Майски бебета 2019г. Тема 1

• 27 162
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Борислава, за водата - на ден.

# 106
Мерси Зизу,всички ми казват колкото иска,ама все някакъв лимит трябва да има.Онзи ден като каза педиатърката колкото пие толко и изпи 100 милилитра наведнъж...после повърна и ми се струва тъпо аз да го тъпча с вода,а той да си повръща яденето после.

# 107
ditmade поръчвам с габиели. Обаче тежат памперсите и трябва и това да се съобрази за цената. Иначе както и да ги погледнеш излизат супер на сметка, но просто съм очарована от тях. А и само те не са пропускали. Просто са идеални. Няма да съжаляваш
Съни, може ли да споделиш колко ти излиза една доставка и за колко пакета е цената на доставката? И аз ползвам Габиелито за доатавки от Англия. А също с Еконт ли ти ги доставят или си ги взимаш от Габиели?
Тъкмо си викам колко по-добре съм сега с второто от първото. И не забравям толкова много както предния път. И се оказа, че вчера съм забравила да сложа прах в пералнята. Аз се чудя защо не са се изпрали нааканите дрехи. По едно врвме ми просветна нещо. Grinning

# 108
  • София
Толкова да съм разсеяна, че няма на къде.
Аз също ползвам Габиели,взимам директно. Кг на памперсите в амазон поне си ги пише и от там си правя сметката, още колко в +ще платя. По нататък ще пробвам и аз   Little Angels. Сега си смятах колко ми излязоха 3ка памперси. Поръчах месечни кашони( с второто дете ми стигаха за месец и нещо), 198 бр - 50лв,даже и бензина да добавя, не скачам над 60лв. На мен ми се струва идеално. Признавам не съм гледала в други сайтове освен емаг как вървят цените.
Тези които пазарувате от тук, внос от Англия на каква цена взимате Памперс марката.?

# 109
на Данито майка му доставките ги взимам от офиса на Габиели в Пловдив. Иначе установих, че ако поръчваш нормални пакети по 50бр е по-добре откъм доставка до бг. Понеже големите пакети по 85-100бр са много големи на обем, там вече пресмята габиели по друг начин, спрямо обема, а не кг, когато обема е по-голям. Зимата поръчах 7 пакета по 50бр,2 пакета мокри кърпи на памперс, бисквити и разни неща около 3-4кг допълнително освен памперсите и платих доставка до тук 30лв,кашоните бяха 2. Около 2-3лв слагам на пакет памперс горе долу за доставка. Но little angels 50бр струват 2.50£ така че ме устройва перфектно! Иначе памперс премиум протекшън тогава ги купих по 4£ пакет от 50-56бр,бяха намалени, pampers pure бяха към 5-6 паунда пак толкова бройки

# 110
Съни, благодаря, ще взема и аз направо 3ка,че докато дойдат сигурно ще съм излялзла от 2ката.
Като му е писано на човек да не спи, няма да спи. Тази нощ беше редовната ми вечер за сън, в която аз спя при баткото в детската, а ММ при бебето. Първо се събудих както никога от болка в гърдите и трябваше да се изцедя от 3.30 до 4 и нещо. Rolling Eyes И после отново както никога баткото се събуди в 6.15 Astonished и взе да ме ръчка "Събуди се, мама, събуди се". Да си бях стояла при бебето. Grinning Сега съм си направила едно кафенце и си се цедя. Добро утро на всички !

# 111
Добро утро и от мен! Така като сме почнали.. снощи правим с ММ редовната смяна на лепенката за пъпче, поради, наченки на пъпна херния. И двамата много изморени решаваме да бързаме малко повече, ММ сменя лепенката, но явно я е дръпнал по - бързо и кожичката на малкия на едно място леко прокървя като от протрито.. и беше страшен, страшен рев. Не иска да суче, да пие вода, биберон да вземе, нищо. Много, много трудно го успокоихме, цяла вечер на тръни сме спали, а той милия цяла нощ си спинка в кошарката. Заспа в 9, събуди се в 2.30 за ядене.. та, да се оплача и аз какава беля сътворихме.

# 112
  • София
Autumn magic, понеже каката ми е оперирана от пъпна херния, знам за пораженията от лепенката. Такава алергия ми направи тогава тя, че сякаш й падна кожата около пъпа 😢 А и тя беше на 2г. като й се показа, Та не й се размина операцията.
Това с поръчването и пресмятането много сложно, бре моми 😆 Trikitill, 198 бр. за 50-60 лв, ми аз в ремедиум на промоция взех 148 лв за 46 лв pampers care
Ама след рекламата на little angels взех да се замислям 😉

# 113
  • Sofia
И аз да се оплачаи да поискам съвет.... Снощи страшни болки имах в корема, сравнително ниско долу, остри нещо като спазми и контракции. Отиваме в спешното на Токуда и там се съмняват за апандисит 😭. И ми казват то си е за хирург ама ние нямаме дежурен и така 4 часа там на системи и гасттоентерог ме гледа и рентген ми правиха и кво ли не. АГ отказа да ме прегледа понеже съм била раждала в Надежда и д асъм си ходела там..... Та така след 4 системи обезболяващи не изпратиха вкъщи с препоръка д потърся хирург за консултация и евентуално операция. Мн се ошашках, за един месец ако трябва след секциото и апандисит да махам..... Ужас....Та дайте малко мнения, за хирург, къде да ида да ме погледнат. Иначе все още не понаболява лекичко и и ми опъва, но се търпи.

# 114
  • София
Autumn magic, понеже каката ми е оперирана от пъпна херния, знам за пораженията от лепенката. Такава алергия ми направи тогава тя, че сякаш й падна кожата около пъпа 😢 А и тя беше на 2г. като й се показа, Та не й се размина операцията.
Това с поръчването и пресмятането много сложно, бре моми 😆 Trikitill, 198 бр. за 50-60 лв, ми аз в ремедиум на промоция взех 148 лв за 46 лв pampers care
Ама след рекламата на little angels взех да се замислям 😉
Не съм я видяла тази промоция.
Толкова да съм свикнала на поръчки от чужбина, че вече обикалянето и гледането по нашите магазини ми е чуждо.
А и за някой ще прозвучи странно, но няма общо с качеството, което се предлага в чуждите и в нашите магазини. Аз вече и праха за пране го купувам внос. Последните прахове от Кауфланд, не изпираха, даже не миришееше на чисто. Омекотителите същата работа, все едно не съм слагала.
За лепенките за пъпче, на познато дете алергия му причиниха на втория ден. Струва ми се, че някой педиатри от това, че пъпчето не е вдлъбнато решават че е херния. Аз знам, че вида на пъпчето зависи от начина на срязване и защипване на пъпната връв. Първото дете е с вдлъбнато пъпче, второто със съвсем леко изпъкнало. Моя си е изпъкнал, никога не съм имала пъпна херния, нито са се съмнявали за такава.
За хирург не мога да дам препоръка. Почвам да си мисля, че Токуда зазлява все повече. Преди години имаха налични всички доктори за спешен кабинет, сега само някой се намират за някой отделения. Пирогов би трябвало да имат спешен хирург.

# 115
Обърнете внимание на кг на памперсите, понеже не са всички едни и същи. На little angels вече сме на 3 номер, от 4 до 8кг е. На всяка марка са различни килограмите

# 116
Момичета, дайте ми съвет.. кърмата ми много намаля, на бебчо не му достига, много е неспокоен и започнах с добавката. Да, обаче той вече не иска и да суче, суче за малко и се отказва, започва да плаче, търси шишето. Когато го оставя само на кърма се събужда след 1 час и търси да яде. Когато е само на АМ е спокоен и спи по 3 часа, което не го прави ако яде кърма. Иска ми се да мине на АМ, за да е спокоен и да си хапва добре, но имам още малко кърма. А и ми е някак съвестно да не го кърмя..

# 117
Момичета, дайте ми съвет.. кърмата ми много намаля, на бебчо не му достига, много е неспокоен и започнах с добавката. Да, обаче той вече не иска и да суче, суче за малко и се отказва, започва да плаче, търси шишето. Когато го оставя само на кърма се събужда след 1 час и търси да яде. Когато е само на АМ е спокоен и спи по 3 часа, което не го прави ако яде кърма. Иска ми се да мине на АМ, за да е спокоен и да си хапва добре, но имам още малко кърма. А и ми е някак съвестно да не го кърмя..
Сигурна ли си?Защо не се изцедиш, за да видиш колко може да събереш. Цеденето стимулира, честото кърмене също.

# 118
Изцедих се: 80мл от двете гърди, но той не иска на гърда. Навърши 2 месеца, кара 3тия вече. Суче малко, после се пуска и започва да плаче.. само на кърма не му стига, остава неспокоен, не иска да спи изобщо и плаче и след час пак търси да яде.

# 119
Изцедих се: 80мл от двете гърди, но той не иска на гърда. Суче малко, после се пуска и започва да плаче.. само на кърма не му стига, остава неспокоен, не иска да спи изобщо и плаче и след час пак търси да яде.
Да не е някакъв скок в растежа?Ако наддава, пишка и ака нормално не е драма.  Но може да се посъветваш с консултант по кърмене.

Общи условия

Активация на акаунт