💥Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги💥тема 20

• 13 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Амине да не й е уроки с всеки изминал ден блести все повече. Цвети, Благодаря за снимките
Еми, статията за любовта е доста голяма, ще има пасажи и за утре. На мен много ми хареса,
Софи. Еми. Цвети, ако искате утре или в ден, когато всички сме свободни може да обсъдим казуса ''количеството никога не замества качеството'', мисля че има доволно много примери за това в сериала.

# 601
Добро утро.

Момичета, благодаря за топлите думи, стимулирате ме да продължавам да търся и поствам снимки на любимците ни, въпреки умората от голямата ми заетост на работа.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 10:02 от Цвети &

# 602
Blue Heart Heart

Hearts

Hearts

Blue Heart Blue Heart

Скрит текст:

# 603
Здравейте! Весел ден!

Той все още е тук. И ме мисли.
Не побягна при първата буря.
Свойта обич за мене разлисти,
сякаш Пролет за него бях първа.

Днес ме пълни с мечти и копнежи.
И ме диша в любов споделена.
А пък аз като слънчево цвете,
във очите му кацнала, светя.

Милена Йорданова

# 604
Здравейте, момичета!

''Щастливият начин на живот е много по-добра рецепта за дълголетие от здравословния.''

Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!

Снимката на Толгахан Сайъшман и двумесечния му син разтърси социалните медии

Снимката на Толгахан Сайъшман с неговия двумесечен син Ефехан беше събитие в социалните медии. Интернет пространството бе обсипано с признание.
  24.07.2019, 18:41, Magazin

Толгахан Сайъшман сподели своята снимка с 2-месечния си син Ефехан от акаунта си в Instagram с бележката "Най-красивата баня на света". Споделянето се хареса на повече от 50 хиляди души за половин час.
Последователите  на красивия актьор изказваха възхищението си "maşallah" под снимката.

Толгахан Сайъшман се ожени за Алмеда Абази през 2017 г. Известната двойка, на 5 май, прегърна първото си бебе Ефехан.

Чънар с малката Ляле в "Сезони на любовта"

Цитат
tsayisman.fans - Навсякъде, по всяко време, Винаги Синьо.
Синьото е моят предпочитан цвят.
💙💙

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 13:06 от Emiliya

# 605
# 606
Еми, гифчетата за настроение са супер, внасят много радост на душата, затова днес няма да продължа статията от вчера, а ще сложа нещо като виц

Една баба, дето лее куршум, казваше:
- Куршумът, бабе, лекува всичко...
Няма представа колко е права.

# 607
Blue Heart Purple Heart

Kissing HeartКрасивата Амине*

Hearts

# 608

Софи, към красивата Амине ще прибавя и този сладур!

# 609
# 610

Ново от Толга:

Цитат
tsayisman.fans - Утре е първият снимачен ден от сериала "Шампион"😻❤ и Толгахан е готов 😍👊😻

# 611
Добър вечер !
Еми ,добре си се завърнала в цивилизацията Hug
Пренесох се на телефона и ми е зор  писането .
Цеце ,Мерси за чудесните стихове и пейзажи . Цвети и на теб Hug
Цвети ,ако мога да попитам в туристическия бизнес ли си ? Казват има спад ,но като бяхме на море си имаше нормално хора . Като минахме през Приморско и Китен е фраш  от коли и хора. Ние бяхме на по спокойно място .
Свят няма да видим   Здраве да е !
Маминият се стяга за проекта и млати боксовата круша . Успех на проекта . Няма да се вайкаме за Рейта по държавния канал .

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 01:55 от femmi2

# 612

Феми, радвам се, че намина и при нас! Искам да ти благодаря за новините около Чачо и за "черешките" - и аз ги следя с интерес, хубава двойка са, личи и колко много се обичат. Те доста дълга ваканция в чужбина изкараха. Браво!
    Аз продължавам да гледам "Вътрешен човек", радвам се на Сарп и Мерт, но като видя шаманката все се питам какво хареса този красавец у нея. Вероятно има неподозирани качества, с които омайва Чачо!

Усмивка за теб:

# 613
Еми ,мила с каквото можем информираме  . Черешките ме радват. Йозге бих искала да я видя с Чачо  на екран .
Мисля ще си паснат, имаме усет .
Какво харесва Ча в шаманката  да не обещавам  когато мога ще ви разясня някой неща . От началото на кариерата сме запознати с него.
От старите интервюта много неща казва .
Тогава е с друг акъл като е поживял  се случват някой неща .  Сега фотосесиите и интервютата са рядкост . Даде за Айше Арман и Ранини по време на Протектора .

Неговите почитатели , които наистина очакват новости около него да направи лятна фотосесия и да ни омекнат коленцата . Но няма да стане свикнали сме . На тях не им е лесно с пресата и дебненето . Сега си живее спокойно в Зекеркьой заедно с Шаманката.  Кога ли ще си изнесе парцалите !  Imp Не е за подценяване .
Киво е  с жена си на яхтата  ,като всяко лято.  Ще плават за Гръцките острови .
Ча си прекарват ваканцията ,аркадаши са но сега е зает  . Като завърши сезона на Протектора  предполагам ще запраши за Америка по традиция или ще стои в Туркиш  .

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 01:21 от femmi2

# 614

Феми, ще чакам новини за Чачо, знаеш, че го харесвам и всичко свързано с него ми е интересно.

Да сложа и нещо от рускините, че скоро не съм ги цитирала:

Сезон 2019-2020  е от голямо значение в историята на турската телевизия. Най-амбициозните красавци ще се появят на екрана в най-амбициозните сериали.

Сериалите започнаха да се разпространяват на платформата Netflix, интернет сериали на канали BluTV и PuhuTV. Зрителите отдавна предпочитат отворени интернет канали. Но и телевизията не е отменена.

Телевизионните канали се опитват да привлекат по-младото поколение на екраните. По този начин, те продължават да използват сериалите, като най-достъпен начин за привличане на млади хора и публиката като цяло.

Сезон 2019-2020 в това отношение също ще бъде избран. Известни имена ще участват в нови сериали. Освен това ще има нови проекти със стари актьори.

Енгин Акюрек в телевизионния сериал “Дъщерята на посланика”, Енгин Алтан Дюзятан в телевизионния сериал “Bullet”, Толгахан Сайъшман в телевизионния сериал “Шампион”, Бурак Озчивит в телевизионния сериал “Възкресеният Осман”. И това не е всичко, но само това, което е известно в момента. Има и оценки. Така че, да видим кой проект ще оцелее в новия сезон.

И нещо за Месут Озил. Радвам се, че се е спасил от този психопат.

Скрит текст:
Цитат
🔥💣Ночная бомба! Один из самых известных немецких футболистов турецкого проихождения Месут Озил подвергся атаке неизвестного мужчины с ножом на выходе из ресторана в Лондоне. Как утверждают очевидцы нападающий был совершенно невменяем. Однако при помощи друзей футболиста Месуту удалось спастись. Он укрылся в турецком ресторане и дождался приезда полиции

Общи условия

Активация на акаунт