💥Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги💥тема 20

• 13 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 585

Скрит текст:

Нещо днес не ми върви нито мисъл, нито въображение - жегата направо е блокирала мозъка ми, но поне ще онагледявам с тази толкова харизматична екранна двойка!

# 586
Blue Heart Blue Heart

Nature Boom
Като се замисля,поднасянето и яденето на сандвичи в офиса
защо да е по-малко романтично от хапването на спагети на свещи..
нещо като  - "не е важно какво ядеш и къде..важното е с кого!!
Joy
А има толкова малко истински неща в този живот… Истински, като неочаквано поднесен сандвич от любим човек на работното място. Обяд, след който ти не си вече същия.

..днес следобедното изкушение са сандвичи
поднесени с любов и за преглъщане "Коктейл за влюбени"

Joy Hands V

Heart

Joy Yum

# 587

Софи, към днешното чудесно следобедно изкушение ще прибавя и този красив и щастлив тате!

Неее, една снимка не ми е достатъчна - копирах страница от Instagram.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 17:25 от Emiliya

# 588

Flowers BouquetЕМИ* хубава гледка са красивия и щастлив татко с бебока Ефехан..
преброих 27 публикации от кого ли не на това фото..кралското бебе не го снимат толкова.
Joy

# 589

Софи, прави ми впечатление, че снимките на Толга с малкия бонбон се лайкват много, особено от арабите. С тази фотка Толга за 3 часа има около 150 000 харесвания и 1 700 споделяния, а клипчето на люлката надхвърля милион.

Добре изглежда нашият шампион, но да видим дали ще ни спечели и очарова така, както го направи Ийт Козан. Не говоря за партньорство - не вярвам с друга актриса да ми харесат като двойка.

# 590
Плашещо е, да.. Осъзнаваш, че си тотално уязвим пред човека, когото обичаш. И още повече.. това ти харесва. Че ти си избрал да му довериш тази своя уязвимост и това прави този човек специален в живота ти.

# 591
Плашещо е, да.. Осъзнаваш, че си тотално уязвим пред човека, когото обичаш. И още повече.. това ти харесва. Че ти си избрал да му довериш тази своя уязвимост и това прави този човек специален в живота ти.
    Толкова точно казано и така приляга на Нур и Ийт Козан! Адмирации!

# 592
Flowers BouquetЕМИ* ЦЕЦЕ** нищо не разбрах - кое е плашещо
 и  приляга точно на Нур и Иит Козан!?
Thinking

# 593
Да съблечеш душата си пред някой… да му се отдадеш е много повече отколкото да покажеш тялото си.

Еми, слагаш много по- подходящи снимки и гифчета от мен, много Благодаря! Така всичко изглежда красиво и завършено.

# 594

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 22:59 от Цвети &

# 595
А болката ще каже някой… Да, болката. Това е като да погледнеш в другите очи и да пропаднеш. Но знаеш, че падайки, може да се одраскаш от пукнатините на душата му. И да продължиш да пропадаш…
Завинаги. Безвъзвратно. Лекувайки ги…
С любов.

# 596
Да съблечеш душата си пред някой… да му се отдадеш е много повече отколкото да покажеш тялото си.
..разбрах - количеството никога не замества качеството!!Joy

Heart Exl

# 597
# 598

Flowers HibiscusЦВЕТИ* много хубави снимки ни пускаш..Hands Ok Hand

# 599

Софи, тъкмо се гласях да пусна нещо по-оптимистично, че последният пост на Цеци ме натовари емоционално и ти  искрено ме разсмя. Обожавам тънкия ти хумор.

А болката ще каже някой… Да, болката. Това е като да погледнеш в другите очи и да пропаднеш. Но знаеш, че падайки, може да се одраскаш от пукнатините на душата му. И да продължиш да пропадаш…
Завинаги. Безвъзвратно. Лекувайки ги…
С любов.
   Цеце, а тези откровения ме разтърсиха - въздействащи, провокативни, силни и болезнено истински.
    Гледайки снимката, която си пуснала си спомних  непоносимата болка, която изпитваха Нур и Ийт след катастрофата. Тежки епизоди, напрегнати моменти, градация на чувства и брилянтно изпълнение на Толгахан и невероятната му партньорка Амине.

Цвети, благодаря ти, че внасяш баланс в темата. Аз се отплесвам по маминия красавец, но ти ни радваш с прекрасната Амине.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 00:52 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт