Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, в Хаджи Димитър все още съществува китайския мол, но по трудно има големи номера. Ходя до Пиротска, там има макси магазин с не лоши неща.
Имаше страхотен магазин на Илиянци, но са го затворили, опитвам се да им намеря новия адрес, само там се обличах. Цените бяха нормални и имаше страхотни дрехи и модели.
Ноември бях в Одрин, там намерих магазин и доволно напазарувах, сега планувам пак натам.
Висока съм 170, пухкава съм с голяма гръдна обиколка 😠, това си е наказание особено за сутиен да си намеря.
Следя Лидл, там да пуснат клинове 3/4, супер удобни са и материята е мека.
Пазарувам и от немския сайт, вчера пуснах поръча за 3 блузки 😁 ето едната https://www.c-and-a.com/de/de/shop/langarmshirt-2124338/1?catego … -54%3B&sort=3

# 601
А дали можеш да напишеш някакъв адрес или описание на магазина в Одрин, от който си пазарувала. Ние сме ходили няколко пъти, но все не случваме на големи номера.

# 602
В магазини Кик  също има големи номера.Дънките са и повече от прилични на смешни пари.

# 603
  • Пловдив
Тук преди имаше някаква Фиола - на това ли казвате китайски магазини . Вътре всичко - от дрехи - обувки и т.н и тн
Това в Разград ли, или в цяла Бг ги има? В Пловдив не съм видяла магазин от тази верига, но точно в магазин "Фиола" в Разград бях видяла големи номера евтини бански. Не съм си купувала точно бански, но си взех сако и пола последно, а дреболийки тип китайски (не дрехи) купувам оттам задължително всеки път, когато ходим до Разград (3 пъти годишно).

П.П. Погледнах им сайта - Североизточна България и Бургас, не са навсякъде.

# 604
  • София
Ох C&A ми е любимия магазин, като ходех по Брюксел и се връщах с бая парцалки.
Дидолина, как поръчваш от C&A? Директно до БГ или с превозвач?

# 605
Здравейте!
Някой пазарувал ли е от този сайт?
https://www.manzara.bg/
Мисля че не съм виждала коментари.

# 606
На предната страница!...

# 607
Искате да кажете че това е сайт на някой от обсъжданите "китайски молове"?
Ясно.

# 608
Казвам, че е български еквивалент на Ali express, с тройно по-високи цени.
Скрит текст:

# 609
Много благодаря.
Бях напълнила кошницата:grinning:

# 610
  • София
От немския сайт с превозвач поръчвам, нямат директно до БГ иначе.
За Одрин, както е централната улица дето е Мадо, се върви само надолу, последният магазин е от дясната страна. Има манекен изложен, ще опитам да намеря визитката им, намерих я 😁.

# 611
  • Стара Загора
А дали можеш да напишеш някакъв адрес или описание на магазина в Одрин, от който си пазарувала. Ние сме ходили няколко пъти, но все не случваме на големи номера.

Магазин има на края на главната в Одрин, точно преди магазин Ендер.В него има само дамско.
Оказа се, че в самият Ендер има секция с големи номера. Като влезеш на долния етаж, в дъното в ляво.

# 612
От немския сайт с превозвач поръчвам, нямат директно до БГ иначе.
За Одрин, както е централната улица дето е Мадо, се върви само надолу, последният магазин е от дясната страна. Има манекен изложен, ще опитам да намеря визитката им, намерих я 😁.

Didolinaa, не съм поръчвала до сега с превозвач! За колко дни пристига поръчката? Дай линк към превозвача, ако може!

# 613
Има цяла тема за превозвачи от немски сайтове.https://www.bg-mamma.com/?topic=1297161

# 614
  • София
Да само дамско облекло има в магазина, явно е същия. 😁 За първи път си купувам дънки които да са ми точни и да няма нужда от корекция. Отстрани на колана имат ластик и много прибират, сега ако има ще си купя не 2 а 5 чифта 🤣.
Оо това е интересна тема за превозвача, ще я разгледам и аз. Проблема е, че като поръчвам не винаги ми тръгват нещата, докато ги вземе "превозвача", все нещо е свършило. Част от доставката ми е безплатна, ако мина над 40 евро, а аз купувам и на мъжката част, та ги комбинирам. Така че, ако в темата има друг вариант бих се възползвала, ще чета.

Общи условия

Активация на акаунт