💥Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги💥тема 20

• 13 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

Здравейте, момичета!

''Има красота, над която годините нямат власт  - красотата на сърцето.''
персийска мъдрост

С пожелание тази седмица да ви донесе това, което предната е пропуснала в бързината!

Честит рожден ден, Цеце!

Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с топлина, а годините с младост!

Весел празник!

# 556
Flowers BouquetЗдравей ЕМИ* и добре дошла,липсваше ни..!! Hands V

Hug

# 557

Дааа, друго нещо си е да имаш връзка със света и ... темата. Цяла нощ се наслаждавах на всичко, което сте публикували. Благодаря ви, момичета!

Можах да преглътна шокиращата външност на Грозника и няколкото снимки на Алабамата, защото тази фотография на Толга ме размекна! Мамин сладък хубавец - облечен в синьо /знае, че това е любимият ми цвят/, с телефон в ръка ме посреща подобаващо! Как да не го обича човек! Kissing Heart Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Софи, благодаря ти за тази чудесна фотография и за топлото посрещане!

Запретвам ръкави и започвам новата тема! Да се надявам, че този път информацията на рускините ще се окаже вярна, снимките на "Шампион" ще започнат на 25.07. и маминото ще пусне нови снимчици. Не ми се нрави Амине с коса до раменете, но това си е нейното решение. Дано с промяната на прическата да промени и начина си на живот, че ме изнервя ролята й на сянка на блондина. /като се сетя за изрусената му коса ме побиват тръпки, че той още по-грозен ми изглежда и ми прилича на ... спирам до тук/.
   Доста  нови актьори са вече на показ в "Шампион". Не зная нищо за никого от тях, но ще ги проуча днес.

# 558
Blue Heart Blue Heart

CocktailНося ви глътка лятна свежест за разхлаждане
 където и да сте..
Yum

# 559

Софи, веднага ще се възползвам, време е за следобедното парти! Да прибавя и аз нещичко, за да сме още по-красиви:

И малко чар в синьо ... за разкош!

# 560

Flowers BouquetОх-х ЕМИ* това кюнефе* как се точи..
сигурно има вълшебен вкус.
Yum

# 561
Здравейте, момичета! Благодаря ви много за хубавите пожелания!
Еми, добре дошла!

И от мен малко красота в синьо

# 562
Еми, добре дошла. Нищо не разказваш, как изкара на село, почина ли си, работи ли, релаксира ли?

Ние тук се стараехме да не пропускаме да отразяваме новостите
Снимката на Ийт в синьо, която много ти хареса де факто е клипче, качила съм ги преди дни.
Скрит текст:
А за Месут, ако не сте прочели, ще ви кажа защо се е изрусил - изгубил е бас - с още трима  съотборници играели с топка и целили горната греда на футболната врата, Месут и още двама изгубили в резултата, Месут се изрусил, втория е със зелена коса, а третия-с някакъв неопределен цвят .

И няколко нови снимки на актьорите от Сега и завинаги

# 563

Цвети, какво да ти разкажа за село - трябваше да си почина на чист въздух и сред природата, но тишината там ме умори. Не е за мен, аз съм свикнала да бъда сред хора, глъч и ... бетон. Липсата на нет и телефон допълнително ме натоварваше. Красиво е, цветно и диво, тихо и спокойно, но след няколко часа  приятната гледка ми доскучава, планината ме притиска, а тишината ме убива. Започвам да си мечтая за морето и компютъра, за кафенетата и приятелите и т.н. да не ви досаждам повече. Но издържах стоически цели 6 дни, рекордно постижение за мен.

Това е пътят към закътаното ни селце, в което съм прекарала всичките си ваканции и пазя свидни спомени за едно щастливо и безгрижно детство.
Скрит текст:

Цвети, много се радвам, че сте отразили всички новости около нашите любимци. С интерес изчетох всичко, клипчетата не можах да отворя, но днес ги видях в Instagram.

# 564
Добро утро.

Скрит текст:

# 565
Gift Heart Sparkling Heart

Heartbeat

Revolving Hearts

Hearts.." Животът е кратък и всичко може да отмине бързо, както и бързо е дошло..
 Всичко идва да ни учи.. целта е да обичаме себе си..
и благодарение на всички прекрасни образи
в които се влюбваме* откриваме и нещо за нас.."!!
Kissing Heart

Скрит текст:
Joy Joy Hug

# 566
Здравейте, момичета!

Усмихни се на изгрева - и денят е прекрасен!
Усмихни се на милата - с чаша нежно кафе!
Усмихни се на всички - и не стой безучастен!
Усмихни се широко - ще се чувстваш добре!
Добромир Радев

Слънчево настроение и прекрасен ден!

# 567
Здравейте! Слънчев ден

Не са ми нужни много мъже.
Един... но с обич в сърцето за десет.
Без страх да замръквам в две мъжки ръце.
Да топли с душата си моята есен.

Един ми е нужен, но греещ отвътре.
Със пламъци нежни в очите.
Умеещ в сърцето ми огън да стъкне.
В душата - да може да пали звездите.

Един, но с "уши" за звука на щурчета.
Със песен в душата във сивите дни.
Един, но с човешката обич в ръцете.
Сърце да лекува... И тъжни очи...

Валентина Цвяткова

# 568
Не са ми нужни много мъже.
Един... но с обич в сърцето за десет.
Без страх да замръквам в две мъжки ръце.
Да топли с душата си моята есен....
Валентина Цвяткова
     Цеце, това стихотворение отключи всичките ми спомени и прекрасни преживявания. Благодаря ти!

# 569
Blue Heart Blue Heart

Nature Boom

..има ли желаещи за разходка с яхта..какво по рамантично и прохладно..Nature Sunny

Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт