Искам да са за бебето, но ще го захранвам след 5-10 октомври. Как да я съхраня, нямам опит в консервирането. Едната ми идея е да я нарежа и на пакетчета да я замразя. Ако някой знае моля да сподели.
Искам да са за бебето, но ще го захранвам след 5-10 октомври. Как да я съхраня, нямам опит в консервирането. Едната ми идея е да я нарежа и на пакетчета да я замразя. Ако някой знае моля да сподели.
от 2 седмици само за това говоря с всяка приятелка, която има дете(дори и то да е 4 клас аз питам как е било захранено)
имам чувството, че веднъж като почне това захар и всичко после ще ми е по-трудно
сега е лесно - давам млякото и съм спокойна, че няма глад. Може би всичко идва от това, че съм супер злояда и адски много подбирам какво да ям
Има ли някоя друга мама като мен? 

В един разговор с нея тя нещо ме питаше дали ползвам спалното чувалче и тогава ми светна лампата, че това не е за излизане, а за спане. Веднага с е направих, че си го знам по принцип, де. 
Но като разбрах какво е от тогава е само с чувал до 3.5 г,когато вече го отказа за мой ужас. Сега е вечно развит. Лятото както и да е, но зимата... Взимала съм най-дебели зимни чулчета от Jojo Maman Bebe и едно имам от Ейнджъл Бейби. Сега за малкия купих едно от Лидл.Препоръчани теми