🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 3)

• 54 275
  • 1 695
  •   1
Отговори
# 1 485
 teta75,
А ти направи ли си труда да видиш какво представлява диета GAPS? Кога, от кого и за какво е направена?

# 1 486
  • Terra incognita
Ако не се лъжа, създателят на този режим на хранене е гостувал при Гола.

# 1 487
teta75,
А ти направи ли си труда да видиш какво представлява диета GAPS? Кога, от кого и за какво е направена?

Да?
Коментиран е протокола в темата която четях преди време.
Ти пак не разбираш - тя каза ли "Аз се храня по този протокол?"
Не. Каза "Аз готвя безвъглехидратно!"

Е..питам те за шеестдесети път :
Безвъглехидратно и тоя протокол едно и също ли е ????? Покриват ли се???

Омръзна ми. Кой разбрал разбрал
Кой не моЕ...няма и да разбере и да го нарисув ам..Joy

Тя показва ябълка и вика "това е круша"...-и тъй не ме разбираш,наЛе?

# 1 488
Аз хейт не видях. Да я мразя...не я мразя...защото хейт това значи.
Казах на черното черно...щото беше черно, нали? Не мога да кажа на черното зелено..сори.
Обичам точните неща, в т.ч нещата да се назовават с ТОЧНИТЕ им имена.
Учудвам се дори, че на някой не му прави впечатление тази дезинформация...вероятно по причина, че той също не е наясно с тези неща. Wink

Довечера не видях кой от двамата бастуни ще готви - този дето разделя морето, или баш бастуна Satisfied
  Напълно съм  съгласна. Не може  да  говори неверни  неща. Точно за  тези които не  разбират  трябваше  да  обясни компетентно ,ако не  може  поне  да  не  говори  неистини .Иначе нищо лично  към  журналистката  , да  си  прави  диета  каквато иска  ,но като  си  застанал  пред  цяла  България  според мен  носиш някаква  отговорност  за това което казваш , хубаво е  да  имаш самочувствие , но  да  има  покритие  ,  другото  са  празни приказки  .

# 1 489
Можеше евентуално  да популяризира  малко този протокол...като разкаже и обясни за него. Така Мама Нана нямаше да се налага да ме пита какво е това GAPS протокол Wink

# 1 490
  • Испания
Дупените картофи всъщност са картофи по чирпански. Правя ги често, но без сланина. На почит са у нас.

# 1 491
И ние си правим такива картофи, но не със сланина, а със сирене. Къщата общо взето ми харесва.

# 1 492
Много сладка гуцка е тоя Моисей Simple Smile
Искам да му щипна...носа Grinning

# 1 493
Каква къща..то цял палат Satisfied

То стана време за оценките..той още не може да взриви барбекюто...Joy

Каратистът пак няма да яде. Пак свинско.

Това не е ли за трети път свинско с картофи? Тази седмица...

# 1 494
  • Буркина Фасо
Дупените картофи всъщност са картофи по чирпански. Правя ги често, но без сланина. На почит са у нас.

картофите по чирпански не е ли манджа? същото като кюфтетата, но без тях.  Laughing
https://recepti.gotvach.bg/r-91388-%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B8

# 1 495
  • София
Как ми се доядоха такива картофи.

# 1 496
Че надупи едни...

# 1 497
  • София
Нямам сланина. Къщата е много голяма. Явно се печели добре от музика.

# 1 498
Ма ква сланина, масълце, масълце турни.

# 1 499
  • София
С масло и шарена сол ги правя аз: намазвам хубаво тавата с масло, наръсвам го с шарена сол и върху това нареждам надупените картофи. Разкош е.

Общи условия

Активация на акаунт