Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 62 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
174 съм аз.
На мен H&M-ската ми е точна на бюста, не се издува изобщо, но тя надолу е трапец и колкото и да пада тежко, ми дава ширина в задника и ставам пирамида. А синята прибира и оптически издължава, и вталява.
Моята най-голяма ширина е в бюста. И като под него не е прибрана дрехата, ми дава такъв обем, че изглеждам двойна, въпреки височината. Затова гледам надолу да няма ширина

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 02:18 от Анонимен

# 526
И аз се обличам в подобен стил. Но съм 165 см висока. Сега за лятото си взех три панталончета от Монте Червино. Харесват ми, че са прибрани долу.

# 527
Ходя основно с дънки и панталони, опитвам се да обирам дефектите, ефекти нямам, но се старая да не се набивам на очи с дрехите си.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 02:18 от Анонимен

# 528
Щях да кажа, че имам същата чанта, но само е подобна (сребристата). Стилът ти е хубав и ти отива. Моят е подобен, гледам обаче да си покрия д-то и предпочитам по-дълги блузи.
ПП. Някой да е виждал хубаво зимно яке?

# 529
Зимно яке си купих от тук, това яке
https://www.yoursclothing.co.uk/navy-midi-padded-puffer-coat-p
Благодаря, Poni69! 🌺

# 530
Бадрулбудура+, този тип рокля също стои добре на пълна фигура.

# 531
Азалия, добре ти се получава облеклото, дефекта става ефект
Аз пък съм с дебели крака и глезени, е това е вече отвратително проклятие! Не стига че по принцип са дебели, ми и отичат. Много е грозно и трудно се прикрива.

# 532
Здравейте, момичета! За официални рокли Сирена имат отлични попадения и къси, и дълги. От години купувам при нужда, много красиви и шити с мисъл. Имат вариант и за поръчка по размери, но дали ще стигне времето... Звъннете на телефоните им и ще стане ясно. Имаха преди разкошни рокли тип пелерина, имам две, бяха къде 60 лева, супер елегантни и прикриващи коремчета. За подути глезени също дългата рокля върши чудна работа при мен, че ми е супер топло за панталони.

# 533
Зимно яке си купих от тук, това яке
https://www.yoursclothing.co.uk/navy-midi-padded-puffer-coat-p
Благодаря, Poni69! 🌺

Азалия, а как са като размер? Аз нося 50-52 по европейски размер, например на Ула Попкен или на ХМ. Иначе, аз не смея сама да поръчвам от чужди сайтове, но имам кой да ми поръча.
И искам да ти благодаря, защото и тук, и в парфюмната тема даваш много ценни и адекватни съвети. Винаги знам, че препоръчаш ли нещо, то си струва.

# 534
Ами като размер наистина е малко тото. Имам доста дрехи от този сайт и те варират от 22 до 28 размер. Говоря за блузи и връхни. Дънките от там са ми твърдо 22. Имало е случаи блузи 22 да са ми широки повече от добре изглеждаща ширина и други по-големи, да са видимо по-малки от размера си.
Имам късо сребристо яке от сайта, то е 24-26 и на размер е колкото това синьото, което пък е 26-28. Не знам как прецених от кое кой размер да взема, но примерно елек съм връщала 26-28, беше огромен, взех 22-24. Та е сложно, но имат прилични неща и купувам понякога. Сега вече и с превоза е сложно...
За съветите - много е трудно хора с нашите размери да се облекат приятно и да се харесват. Тук изборът е силно ограничен и защо да не споделя когато има възможност. И за дрехи, и обувки, и всичко останало. Не всеки обича съвети, но поне информацията може да е полезна, пък всеки да избира после. Благодаря ти!

🍀HAPPY 🍀, не знам ти изобщо какво правиш в тая тема с твоя размер, ама... 😀 Хич не е ефект, но поне да не бият на очи сериозните дефекти.

# 535
Да, права си, точно информацията е важна, неточно се изразих. Съвет трудно се дава на непознат, когото не си и виждал.
За съжаление с нашите размери трудно може да си купим нещо от физически магазин, камо ли пък и в тази пандемия, в която някои улици изглеждат като бомбардирани с празните си витрини и затворени магазини. И друг път съм го писала, години наред се обличах от втора ръка, защото ми бяха отвратителни надменните погледи на продавачките, когато вляза в магазин - все едно, какво търсиш тук, не е за такива като теб.

# 536
  • Пловдив
Декатлон имат хубави бански. Взех и цял, и половинки преди няколко дни.
И аз. Цял с поличка и още едно горнище, за всеки случай. Долнище, което горе-долу ми става, имам. Добри са и на съвсем разумни цени.
Най-големият номер там е 50 обаче. Аз си взех 48 и едва се напъхах в него (гръдна обиколка 112), тоест много по-големи няма, но и това е нещо.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 11:25 от Магдена

# 537
https://ilinabg.com/index.php/colections/category/%D0%B4%D0%B0%D … D0%BA%D0%BB%D0%B8
поръчвате по вашите размери, стига да може да прецените кое би ви стояло добре. Аз съм поръчвала, дали не дадох правилни раzмери, но ми беше голямо, материите са предимно трико, при моята поръчка нямаше проблем с връщането.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 12:10 от trotinettka

# 538
Има някои приятни модели в този сайт, но повечето са твърде екстравагантни или торбести за моя вкус. Освен това моделът им въобще не е нито дебела, нито едра дори и всичко ѝ стои чудесно! А такава като мен, ако намъкне такива торби, ще е като палатката на генерала...

# 539
  • Пловдив
Те и дебелите модели в сайтовете са такива, че всичко им стои добре. Wink

Общи условия

Активация на акаунт