🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 408
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 200
В на кафйе ще е баба ви П*чка Бодурова,тя участвувала ли е в Черешката?!
ю шад ап окей
Ахахахахахахаахх

# 1 201
  • Sofia
Не е участвала.

# 1 202
# 1 203
  • Mediterraneo
Може ли линкове за ГМО айсберга, моля!

# 1 204
Не, че го обичам, но понякога го купувам за разнообразие. Но не чувам нищо добро по негов адрес (на айсберга), затова спирам 😀

Уф, и аз спирам да го купувам значи.
Вземах го, щото късам няколко листа, колкото ми трябват, пак завивам  и мушкам в хладилника и седи безкрайно дълго свеж. Даже до месец е седял забравен в кутията за зеленчуци на заден план и почти толкова свеж си остава. Ами половината му гени ако са гумени, какво му пречи.
Минавам отново на бързо вехнещи марули.

# 1 205
  • DE
Купувам айсберг почти всеки ден, започва да вехне на 2-3 Thinking , но аз не обичам да държа в хладилника.

# 1 206
Купувам айсберг като правим Цезар и после винаги го забравям. Седмица, че и повече седи и нищо му няма. Не ми е трудно да повярвам, че е пълен с гмо.

# 1 207
Ми никъде не пише, че е ГМО. 1945 година се е появила, казва се така, защото е превозвана в големи контейнери с лед. Наложила се е заради своята издръжливост - не се скапва бързо (тя, защото е вид маруля). Съдържа значително количество фолат, минерал, който е от съществено значение за предотвратяване на вродени дефекти и други пренатални състояния. (бременните допълнително пият затова фолиева киселина) Съдържа витамин А и витамин С.

# 1 208
Не знаех, че айсбергът е ГМО. Тя и царевицата е, както и краставиците, цитрусите и огромните ябълки и сливи.
За всяко нещо може да се намери такова твърдение, не се впрягайте излишно.

# 1 209
Не знаех, че айсбергът е ГМО. Тя и царевицата е, както и краставиците, цитрусите и огромните ябълки и сливи.
За всяко нещо може да се намери такова твърдение, не се впрягайте излишно.
Момичета искам да ви успокоя, че ГМО е скъпа технология, не се прилага за евтини продукти! Прилага се за добиви с високо стопанско значение, не е ГМО айсберга, занимавам се точно с ГМО! Тези големи ябълки, сливи са плод на дългогодишни селекции, но селекцията е естествен процес не е ГМО технология! Така чивекът през вековете със селекции е опитомил дивите растения и е създал такива различни културни сортове! Също така и химикали, торенета и т.н., но не е ГМО!

# 1 210
  • Terra incognita
Аз затова винаги купувам грозен и дребен зарзават 😀

# 1 211

Аз купих преди дни едни нелицеприятни кайсии с петна от градушка на 1.50, а толкова вкусниии. Първите, дето взех по 3лв -големи, еднакви, обли, създадени сякаш да бъдат включени в натюрморт, а не изядени, бяха отвратно невкусни, жилави и с вградена пожизнено костилка.

# 1 212
Мче той е забранен с Европейска директива! Онази за правите краставици Laughing

# 1 213
Мче той е забранен с Европейска директива! Онази за правите краставици Laughing
Казано  на един от официалните езици на европарламента/френски, простете/ - , да духат супата, де.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 17:31 от Walnuss

# 1 214
Как се прави айсберг. Scream https://youtu.be/qwJxvrgQyDk

Общи условия

Активация на акаунт