🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 390
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Утре ще гледам с интерес.
Много ми хареса кухнята, в която ще готви.

# 1 291
Гледах до хляба от сусамов тахан.Изпуснала ли съм нещо интересно?И как са точните пропорции за хляба?

# 1 292
Хареса ми вечерята на Марина, въпреки някои дребни фалове. Интересно меню предложи, гостоприемна е. Хлябът ме впечатли. Изненадите бяха хубави.
Не разбрах каратиста защо  даде 9 точки.
Кака Лара ми приличаше да стара свекърва, непрекъсното дудне за нещо, опитва се да бъде забавна може би ...

# 1 293
Багира не се ли казваше черната пума от Маугли?

Прилича ми на последната "мома"от "Женени от пръв поглед"-Юлия претенцията Sunglasses

Багира там бе черната пантера. Въпреки че пума и пантера май е едно и също.
Точно на Юлето визуално ми заприлича и на мен тая девойка.
Заради близко разположените очи, но тази не ми е от неприятните претенции като Юла, която не можеше и да говори.... тази жена не ми е неприятна въпреки, че е некрасива!Вечерята ѝ като цяло ми хареса, не се вълнувам има ли ВХ или няма...стара се, готви, доста неща направи, сама си ги приготви! Като характер никак не ме дразни, би ми било приятно на нейната вечеря! А кака Лара за пореден път ми доказа колко е некадърна, изкуствена и скучна! Седнала да вика на журналистката "женица" дето цяла вечер носела ядене и не сядала, вместо да се засрами, че по млада домакиня от нея така добре се спрява и не са и ръцете в г..а, като на кака ти Лара.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 22:01 от mimi.7299

# 1 294
И широко лице, прави вежди, всъщност, това са доста разпространени черти. Познавам хора, които изглеждат подобно. На мен всъщност не ми изглежда зле - предпочитам такъв тип лице, пред гнусните гигантски джуки, силен контур и одялан нос.

Аз не бих отишла на вечеря при човек, който има специален хранителен режим. Освен, ако не съм на същия режим.

# 1 295
И широко лице, прави вежди, всъщност, това са доста разпространени черти. Познавам хора, които изглеждат подобно. На мен всъщност не ми изглежда зле - предпочитам такъв тип лице, пред гнусните гигантски джуки, силен контур и одялан нос.

Аз не бих отишла на вечеря при човек, който има специален хранителен режим. Освен, ако не съм на същия режим.
Не не в никакъв случай жената не изглежда зле.... нормална млада жена, на мен ми е симпатична! И за разлика от Юлия е по интелигентна...говори приятно, не е пренавита и изкуствена като Лара.

# 1 296
О, аз бих отишла на гости при всеки, който ми е приятен, но не за пари. А момичето си е хубаво. Понякога се чудя на измислените критерии за хубост?! Всички сме прекрасни! Ако не ни озаряват злоба и завист...

# 1 297
  • София

Безвъглехидратно меню на гръцка тематика с Марина Стоименова

За тези които използват МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
линк към видеото в много по-малък размер

И  още един  -  той се отваря без добавки, но май не работи в чужбина.

За ЧУЖБИНА, са  ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ(без реклами),
които се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

Повече подробности за директните линкове и адреси за разширението за различните браузъри, поставям в спойлера.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 1 298
  • София
Лазара не престана да говори за сватби, букети... Явно смята за велико достойнство, че се е омъжвала два пъти.
То си е подвиг това, че е намерила не един, а двама желаещи да се омъжат за нея.

# 1 299
Лазара има таланта да съсипе всяка вечеря с нелепите си теми за разговор.

# 1 300
Другата седмица ще гледаме Биляна Йотовска.

# 1 301
Уф, пак здравословно.

# 1 302
Значи пак ще има кето вечеря. И десерт с протеини на прах...Close

# 1 303
Другата седмица ще гледаме Биляна Йотовска.

ееее, стига де. аман от сухари.не стигна ужасната лара тази седмица....а този бастун, който оряза вчера с оценките, кой е? гледах с 1/2 око.

# 1 304
  • Terra incognita
Значи пак ще има кето вечеря. И десерт с протеини на прах...Close
И вместо уелкъм дринк- л- карнитин и хром пиколинат 😂😂😂😂
Спомням си, семейството на Йотовска участваше в Смени жената. Голяма драма, че детето яло шоколад или какво беше там. Те отрова на детето си не давали.

Общи условия

Активация на акаунт