🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 396
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 275
Е, какво му пречи на Бардем да си го търсят в Барселона? Или с. Розино? Хм, питам аз? И ако не можем да унижим някого с “ женичка” поне да подчертаем, че е толкова калпав, че не може сам мъж да си намери и ще го годява ме. Ех, Лара- ще изкараш целия репортоар на Стрина!

# 1 276
Диетично ли ги храни? Кето?
Уф, аман, горките гости.
И тя не знае с какво ги храни. Laughing
Скрит текст:
Защо толкова много жени смятат, че трябва да слагат очна линия? Нито на Лара и стои добре, нито на журналистката. Очите на втората изглеждат като с издълбани орбити заради това черно отгоре. На някои хора просто не им стои, какво като е модерно. Актрисата прилича на гъркиня, на нея и отива очната линия. Тя млада, пък ми се струва, че има нещо правено по лицето. Устата почти сигурно.

# 1 277
  • Варна
Ама много ми прилича на Юлия от Женени от пръв поглед
Коя е тази Юлия

# 1 278
Диетично ли ги храни? Кето?
Уф, аман, горките гости.

# 1 279
Къде търсят Хавиер Бардем? Той живее в САЩ.

Не търсят него, а Хавиер БардеН (по Лара ъфкорс). 😆

Офф, Лара като някоя лелка пред блока тръгнала да жени хората. 😖

Сега ще ви издам нещо жълто Simple Smile... Познавам майката на Лара - изключително колоритна жена. Експанзивна, забавна, екстровертна, шумна. Но при нея това "идва" естествено и "стои" очарователно. Предполагам, че Лара е дълбоко комплексирана от това и затова опитва да компенсира с това хъшлашко и уж-забавно поведение. Само че... не й се получава. Оттам и това неистово желание да е център на вниманието. И когато не се получава естествено, тя отчаяно го провокира, влизайки в личното пространство на другите. Това, дали новинарката има някой до себе си, е дълбоко личен избор и не е в никакъв случай нейна работа. Какво остава за коментар по национална телевизия... Супер... невъзпитано, дори.

# 1 280
Joy
Има и друг подобен: Извинете, къде е стелажът с био просо и ечемик?
-Храната за птички е в съседния магазин.

# 1 281
  • Испания
Богданска-Петканова утре в "На кафе". Сигурно вече има адресна регистрация в Нова.

# 1 282
Скрит текст:
Къде търсят Хавиер Бардем? Той живее в САЩ.

Не търсят него, а Хавиер БардеН (по Лара ъфкорс). 😆

Офф, Лара като някоя лелка пред блока тръгнала да жени хората. 😖
Сега ще ви издам нещо жълто Simple Smile... Познавам майката на Лара - изключително колоритна жена. Експанзивна, забавна, екстровертна, шумна. Но при нея това "идва" естествено и "стои" очарователно. Предполагам, че Лара е дълбоко комплексирана от това и затова опитва да компенсира с това хъшлашко и уж-забавно поведение. Само че... не й се получава.
Според мен тази Лара просто е изкукала! Тя е от тия хора, дето уж ти казват нещо мило, а всъщност те обиждат. Направо съм изумена от коментарите ѝ.

# 1 283
  • Испания
Лазара не престана да говори за сватби, букети... Явно смята за велико достойнство, че се е омъжвала два пъти.

# 1 284
Фурмите са равносилни на захар.
Кето ама друг път. Да си беше сложила захар, да не мъчи гостите.

# 1 285
Че тя не знам омъжена ли е за тоя оператор, дето горкия се натресе на нея.

# 1 286
Малко ми е обидно как български млад журналист твърди, че избягва въглехидрати в храната, а какво видяхме във вечерята...Вече сте коментирали и няма да повтарям.
Много скучно...

# 1 287
  • Пловдив
Значи не трябва да сяда на една маса с Миглена Ангелова, че ще се комплексира 🤣😂.
Никога не съм я харесвала. И като дете даже.

# 1 288
"Притеснявам се пред хора да ям диня. "
Лара, яденето на диня е най-малкият ти проблем, когато си "пред хора"...

# 1 289
Показаха ли какъв дресинг сложи на салатата от бейби спанак, краставици и круши? Звучи интересно и ми се иска да я опитам.

Общи условия

Активация на акаунт