💥Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги💥тема 20

• 13 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Феми, много обичам морето и благородно завиждам на Софи и Цвети, че в момента се наслаждават на красиви гледки и морски въздух. А аз си правя морски колажи на нашите любимци. За Хазал се радвам, дано всичко е точно и да си роди живо, здраво и красиво момченце.

# 676
Еми, за гледките и морския въздух си права, в събота направих сефте на плажа.

# 677
Цвети  ,Браво за плажа .
Сега си спомням като бяхме в Балчик ,прекрасни гледки ,море ,градина с цветя ,двореца . Пак ми се ходи ееех мечти Heart Eyes
Емиии Flowers Hibiscus Разтупа ми сърцето с този колаж ,палми и страхотен Ча по шорти .
Ако можеш на черешките да спретнеш или на Арсенала JoyJoy
Шегичка .... няма да те мъчим ,щяха си паснат с шаманката .

# 678

Вътрешен човек

Сълзи от рая

# 679
Ех ,че красиво цвете на снимката Heart Eyes
Като казахте Сълзи от рая  четох информация ,че след него ще  излъчат Завинаги  . Истанбулска невеста е турското заглавие . Участват Йозджан Дениз и Аслъ Енвер в главните роли.
Нещо не ми допада ,иначе са добри актьори . Той също е певец . Наскоро му се роди син от една кокона . 
Сълзите изобщо не го гледам , не е моят сериал .

Последна редакция: ср, 31 юли 2019, 01:11 от femmi2

# 680

Феми, Арсенала и Алабамата мога само да ги изрязвам и с половинките им колажите ми се получават, а за черешките не съм се сетила за колаж.

Днес съм го ударила само на море, май е време да стягам куфара и да тръгвам ...

"Сълзи от рая" не го гледам, "Вътрешния човек" ми стига. Но когато имам време с удоволствие гледам "Опасни улици" - Месут е любимият ми герой!

# 681
Добро утро.

Гледам "Сълзи от рая", защото това дават в 20.00ч., и заради артистите, всички са много добри. Да, няма химия между главните герои, но затова "Сега и завинаги" ми е любим, незабравим и неповторим.
"Вътрешен човек" отдавна исках да го изгледам и съм доволна, че не се налага да го търся преведен в интернет.
Чачо е и мой любимец, чаровник и сладур.
Еми,август е най-шумния и многолюден месец за море.
Ако не обичаш навалица и гюлултия, по-добре е да почиваш през септември. Зависи, разбира се и мястото, и компанията, които ще избереш.

# 682

Здравейте, момичета!

„Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен.“
Джошуа Дж. Марин

Слънчево настроение и прекрасен ден!

Цвети, аз предпочитам южното Черноморие и шума и навалицата не ме притесняват. Но последните няколко години ходим в Гърция /защото ни е по-близо, пък и приятелите ни живеят там/. Тази година още не съм планувала кога ще отидем, но при мен нещата стават от днес за утре, не обичам много дълго и отрано да правя планове. Ще видим ...

# 683
Еми, и мои колеги всяка година почиват в Гърция, но аз преди време ходих в Катерини и не ме впечатли. Но аз имам професионално изкривяване.

# 684

Цвети, няма по-красиво от българското море. Но аз съм много впечатлена от чистотата по гръцките плажове, обслужването и отношението на гърците към почиващите. Има много да учим от тях /и не само от тях/. По българското Черноморие важи максимата "Ден година храни" - в желанието си за бърза печалба ние пренебрегнахме всичко останало, затова и отлива на туристи е голям. Говоря не като професионалист, а като страничен наблюдател. Култура на поведение - това е, което ни куца.

# 685
Flowers BouquetЕМИ* ЦВЕТИ** хубави снимки на нашите сладури,половинките им,
Чачо и уникалните колажи..все едно са около мен..!!
Joy Joy

Цитат

Цвети* неочаквано и за самата мен Сълзите* го изгледах целия..
  интересно че я няма познатата химия между главната двойка която те грабва
и за първи път попадам на сериал в който не главните а поддържащите артисти и то  отрицателните  с играта си
 изнесоха  и направиха целия сериал -  Кая,Арзу и Мелиса

Hands V

# 686
Черна перла

https://instagram.fsof3-1.fna.fbcdn.net/vp/066760753ddcbc395ebaa … 3-1.fna.fbcdn.net

https://instagram.fsof3-1.fna.fbcdn.net/vp/b629d7e8830c727765ddc … 3-1.fna.fbcdn.net

Известният актьор Тугай Мерджан се присъедини към актьорския състав на новия телевизионен сериал „Дъщерята на посланика / Сефирин Кизи“, в който главните роли ще бъдат изпълнени от Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл.

Скрит текст:

# 687

От сета 🎬

Emir Özyakışır /Гюнеш/

# 688
Цвети* неочаквано и за самата мен Сълзите* го изгледах целия..
  интересно че я няма познатата химия между главната двойка която те грабва
и за първи път попадам на сериал в който не главните а поддържащите артисти и то  отрицателните  с играта си
 изнесоха  и направиха целия сериал -  Кая,Арзу и Мелиса

Hands V
Софи, много ми харесва Чичек Аджар, която изпълнява ролята на лудата майка на Селим Нилгюн Аръсой. Тя пресъздава отлично всички вътрешни конфликти, превъплъщението ѝ е убедително. Много е красива.

И разбира се, Шенджан Гюлерюз – Дженгиз Аръсой, познат ни като Керем Санджактар в "Сега и завинаги"

# 689

Фамилия Козан

Общи условия

Активация на акаунт