Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Откъде да си намеря дънки или изчистени панталони за ханш около 135 см.
Много ми е спешно Simple Smile
НМ имат хубави модели размел 52 трябва да е , наскоро си взех изчистени червени за 25 лв.

# 586
Момичета, имам следния проблем - сякаш в нито един физически магазин в София не съм засичала 3/4 панталони в голям размер, като тези, показани в скрития текст. Confused

Скрит текст:

Посочените модели са примерни - не държа на определена кройка или цвят. Единствено ми се иска панталонът да е изработен от лека, еластична и незапарваща материя. Може да е тип "анцуг" и да е малко под или малко над коляното, нямам претенции. Въпросът е, че не обичам да поръчвам дрехи онлайн; искам да меря.

Някой сеща ли се за магазин в София, който предлага подобни артикули? 44 номер съм някъде, +/–. Дори в любимия "Decathlon" не предлагат такива летни панталони, каквито търся.

# 587
  • В царството на игрите:)
Момичета, имам следния проблем - сякаш в нито един физически магазин в София не съм засичала 3/4 панталони в голям размер, като тези, показани в скрития текст. Confused

Скрит текст:

Посочените модели са примерни - не държа на определена кройка или цвят. Единствено ми се иска панталонът да е изработен от лека, еластична и незапарваща материя. Може да е тип "анцуг" и да е малко под или малко над коляното, нямам претенции. Въпросът е, че не обичам да поръчвам дрехи онлайн; искам да меря.

Някой сеща ли се за магазин в София, който предлага подобни артикули? 44 номер съм някъде, +/–. Дори в любимия "Decathlon" не предлагат такива летни панталони, каквито търся.
В китайските молове има всякакви видове, дължини, материи и размери  панталони. Винаги съм се чудила как в китайски мол си намирам големи размери /а тези хора са дребни/, а не мога да си намеря в наш магазин. Не във всички, но в по- голямата част нещата за за слаботелесни.

# 588
А може ли препоръки за големи и добре заредени откъм дрехи китайски магазини в София? Simple Smile

Много благодаря за идеята! Wink

# 589
Откъде мога да си купя сутиен т.нар Втора кожа или не помня как беше .

# 590
  • В царството на игрите:)
А може ли препоръки за големи и добре заредени откъм дрехи китайски магазини в София? Simple Smile

Много благодаря за идеята! Wink
Във всеки по - голям квартал има големи такива магазини. Виждала съм в Дружба, Младост, Надежда, Люлин, разбира се. На център има един на два етажа срещу Халите в в началото на улицата  /в ляво/ , по която се движи трамвай 20 в посока женския пазар. Има голям такъв зад ХИТ в Младост и Дензъл в Галакси център на "Шипченски проход. Оф, много са и като цяло видял ли си един почти всички си видял, но има едни 20 % различни стоки от другия. Вие за кой район питате?

# 591
За целия град. Мобилна съм (с кола) и не е проблем да отида до който и да е квартал. Simple Smile
Просто не ми се разкарва много, затова се зачудих кои са по-големи и добре заредени сред китайските магазини, та да посетя само 2-3 обекта и да намеря това, което търся.

# 592
  • София
Гърне без похлупак, мисля, че и на Лъвов мост има голям двуетажен китайски мол.
Точно на трамвайната спирка на Мария Луиза посока централна гара.

# 593
Била съм в такъв китайски магазин и в Хаджи Димитър, удобно е, че има къде да се паркира. Но съм била там преди няколко години, дано съществува още.

# 594
Тук преди имаше някаква Фиола - на това ли казвате китайски магазини . Вътре всичко - от дрехи - обувки и т.н и тн

# 595
Предполагам, че е това. Мен лично ме изнервят подобни магазини и рядко ги посещавам.

# 596
Този си е удобен и не виждам какво изнервящо има в него.
На широка площ . Подреден.
Не знам ти в какви си влизала . Оттам имам чудесни кецове например .
Даже последно някакъв изостанал чифт само за 5 лв

# 597
В Дружба съм виждала 2-3 много добре заредени.
Но според мен макси дама (честно казано и която и да е) няма място в тези магазини, освен ако не пазарува много внимателно. Тези тънки материи първо че евтинеят много на вид, второ не правят никаква услуга на фигурата. Когато пазарувам с малък бюджет предпочитам да прекарам време по вторите употреби.
Китайските магазини са добри за аксесоари според мен, ако се избягват сегашните пластмасови имитащи злато дрънкулки и синджири, които слагат усърдно на чанти и обувки.

# 598
Изнервя ме това, че са много стоки, губя време, купувам неща, които са ми излишни, после се чудя какво да ги правя. Освен това, виждам нещо, което ми харесва, като го разгледам подробно се оказва боклук. Най-вече от такива магазини си купувам разни кутии за съхранение. Дразнят ме и купищата изкуствени цветя в неестествено ярки цветове.

# 599
Тук си беше на отделни зони и няма как да губиш време . Добре подредено и т.н.
Нищо не ме дразни. Не ходя често и влизам като имам нужда от нещо

Общи условия

Активация на акаунт