живо където да пробвам тези марки Ласкана i Nuance ?

# 409
Не знам къде може да се пробва тази марка, но може да пробваш нещо на Триумф, както писах по-горе, номерацията съвпада, с този (Nuance на Lascana) реших да рискувам, защото с моя рядък размер, искам да кажа рядко има хубави сутиени от моя размер, исках да не изпусна тази възможност, беше само един, пък и цената не е много висока ( в сравнение с Триумф).

# 410
Поръчах и благодаря на Tiger Lily, че сподели, дано не е третия сутиен от този сайт, който ще върна...

# 411
Момичета и аз съм с по-голяма обиколка - 95 и чашка Д. Как си купувате сутиенти от интернет ? Има ли някъде на живо където да пробвам тези марки Ласкана i Nuance ?

Пробвала ли си ЕТАМ?
Аз лично съм им абсолютен фен, защото бельото е много красиво, не прекалено затворено на чашките, но големите номера са много деликатно подсилени с още малко плат и с по-дебели презрамки.
Аз един ден стоях в магазина да меря до безкрай всички модели и сега купувам без да меря нищо.

# 412
ЕТАМ въобще има много хубави дрехи за едра фигура, с много хубави кройки. За съжаление у нас не се появяват.

# 413
  • Пловдив
Чета отзад напред и като стигнах дотук, си викам: аман, бе, откога дрехи номер 42 са екстра лардж, та на мен това ми е целта за отслабване! Чак после видях, че става дума за обувки.
Големи номера обувки онлайн се намират, да. Както и големи номера сутиени. За обувките съм чувала от други хора, за сутиените лично изпробвано. Да живее интернет.
-----
Доста от обувките на ХМ са с много тънки подметки, аз затова вече спрях да купувам обувки оттам, но извън тази особеност стават за носене.

# 414
Никога не съм си купувала обувки от ХМ, струват ми се много дървени, повечето са от изкуствена кожа. В последно време не мога да кажа и нещо много добро за дрехите, които съм си купила от тях. На тениските имат едни огромни щампи, които направо обезмислят това, че са памучни. Взех си една рокля - от толкова тънка материя е, че непрекъснато хвърчи и се издува като балон, на всичкото отгоре ми е и до петите. Едно палтенце - уж е моят номер, огромно ми е, на всичкото отгоре тежи страхотно, ако го нося разкопчано, направо пада от мен. На Ула Попкен може да са по-скъпи дрехите, но са от хубави материи и с удобни кройки, да не говорим, че са доста здрави.

# 415
Лошото е, че не са "по-скъпи", а МНОГО по-скъпи. Доста са им консервативни моделите и цветовете, а и асортимента не е богат. За Ulla Popken това. НМ са парцалки, носиш един сезон и хайде - следващото. Удобно е, че има кодове, БД, връщането е лесно - с това печелят клиенти.

Някой нещо за Сирена Плюс да каже. Една официална рокля харесах, ако не ми стои добре как стои въпроса с връщане? Магазинът им не работи в момента, само онлайн са.

# 416
  • Пловдив
ХМ не са някакво ултрамега качество, те са си стандартна конфекция. И за Ула Попкен (хвърлих им един поглед, досега не бях) съм съгласна с това за консервативния стил - доста студени, убити цветове, например - и по-високите цени, може би оправдани от качеството, не знам. И в двете обаче човек, така, както уж не му харесват повечето неща, може да си намери нещо според вкуса. Както не ме кефи и мен стилът на повечето дрехи на ХМ (ама те техните са много), така имам сигурно десетки техни "произведения", от бельо през трикотажни блузи до поли, панталони и рокли. Ето това например ми хареса на мен от сайта на "Ула Попкен":
Скрит текст:

-----
Пак се позачетох в други страници на темата. Това е полезно:
Цитат
Италианската номерация е като нашата от соц.времената. Не съвпада с приетата европейска. Номера отговаря на половината гръдна обиколка. Ако номера е 44, то той отговаря на гръдна обиколка 88 см.
Изглежда, че е вярно. Аз, не знам защо, мислех, че италианската е европейската + 4. Нашата соц беше европейската + 6, френската, ако и там не греша, е европейската + 2. А то какво било... Наскоро си взех от сайта "Ремикс" рокля с италиански номер 50. По най-тъпия начин си мислех, че това значи EU 46, тия от сайта също я бяха класифицирали като XL. Пристига роклята - гръдна обиколка няма и сто, на мен ми трябва поне 110. Чудих се бая дали да я задържа, рокли EU 42 си имам много, само дето вече не влизам в тях, накрая реших да не се занимавам да я връщам. Това горе обяснява нещата.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 14:15 от Магдена

# 417
Магдена, много ми харесва роклята, обикновено по- правите рокли са "no-no" за коремчета, ама тази е много хитро направена и стои много добре на модела.

# 418
Скоро не съм ходила, но от там никога не съм си харесвала нищо. Гледах преди някакви рокли, които ми приличаха на пеньоари. Може би са модерни, де😁
Ужасни са им дрехите!Някои ми приличат на втора употреба

# 419
  • София
Хайде и аз да се присъединя към вас. Много трудно си намирам нещо модерно и удобно. Ще следя с удоволствие.
Аз също съм фен на ЕТАМ  като говорим за бельо

Общи условия

Активация на акаунт